Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ben yemeden duramıyorum ,açlığa hiç yüzüm yok hemen sinirli bir ruh haline giriyorum,var mı yemek ve uyku gibisi :)

kızlar öpüyorum hepinizi. asenam burda da tebrik edeyim kaydirigubbakcemile5 inşallah çoğalır hamişlerimiz.. yaa ben de yazmak istiyom hamileyim diyeeeee

Ozledim herkesi yaa, kimse eskisi gibi girmiyor artik
pikepolat dedigi gibi ozledim herkesi..
Bu arada pikepolatcim nasilsin bak ben hal hatrini soruyoum:)) insallah karsilasiriz en kisa zamanda

benim daha 2 haftam var dr için sabırsızlanıyorum:)))
iyiyim canım ne olsun işte kafamı kaldıramıyorum ya çok uykum geliyor:)))
bu haftalarda daha yoğun oluyor demekki

seninde az zamanın kalmış hadi hayırlısı inş...

buralar artik cok tenha olmaya basladi yahu.. kimsecikler gelmiyor

mesela senkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

nasılsın tatlım
diğer topiğe yazmıştım gördün mü bilmiyorum çok tebrik ederim canım bebişi görmüşsün:ecrin_bebek:

normeldir kankim uyu valla sonra uyku düzenin alt üst olacakdinlenmene bak..
kimseler gelmiyor bende sıkılıp çıkıyorum burdan

arkadaşlar size hatırladıgım belirtileri sayayım.. 18. gunden sonra dudaklarımın kenarları kabardı... ve yara olddu.. ateşim gun içindede 37.3 ten aşagıya düşmedi.. ve 1 hafta sonra dişardan her geldiğimde çok guzel uyuyordum..ve gunduz 12 ye kadar yattıgım halde son hafta akşam 9 dan sonra uykum geliyordu.. normalde gece 4 e kadar uyumayan biriyim... eşim uyadıramıyordu gece...

Ozledim herkesi yaa, kimse eskisi gibi girmiyor artik
pikepolat dedigi gibi ozledim herkesi..
Bu arada pikepolatcim nasilsin bak ben hal hatrini soruyoum:)) insallah karsilasiriz en kisa zamanda

olumunekankayizsmile canım benim, böyle böyle çiçekler gönderiyorum sana... :)))
çok iyi bak kendine...

Tubiscim bak ben hergun azar da olsda geliyorum, ama kimselar olmuyor.

Evet gordum yazdigini orda, hatta geri ben de yazdim ama gormemissin.
Canim benim cok saol, darisi en kisa zamanda senin basina. ne zaman gidiyorsun doktora?

asenam tebrik ederim canım
mart ayı hamişiiiiii
mügem maşallah bebişi görmüşsün
meleğim az kalmış
hilaaaaalll ne alemdesin
juliacım başladın mı polene

Asenammm tebriklerrr. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Mugecim gormussun bebegini, kalp atisini duymussun cok sevindim canim. Artik bi dahaki sefere cinsiyeti mi belli olucak?

kızlar ya ben bugün adet olmaya başladım. ama ateşimi sürekli ölçüyorum 36.8, 36.9 normal mi? ama kırmızı renk geldi?

kızlar ya ben bugün adet olmaya başladım. ama ateşimi sürekli ölçüyorum 36.8, 36.9 normal mi? ama kırmızı renk geldi?

canım bakalım sabah adet devam ederse, artık hayırlısı olsun diyelim. Galiba aksam ölçülen ateşin pek bi anlamı olmuyor.. sen hiç doktora göründün mü? ne diyor? yaşın kaç bu arada. yani gençsen çok takma bence kafana.. burda ençok buna emin oldum ben.. birde mutlaka iyi bir doktora görünmeli insan.. sonrası Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…