Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bu saate kadar kimse girmemiş huuu nerdesiniz ya topik boş kalmış bende gelicektim ama arkadaşım tlf açınca gelemedim çıktım hemen veeeeeeeeeee söylüyorum bugun ovulosyon testim silik çıktııı ohaoldumsmilealkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:
yarında yapmam lazım dimi kızlar bugun çalışmada olmalı dimi nedersiniz...sempatiksalakcinni

hoşbulduk tatlım nasılsın sitede sorun var sanırım yine kimse gözükmüyor...
tubacım nereye kayboldun gelmemişsin birdaha...

iyiyim canım sen nasılsın ovulosyon testinde çok silik çıktı ikinci çizgi hele şükür gördüm silikte olsa mutluyum yani...:teytey:

canım diğer topikte tablona bakim de ona göre cevap yazıyım dedim ama bulamadım. daha hiç silik çizgi çıkmamıştı de mi ilk bugün mü çıktı?

iyiyim canım sen nasılsın ovulosyon testinde çok silik çıktı ikinci çizgi hele şükür gördüm silikte olsa mutluyum yani...:teytey:

4 saat bekletip yaptın di mi melekcim, evet çalışmak iyidir bence, en azından garantiye almış olursun belki gece falan pozitif verebilir ve 5 gün arada yavaşlama oluyormuş erkekte, onu halletmiş olursunuz.. yerimseniben

evet zeynepcim 4 saat birşey yeyip içmeden bekliyorum ne yavaşlaması 2 gündür hergün yapıyorum anlamadım canım neyse çıkmam lazım ..

kızlar siteye ne oldu ya çökeertmiişsiniz yinedelikafadulden

bugün giremedim bi türlü hata veriyordu

evet zeynepcim 4 saat birşey yeyip içmeden bekliyorum ne yavaşlaması 2 gündür hergün yapıyorum anlamadım canım neyse çıkmam lazım ..

kıs, sperm yavaşlaması (kalitesi), açıkca yazmamak için şifreli yazmıştım :) ilişki olmadan 5 günü geçirmeyin yazıyor birçok yerde.. ondan yani... :)))

yok tubacım gece lekem geldi sabahta regl oldum kesinleşti gece sancı tuttu hiç uyuyamadımmmm

geçmiş olsun canım benim..
ama sanırım iyisin maşallah. kendini toparlamışsın..
hakkında hayırlısını diliyorum bitanem...

Günaydın kızlar ,nasılsınıs?
tuba gözün aydın inş sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder .

sağol bitanem Allah razı olsun...opuyorumnanaktan

kalp atışlarını sormadım canım. :ecrin_bebek:
ya benim içime kız doğuyor 1-2 haftadırkaydirigubbakcemile2 inş hayırlı sağlıklı olur...
hiç farketmiyor biizm için eşimede sordum asla farketmiyor dedi..

ayrıca tekil gebelikmişsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 yanlış his arkadaşlar:)))) baştan hepimiz ikiz dedik tutmadıkaydirigubbakcemile3 yine baştan hepimiz burda erkek dedik bakalım o tutacak mıkaydirigubbakcemile3

tubacım çok sevindim herşeyin yoluna gittiğine özletme bizi arda gel Allah bizlerede tattırsın güzel günleri

Allah razı olsun canım.
amiin inş....
sende durumlar nasıl iyi miisnopuyorumnanaktan

aferin size:hooray: ödüllü kazandınız:lepi:

çok şükür kız:))))) bence de çalış aşkitomkaydirigubbakcemile5

evet ilk defa gördüm degerlendireyim ozaman akşam misafirimiz gidince...

öyle hale geldik ki nerdeyse nmisafir otururken aradan şu işi çıkartsakta kaçırmasak der olduksempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

tubacım ya sen benim umudun oldun bu sitede. sayende test aldım, daha umutlu baktım hamiş kalacağıma seni çok seviyom olumunekankayizsmile

tuba a.s. nasılsın canım

iyiyim canişkoma.s.
kaç günün kaldıbilmiyorumkismile

tubacım ya sen benim umudun oldun bu sitede. sayende test aldım, daha umutlu baktım hamiş kalacağıma seni çok seviyom olumunekankayizsmile

canım benim ay ağlarım şimdi heolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
inan burda sıkı kardeş olduk hepimizyerimseniben

ben de artık çok yorulmuştum beklemekten ama ümit ettim ve inandım, gayret de edicince Rabbim ol dedi hamdolsun
darısı başınıza bitanem

amin inşallah. Rabbim Ol demiştir. benim daha çok. normalde günüm 1 nisandı. ama 12. gün ovulasyon gerçekleştiyse. 26 mart ya da 27 mart olabilir. ama daha önce hiç 29 günden erken adet olmadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…