Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tubam hayırlıs olsun görmüşsün pıt pıtları maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kıs, sperm yavaşlaması (kalitesi), açıkca yazmamak için şifreli yazmıştım :) ilişki olmadan 5 günü geçirmeyin yazıyor birçok yerde.. ondan yani... :)))

hmm anladım ben şifleri geç çözerim jeton geç düşer yani..kaydirigubbakcemile3

olsun canım benim tek çift saglıklı olsunda demek kız doguyor benimde erkek doguyor hayırlısı olsun tatlım...
evet çalışalım ozaman ...
he valla sorma geç oldu anca iş başı yapıcaz :roflol::tomato:

günaydın kızlar bu kızın sabah sabah ne işi var diyebilirsiniz bugun arkadaşıma gidicem kahvaltıya kalktım bakayım dedim kimse gelmişmi diye bugun yokum haber vereyim dedim akşamda eşimde gelicek geç gelerim yarın görüşürüz kısmetse..

9 gün çok erken ,bence negatif bişey çıksa üzülrüsün,son günlerinde şüphelerin varsa yaptırırsın.

9 gün çok erken ,bence negatif bişey çıksa üzülrüsün,son günlerinde şüphelerin varsa yaptırırsın.

gunler geçmiyor.. çok zor ya... gunun yarısını dişarda geçiriyorum..azda olsa unutayım. diye..
julia 18. gece sag tafımda kaşıgımda ve belimde 19. akşama kadar agrı oldu.. ve hiç böyle agrım olmamişti.. acaba bu yerleşme agrısı olabilir mi? yada döllenme..

julia normal de adet gunum hiç şaşmazdı.. 29 gunde olurdum... ancak bazı ailevi sorunlar nedenıyle aşırı stresli bir ay geçirdim.. geçen ay.. ve 32 gunde adet oldum... ve bende her iki duruma göre hesaplayıcıdan hesaplayıp çalişma yaptık.. ateşim 18.gun yükseldi.. sonra da bır kez çalişma oldu.. dugun 20 gunum.. o agrı neden olmiştur acaba...??

ben kendimden bildiğim kadarıyla söyleyim,ovulasyondan sonraki birkaç gün daha kasık ağrıları oluyor,iki gün öncesine kadar bile vardı.zaten yerleşme için daha erken,bence çok dinleme kendini umutlandırır,sonra olmazsa çok daha fazla üzülürsün.
Bu tür ağrıları adet gören çoğu arkadaşımız da hissediyor aynı zamanda,inş hamilesindir tabi ama sonradan üzülmemek için bence fazla da dinlememk lazım kendimizi.

julia çok ümitlenmeden bekliyorum.. sonra kırmızıları görmek iyi olmuyor.. ama ilk bebegimiz olacagı için çok heycanlıyım.. dinlemeden olmuyor. ki... çok dinlemek iyi degil ama elimde degil...

2 ay önce tahmini yerleşme gününde ateşim düştü,o gün mide bulantısı ve bel ağrım oldu.Sonraki günlerde sürekli midemde şişkinlik ve bulantı oldu,kasıklarımdan bacaklarıma doğru çekilmelr ağrılar oldu,son günlerde iyice halsiz bitkin hissettim kendimi,sence daha fazla belirtiye gerek var mı?
Ama adetim öyle bir geldiki işten eve zor attım kendimi.Hem de tam gününde :)
Sonra dedim ki ben dinlemeyim bakalım ne getirecek bebeğimi.Söylemesi kolay ama uygulaması zor bir durum

bugun çok uyumama ragmen uykumu alamadım.. ama kasıkta çok hafif batmalar var.. bugun hava çok guzel eşimle buluşmak istiyorum ama çok yorgunum hiç halım yok çıkmaya.. sankı sırtımda yuk taşımış gıbı yorgunum..

mide bulantısı şu an yok gibi.. ama bende normal zamanda da çok bulantım olurdu.. arabada, farklı kokular duydugumda direkt midem bulanır.. o yuzden seçemiyorum.. bulantıyı...

Zaten bulantı erken belirti olması çok hassas insanlardadır.Benim ilk hamileliğimde 5 haftalıkken başlamıştı,çoğu arkadaşımız da bakıyorum yaklaşık 4-5 haftalıkken hissediyor ,henüz yeni döllenme olması bulantıya yüzde 90 neden olur diyemeyiz,herkeste değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…