Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım nöbetçi sende yoksun bugun kimseler ugramamış tubamda gelmemiş
ama olmuyor ya gelin lütfen...

iyiiym pembeciğim ne olsun işte...

dün bakındım kimse yoktu be kanki ne yapayım bende bütü gün uzanıyorum, yemek yapıyorum vs vs..
acaba bugün biraz 15-20 dakika kadar dışarı çıksam biraz hava mı alsam diyorum ya.
hem dikkat ettiğim için hemde başım falan döner diye tek başıma hiç dışarı çıkmadım daha:)
geçen defa heryere giderdim ama şimdi gitmiyorum

tesekkürler bitanem sen nasılsın canımcım bu arada asenamm kapsamı alanı dsında ne oldu acaba yaaaa

iyiyim canım sagol yalnış birşey yaptıgında oluyor sanırım kapsam dışı yanlış hatırlamıyorsam..

okadar üstüne düşme kendini iyi hissediyorsan dolaş gel hava güzel çünkü..opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız. hamile yokmu daha

yok canım nerdesin sen başka topiklerdeymişsin hayırdır bakalım..:umursamaz:

ya hani bu başlık hamile kalınca başka yerlere gidilmesin diye açılmıştı ? :umursamaz:

Bu arada kızlar bişey duydum ben :))belki biliyorsunuzdur da,biraz önce bir arkadaşım geldi,3-4 senedir çocuk için uğraşan arkadaşına zeytinyağı mucizesini :) söylemiş ve o ay hamile kalmış,pamuğa zeytinyağını emdirip,genital bölgede ilişkiden önce bekletiyormuşsun,detaylı bilmiyorum ama çok faydası varmış. Büyüklerinden biri söylemiş,eskiler böyle yapardı demiş :)

aşk olsun her gün geliyorum yorum yazıyorum
uyuma cezası verin bizeeeeezemuszemus

hehe baksana kaç saat oldu yazalı kimse yok haydi kızlar nerdesiniz. ben gelince kaçıosunuz dime. loveli iğneler nasıl gidio

herkese merhebe arkadaşlar,
hamileler nasılsınız? öpüyorum sizi.. hamile adayı arkadaşlarım; dayanın az kaldı inşallah :)))
kucak dolusu sevgiler....opuyorumnanaktan

aşk olsun her gün geliyorum yorum yazıyorum
uyuma cezası verin bizeeeeezemuszemus

Sizi gidi sizziiii :))
Evet açıklıyorum Emel sana 3 saat gündüz,Ecrine de 2 saat gündüz uyku cezaSI VAR ,bakalım iyi halden artırabilirim :))

Bugün benim laptop çalışmıo ben de ana bilgisayardan pek bakamıorum, arada okuyorum yoksa hep burdaydım :)) yakalardım siziiii

demek emelle ecrin başka yerlerde he sizi gidiler sizi ben geliyorum hergün
kızlar çok şükür pozitifi gördüm :lepi: ama dün çalışma olmadı hilalcım seni dinleyemedim malesef
artık test yapmama gerek kalmadı dimi kızlar..ballı karışım geç yumurtlattı sanırım beni...
julia nasıl oldun iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…