Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melikecim sen daha iyisini bilirsin yargılamak ne demek sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olsun güzelim gel ama arada

melikecim sen daha iyisini bilirsin yargılamak ne demek sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle olsun güzelim gel ama arada

çok tesekkür ederim hemşomm ya ilaç gibi geld wallaa evet canım hem kafamız dagılsın hemde derslerimize yogunlaşalım dedik esimde komserlige hazırlanıyo daha genciz yeni veliyiz olur diye teselli ettik ve simdilik bebişe ara bverdik canım alahım tez zamanda tüm herkese hayırlı bi evlat nasip etsin canım çok saol....a.s.

mrb tubacım hoşgeldin canım nasılsınnnn bitanemmmmmm

canım benim dün gittim çok şükür herşey yolundakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
sormadım canım:)))

slm kızlar tubacım ben de merak etmiştim seni. inşallah rahatsız değildir de gezmededir diye düşünmüştüm :) tabloma baktın mı canım sence de ovulasyon oldumu şimdi benim

tablolara bakamadım canım 3 gündür misafirlerim vardı
nasılsın canım

slm tubacım hoşgeldin canım ii walla sen nasılınnnn tatlımmm

iyiyim hamdollsun sen nasılsın canım reglin gecikti mi

yok tubacım gece lekem geldi sabahta regl oldum kesinleşti gece sancı tuttu hiç uyuyamadımmmm

Günaydın kızlar ,nasılsınıs?
tuba gözün aydın inş sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder .

iyi eglenceler canım allah mesut etsin hayırlısyla gelmiştir inşallah bebegin ...

hayırlısı olsun canım..

günaydın kızlarrrr

tünaydın görüşemedik güzelim nasıloldun iyimisin...

tubacım çok sevindim :teytey::lepi: neler dedi doktor nasılmış prensimiz....
sordunmu kalp atışlarını misafirlerin var demiştin oyüzden gelmedigi tahmin ettim canımbenim Şeniz

tünaydın kızlar hoşgeldiniz hilal ve julia
melikecim hastalandın sanırım hayırlısı olsun ders çalışırken gelir daha çabuk gelir bebegin
diger tarafa gidip geliyorum...

Ben kendi tablomu yorumladım ,eğer yarın düşerse eski tablom gibi giderek düşecek ve çarşamba hastalanacam demektir.
Zaten hiç bişey de hissetmiyorum ne hastalanacağıma dair ne de hamileliğe dair,bakalım neler olacak?

tünaydın kızlar hoşgeldiniz hilal ve julia
melikecim hastalandın sanırım hayırlısı olsun ders çalışırken gelir daha çabuk gelir bebegin
diger tarafa gidip geliyorum...

evet canım regl oldum hayırlısı olsun melekcim walla ne bilim ara verdik dedik yinede rabbim bilir canım herkesin hakkında hayırlısı olsun bidenemmmm a.s.

tubacım çok sevindim herşeyin yoluna gittiğine özletme bizi arda gel Allah bizlerede tattırsın güzel günleri

merhaba kızlar nasılsınız

tubacım iyiyiz çok şükür. senin de herşey yolundaymış sevindik :) benim de ovulasyon erkenden oldu. ateşim de yükseldi. artık bundan sonra çalışmayız :) zati çok tembeldik :kedi: ovulasyon ve öncesi toplam 3 kez çalıştık. inşallah tutmuştur süprizzzzz senin söylediklerini hep uyguladım hihoyyyt

hayırlısı olsun canım en azından kendimizi deniyoruz sende yaparsın eger olmazsa ovulosyon testi..

evet canım regl oldum hayırlısı olsun melekcim walla ne bilim ara verdik dedik yinede rabbim bilir canım herkesin hakkında hayırlısı olsun bidenemmmm a.s.

anladım canım ozaman sen kariyer işlerine dön bakalım bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…