Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iyiym çok şükür ya gece sabaha kadar mide bualntısıyla uyumaya çalıştım,ağrılarım da vardı,hiçgözümü açmadım valla :)))
Bugün iyiym dopinglendim hazırım yeni aya :))

ben de kapatıyorum yerime geçecem,hastalar gelio sayfayı açamıorum böyle :)
Görüşürüz,herkese iyi akşamlar...

kızlar ecrinde emelde başka topikteler haberiniz olsun yokmu ceza onlara kaydirigubbakcemile3

vallahi onlara söyleyecek hiçbişeyim yok keyifleri bilir dermişiiiiiiim :)))aklinialirimsmile
sonuçta herkes istediği yere takılabilir, zorla tutamayız dimi arkadaşlar..yerimseniben

evet canım ben o topiklere hiç uğramıyorum tatlım. çünkü burayı arkadaşlarımdan ayrılmamak için açmıştım oysakieyvahedigeldismilesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

kanki nerdesin ya bak çift çizgi sevincimi paylaşamıyorum ama..

aşkitom burdayım be gülüm seninle denk gelemedik ama yazılarını okuyorum cvplıyorum bitanemolumunekankayizsmile
diğer topiğin geçmişi uzun oluyor çok okuyamıyorum ama buranın tamamını okuyorum canım.. sadece tablo olmuyor malesefkaydirigubbakcemile2

canım benim çok sevindim ya, ben pozitifi gördüğümde sanki b-hcg i pozitif görmüş gibi havalara uçmuştum. çift çizgiyi ay sonu da görmek nasip olur inş diye dua etmiştim:))
sanki o yaptığım gebelik testiydi de o kadar çok sevinmiştim yani:)) pozitif ya ne testi olursa olsun:) kafayı bozmuştum tek çizgiyle:)))yerimseniben

inş çift çizgiyi ay sonu da hepiniz görürsünüz Esmaul hüsna hürmetine:CüvCüv:

evet karşılaşamıyoruz bitanem bende çok mutluyum :sm_cool:
amin canım inşallah yarın tekrar yapmama gerek varmı testi...

iii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar canım bir bakayım dedim ama kimse yok...

ya ecrine 5 saat ver o daha çok uyuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Off kimseyle karsilasamiyorum. Obur tarafa sirf yorum icin giriyorum, hadi gelin pesimden diyorum cik gelen yok benle. Siz de aksam giriyorsunuz galiba. Neyse, ins iyisinizdir. Ben de iste erken yumurtladim ama calistik, beklemedeyim.

tünaydın julia nasılsın bugun
iremcim gündüzde giriyoruz ama sen yoksun.. hadi hayırlısyla buay dolsun göbişler...

selam kızlar bende hafta içi pek giremiyom. kısa süreli giriyom onda da kimse olmuyo:sinifsinif: öbür tarafa tablomu koyuyorum. tablom 36.4 36.5 düşük gidiyo bakalım sonu ne olacak. hamişlerimiz ve adaylarımız hepinizin mutlu haberlerini okumak çok güzel. inşallah herkes varken yakalayabilirim de sohbete katılabilirim ben de :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…