bu saate kadar kimse girmemiş huuu nerdesiniz ya topik boş kalmış bende gelicektim ama arkadaşım tlf açınca gelemedim çıktım hemen veeeeeeeeeee söylüyorum bugun ovulosyon testim silik çıktııı ohaoldumsmilealkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:
yarında yapmam lazım dimi kızlar bugun çalışmada olmalı dimi nedersiniz...sempatiksalakcinni
iyiyim canım sen nasılsın ovulosyon testinde çok silik çıktı ikinci çizgi hele şükür gördüm silikte olsa mutluyum yani...:teytey:
evet zeynepcim 4 saat birşey yeyip içmeden bekliyorum ne yavaşlaması 2 gündür hergün yapıyorum anlamadım canım neyse çıkmam lazım ..
yok tubacım gece lekem geldi sabahta regl oldum kesinleşti gece sancı tuttu hiç uyuyamadımmmm
Günaydın kızlar ,nasılsınıs?
tuba gözün aydın inş sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder .
iyi eglenceler canım allah mesut etsin hayırlısyla gelmiştir inşallah bebegin ...
hayırlısı olsun canım..
tünaydın görüşemedik güzelim nasıloldun iyimisin...
tubacım çok sevindim :teytey::lepi: neler dedi doktor nasılmış prensimiz....
sordunmu kalp atışlarını misafirlerin var demiştin oyüzden gelmedigi tahmin ettim canımbenim Şeniz
tubacım çok sevindim herşeyin yoluna gittiğine özletme bizi arda gel Allah bizlerede tattırsın güzel günleri
tubacım iyiyiz çok şükür. senin de herşey yolundaymış sevindik :) benim de ovulasyon erkenden oldu. ateşim de yükseldi. artık bundan sonra çalışmayız :) zati çok tembeldik :kedi: ovulasyon ve öncesi toplam 3 kez çalıştık. inşallah tutmuştur süprizzzzz senin söylediklerini hep uyguladım hihoyyyt
bu saate kadar kimse girmemiş huuu nerdesiniz ya topik boş kalmış bende gelicektim ama arkadaşım tlf açınca gelemedim çıktım hemen veeeeeeeeeee söylüyorum bugun ovulosyon testim silik çıktııı ohaoldumsmilealkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:
yarında yapmam lazım dimi kızlar bugun çalışmada olmalı dimi nedersiniz...sempatiksalakcinni
evet ilk defa gördüm degerlendireyim ozaman akşam misafirimiz gidince...
tuba a.s. nasılsın canım
tubacım ya sen benim umudun oldun bu sitede. sayende test aldım, daha umutlu baktım hamiş kalacağıma seni çok seviyom olumunekankayizsmile
iyiyim canişkoma.s.
kaç günün kaldıbilmiyorumkismile
canım benim ay ağlarım şimdi heolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
inan burda sıkı kardeş olduk hepimizyerimseniben
ben de artık çok yorulmuştum beklemekten ama ümit ettim ve inandım, gayret de edicince Rabbim ol dedi hamdolsun
darısı başınıza bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?