Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sagol kankim çalıştık çabalık inşallah sonucuda güzel olur bitanem
iyiyim hamdolsun sende iyisindir inşallah nezaman gideceksin doktora
evet kimse grimiyor hafta sonu kk bozuktu zatende hafta içide kimse yok artık :gitme:

mse hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallah ilk ay hamilelikle sonuçlanır tatlım hoşgeldin aramıza..opuyorumnanaktan

ne geçmişmiş ya sadece 2 sayfa::)))))))))))))))))))))

kızlar ne oldu size iyicene formunuzdan düşmüşsünüzsempatiksalakcinni
canım haklısın ama biraz da forumun suçu haftasonu girilmiyodu :) eeee şimdi diceksin haklısın yine yok kimse :))) :sinifsinif:

inşallah çalışmalarının karşılığı bebiş olarak gelir :))
buralar artik cok tenha olmaya basladi yahu.. kimsecikler gelmiyor
evet ya kızlar öbür tarafta konuşuyo

geliyorum bakıyorum hiçkimse yok .
ışler de yoğun ama arada bkamdan edemiyor insan,inş yeni hamişlerle daha da heyecanlanacaz :)

mügecim nasılsın canım bebşini görmüşsün tekrar burdan gözün aydın dileyeyim
irem emelde ecrinde gelmiyor topigimiz boş kaldı valla...-tatlicadiarzu-

kız be geliyom her gün bakıyorum yazıyom nasıl varmı değişiklik diye merak içindeyim değişiklik var mı diye

ama emelim diger topige yazmışsın canım ..
bu topik gerilerde kalmış öne getirdim bende ee eskisi gibi degil artık..

slm kızlar.. 1 haftadır giremedim ama sizleri çok özledım.... ama mutlu haberle geldim.. EVET BEN HAMıLEYıM....
HAMıLEYıM..
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

AY CANIM ıNANMIYORUM NE GÜZEL BıR HABER BU ÇOK SEVıNDıM TEBRıK EDERıM :lepi:hihoyyyt:hooray:
NE ZAMAN ÖGRENDıN DOKTORA GıTTıNMı NE ÇOK SORU SORDUM YAAA

sayfayı kapatmıyorum,hasta gelse de .bugün yoğun aslında ama dinleneek yapmaya çalışıyorum,sabahtan beri elim ayağım titriyor,geç kahvaltı yaptım,oğlumu bakıcısına bıraktım aç karnıma biraz zor oldu.Normalde evde bakıyor kadın ama rahatsız şimdi evine bıraktım o yüzden.

Asenama daha erken değilmiydi ya nasıl öğrendi acaba ? :)

AY CANIM İNANMIYORUM NE GÜZEL BİR HABER BU ÇOK SEVİNDİM TEBRİK EDERİM :lepi:hihoyyyt:hooray:
NE ZAMAN ÖGRENDİN DOKTORA GİTTİNMİ NE ÇOK SORU SORDUM YAAA

canım dun ögrendim.. kan testı yaptırdım.. ve sonuç pozitif çıktı... ve sabah kalktım tekrar idrar tahlılı yaptım... 2 çizgi.. doktora bu hafta giderim inşalhh

canım kan testınde çıktı.. dun yaptırdım.. gunume 3 gun vardı.. kanı p.tesi verdim.. sonuçu dun ögrendım.. bulunudugum yer bıraz mahrum bölge... ondan geç çıktı.. sonuç... ama pozitif...

canım benim hayırlı saglıklı hamilelik geçirirsin inşallah
doktordanda bebeginin kesesini görürsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…