melikecim sen daha iyisini bilirsin yargılamak ne demek sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olsun güzelim gel ama arada
merhaba kızlar nasılsınız
mrb tubacım hoşgeldin canım nasılsınnnn bitanemmmmmm
ay canım benim ya sen işte gönderirim tatlım anlıyorum ben seni...
canım geçmiş olsun normel yat dinlen keyfine bak...
ne güzel bebeginde yakında gelir inşallah...
ne zaman gideceksin kankim merak ediyorum teyzesinin gülleri ne durumda güzel haberlerle gelirsin inşallah doktora mutluka sor kalpi kaç atıyor diye öpüyorum tatlım..
slm kızlar tubacım ben de merak etmiştim seni. inşallah rahatsız değildir de gezmededir diye düşünmüştüm :) tabloma baktın mı canım sence de ovulasyon oldumu şimdi benim
slm tubacım hoşgeldin canım ii walla sen nasılınnnn tatlımmm
canım benim dün gittim çok şükür herşey yolundakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sormadım canım:)))
tablolara bakamadım canım 3 gündür misafirlerim vardı
nasılsın canım
iyiyim hamdollsun sen nasılsın canım reglin gecikti mi
Erkaymak yorumladım canım öbür tarafta. Ya ben bu hafta çok yoğunum gelecek hafta halamın kızı evleniyor. Annemler Ankaraya geliyorlar. Bu arada erken yumurtladım gene ama bu sefer ucundan yakaladık, bakalım. Zaten bir ay daha deneyeceğiz. 6. aydan sonra doktorun yolu görünecek.
evet irem, zeynep.. iyiyim canım, adet bitti, ateş ölçmeye başladım ama tabloda daha bişey yok malum ilk gunler.. bu ay son denememiz bu arada.. (en az 6 aylık bir mola giriyor) eşim askere gidiyor... ama ben sizi takip edicem yinede :) :CüvCüv: haberlerinizi beklicem.....
günaydın kızlarrrr
canım benim dün gittim çok şükür herşey yolundakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sormadım canım:)))
tablolara bakamadım canım 3 gündür misafirlerim vardı
nasılsın canım
iyiyim hamdollsun sen nasılsın canım reglin gecikti mi
tünaydın kızlar hoşgeldiniz hilal ve julia
melikecim hastalandın sanırım hayırlısı olsun ders çalışırken gelir daha çabuk gelir bebegin
diger tarafa gidip geliyorum...
merhaba kızlar nasılsınız
Ben kendi tablomu yorumladım ,eğer yarın düşerse eski tablom gibi giderek düşecek ve çarşamba hastalanacam demektir.
Zaten hiç bişey de hissetmiyorum ne hastalanacağıma dair ne de hamileliğe dair,bakalım neler olacak?
evet canım regl oldum hayırlısı olsun melekcim walla ne bilim ara verdik dedik yinede rabbim bilir canım herkesin hakkında hayırlısı olsun bidenemmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?