kızlar ecrinde emelde başka topikteler haberiniz olsun yokmu ceza onlara kaydirigubbakcemile3
ya hani bu başlık hamile kalınca başka yerlere gidilmesin diye açılmıştı ? :umursamaz:
Bu arada kızlar bişey duydum ben :))belki biliyorsunuzdur da,biraz önce bir arkadaşım geldi,3-4 senedir çocuk için uğraşan arkadaşına zeytinyağı mucizesini :) söylemiş ve o ay hamile kalmış,pamuğa zeytinyağını emdirip,genital bölgede ilişkiden önce bekletiyormuşsun,detaylı bilmiyorum ama çok faydası varmış. Büyüklerinden biri söylemiş,eskiler böyle yapardı demiş :)
kanki nerdesin ya bak çift çizgi sevincimi paylaşamıyorum ama..
vallahi onlara söyleyecek hiçbişeyim yok keyifleri bilir dermişiiiiiiim :)))aklinialirimsmile
sonuçta herkes istediği yere takılabilir, zorla tutamayız dimi arkadaşlar..yerimseniben
evet canım ben o topiklere hiç uğramıyorum tatlım. çünkü burayı arkadaşlarımdan ayrılmamak için açmıştım oysakieyvahedigeldismilesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
aşkitom burdayım be gülüm seninle denk gelemedik ama yazılarını okuyorum cvplıyorum bitanemolumunekankayizsmile
diğer topiğin geçmişi uzun oluyor çok okuyamıyorum ama buranın tamamını okuyorum canım.. sadece tablo olmuyor malesefkaydirigubbakcemile2
canım benim çok sevindim ya, ben pozitifi gördüğümde sanki b-hcg i pozitif görmüş gibi havalara uçmuştum. çift çizgiyi ay sonu da görmek nasip olur inş diye dua etmiştim:))
sanki o yaptığım gebelik testiydi de o kadar çok sevinmiştim yani:)) pozitif ya ne testi olursa olsun:) kafayı bozmuştum tek çizgiyle:)))yerimseniben
inş çift çizgiyi ay sonu da hepiniz görürsünüz Esmaul hüsna hürmetine:CüvCüv:
iii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr
evet karşılaşamıyoruz bitanem bende çok mutluyum :sm_cool:
amin canım inşallah yarın tekrar yapmama gerek varmı testi...
iyi akşamlar canım bir bakayım dedim ama kimse yok...
Sizi gidi sizziiii :))
Evet açıklıyorum Emel sana 3 saat gündüz,Ecrine de 2 saat gündüz uyku cezaSI VAR ,bakalım iyi halden artırabilirim :))
Bugün benim laptop çalışmıo ben de ana bilgisayardan pek bakamıorum, arada okuyorum yoksa hep burdaydım :)) yakalardım siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?