Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kızlar ben bugün arkadaşıdaydım.
birazdan da çıkacağız eşimle , 1-2 gün yokum Allah a emanet olun. haber vereyim dedim merak etmeyin canlar:))
zaten kimse girmiyor bu ara:)))

melike ayağın incinmiş sıcak su olmaz canım soğuk ypman lazımdı sıcak su damarları genişletir ayağı şişirir sen ayağının üstüne basma buzla üstüne ovala 2dk yap sonra bırak sonra bi daha buz yap

nasılsın emel? nasıl gidiyor hamilelik canım? umarım güzel güzel geçer zaman, bebişi kucağınıza alırsınız hayırlısı ile... (Maşallah)

ee bu saate kadar kimse gelmemiş bende duamı yaptım evimi temizledim yemegimi pişirdim
nerdesiniz kızlar..

Ben biliyorsunuz hep vardım ama bu ara hem hastalar yoğun hem de laptop bozuk,ana pc hasta bölümünde bakmak zor oluyor orda .
Kızlar ben durumumu yazdım diğer başlığa,inş bu ay güzel bir ay olur :)

Ya kizlar sanirim KK bozuk, altta forumda olanlarin adi cikmiyor, herkes de girip cikiyor oyle olunca. Su an burada olan varsa parmak kaldirsin :enbuyukkk:

anladım julia bizde dün eşimle aldık laptop küçüklerinden ama ben beceremiyorum daha:umursamaz:

Hoşgeldin canım nasılsın_
Bizdede var o küçük laptoplardan biraz kullanımı zor canım aslında ben ona hesap makinesi diyorum eşimde kızıyor...Eşim aldı onu küçük boy ona göre hava hoş pc kurdu çünkü kendi ben zorlanıyorum kullanırken bu seferde kızıyor bana...

selam kızlar bu siteye bi haller oluyo neyse bakalım. bu ayın hamiş haberi gelmedi henüz inşallah bi anda gelir bir sürü hamiş haberleri kaydirigubbakcemile2

BEN ÇOK ıSTıYORDUM WELCOME ıYı OLDU ıNŞALLAH ÖGRENıCEM YAVAŞTAN ıYıYıM HAMDOLSUN SEN NASILSIN SıTEDE SORUN VARYA KıMSEDE GÖZÜKMÜYOR ÇIKTIM BENDE..
ERKAYMAK ıNŞALLAH BUAY UGURLU OLUR YOKSA TABLOYU BEN YAPMAYA BAŞLAMIŞTIM UGURSUZMU OLDUN DıYE DÜŞÜNÜCEM akannehir

merhaba kızlar nasılsınız

evde yoktum kaç gündür
nasılsınız keyifler iyidir inş...

geçmişi okumaya gidiyorum:)))

ne geçmişmiş ya sadece 2 sayfa::)))))))))))))))))))))

kızlar ne oldu size iyicene formunuzdan düşmüşsünüzsempatiksalakcinni

kanki maşallah ne kadar çok çaışmışsınız:) inş Rabbim ol demiştir..

tablon ümit vadediyor:)) sen de benim gibi geç yumurtladın:)) hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…