Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar bugün buraya çok uğranmamış. bi melekle ecrin gelmiş :) tuba emel irem sabırsız ve diğer ateş ölçenler nerdesiniz ben hafta içi çok giremiyom siz de hafta sonu :sinifsinif: tablomu koydum bi yorumlar mısınız? bugün yine tek çizgi. çalışmamıza gerek var mı ertesi gün iş olduğundan biraz tembellik ediyoz

Erkaymak yorumladım canım öbür tarafta. Ya ben bu hafta çok yoğunum gelecek hafta halamın kızı evleniyor. Annemler Ankaraya geliyorlar. Bu arada erken yumurtladım gene ama bu sefer ucundan yakaladık, bakalım. Zaten bir ay daha deneyeceğiz. 6. aydan sonra doktorun yolu görünecek.

sağol iremcim okudum. iyi bakalım tatlı telaşınız var. belki bu telaş içinde gelir senin bebiş. hep öyle olurmuş ya :)

iremcim ben de özlem olumunekankayizsmile cevabina öbür topikte cevap yazdım. testi hergün yapma sebebim biz hafta içleri pek tembel oluyoz. bebiş için çok çalışmıyoz. koyu çizgi görürsem onun bahanesiyle çalışırız diye :) bakalım yarın da ateşim yüksek çokarsa yapmıyim dimi

Pikepolat senin adın Zeynep miydiö soylemistin ama unuttum. Nasılsın ne alemdesin?

evet irem, zeynep.. iyiyim canım, adet bitti, ateş ölçmeye başladım ama tabloda daha bişey yok malum ilk gunler.. bu ay son denememiz bu arada.. (en az 6 aylık bir mola giriyor) eşim askere gidiyor... ama ben sizi takip edicem yinede :) :CüvCüv: haberlerinizi beklicem.....

Zeynep hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun sizi. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Olmazsa da çok üzülme malum tek başına hamilelik zevkli olmaz, aşerince sana kim koşacak? Kime naz yapacaksın? Ama hayırlısıysa olur inşallah. Biz bilemiyoruz neyin iyi olduğunu.

kısss.. tembellik yapmayın kısss :)))) çalışarak olucak bu işler, çalışmadan olmasssss..

Kesinlikle haklısın canım, bende tevekkül ettim zaten.. inanırmsın içim rahat, niye bilmiyorum.. çünkü öbür türlü çok kötü oluyor insan; 2 ay önce adetim 1 hafta geçikmişti, (ben tabii yeniydim bu işlerde) hamile oldum zannettim sonra birden adet olunca çok kötü hissettim kendimi ama bana çok iyi ders olmuştu...
şimdi focusum eşim... umarım sende en hayırlı zamanda hamile olursun canım...

Zeynep herşey için zararlı diyorlar. ben sanmıyorum. Aşırı olmadıktan sonra bişey olmaz bence.

teşekkürler cevap için, sanada kolay gelsin bu hafta için, yumurtan çatladı mı senin.. eşinle ayrı ilde çalışıyorsun galiba di mi? gönlünce olsun herşey canım..

Sagol Zeynep. Evet catladı sanırım ama erken 11. gün. Neyse ki yakaladık yeşil ışığı ama bebek bizi yakaladı mı Allah bilir.

İnşallah canım... ama önce hayırlısı.. Ovu. testi yapmış mıydın? erken olumuş bu sefer... sonra tekrar Ov. testi yapıp kontrol etmeyi düşünüyor musun? mesela geçen ay ben 2. yumurtayı öylesine şansa fark etmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…