evet emelcim az kaldı bugun ateşim düştü bende pos çıkıcam sanırım kaydirigubbakcemile3
asenacım sagol belirtiler için...
mügecim iremcim gelmiş gitmiş zeynepcim sen nasılsın
erkaymak nasıl kanama bu .. allah korusun düşük falan olmasın...
Ya bu progestani eczaneden biz alamaz miyiz? Biliyorum cok cahilce bi soru oldu ama. Yani tabii leblebi mi ama iste insan medet umuyor.
Erkaymak gun icindekileri sallama canim. Ben de regl oldum bugun. Yalniz kendime hayret ediyorum cok az uzuldum bu sefer. Soyle dusunuyorum herkesin bir imtihani var. Mesela bi arkadasim ilk ayinda hamile kaldi masallah, ama canimin ici ne kadar agir hastaliklar cekti bilseniz, olumlerden dondu. Yani onun imtihani bebek degildi. Bi baska arkadas esinden cekiyor, o da hamile, 4. ayinda kalmis, ama nasil oldugunu yumurtlamasini falan bana sordu. Tek dilegim insallah Allah aratmasin, imtihanimizi verelim gecelim insallah.
Ya ben artik cok gelemiyorum ama sizi unuttum sanmayin, islerim yogun. Gece ya da sabah erken gelebiliyorum. Hamisler yoruluyorlar uyuyorlar. :gitme: sizi goremiyorum.
canım, umarım en yakın en hayırlı zamanda bebişini kucağına alırsın arkadaşım, daha da ne diyim sana opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bu arada şimdiden haber vereyim istedim, bir süre giremeyebilirim buraya,
malum eşim askere gidiyor, birde taşınıyoruz, çok koşturmaca halindeyiz..
1-2 gün arada belki gelebilirim ama sonra bir mola olur...
Umarım herrkesssss hamile kalır, öpüyorum sizleri..
Tabiii canim ben oyle gecirdim aklimdan. Bilincsiz hormon almamak lazim. Benim 3. gun testlerim yapildi, normal cikti. Yalniz 3. gun icin lekelenmeden degil ilk kirmizida say, erken gittim bi kere fsh yuksek cikti, sonraki ay lekelenmeyi saymadim ve normal cikti. Progesterondan supheleneiyorum cunku cok erken basliyor lekelenmem ve atesim cok yukselmiyor luteal devrede. Bi baktirayim da icim rahatlasin.
Arkadaslar icinizde esi sigortasi olmadan sperm testi yaptiran var mi? Cok pahali midir? Bu ara esimin sigortasinda bir sorun var da sperm testini ertelemek istemiyorum. Acaba kacadir? Ya da Ankarada sorabilecegim ozel bir klinik var mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?