Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ne olsun bebis iyi sanirsam ki, ben cunku yorgun, isteksiz ve devamli mideme yumruk yemis gibiyim:))

Aslinda o kadar da kotu degilim de, iste biraz etkilendim..

bebek sağlıklı iyi olsunda annesi miğdende bulansın isteksiz yorgunda ol

evet hilalcim o iyi olsun da ben kotu olurum:)) ekim anneleri formuna cok girmiyorum, insanlar kaybediyorlar bebislerini, uzuluyorum..
ondan hayirlisiyla gelsin bebislerimiz, saglikla..

tubacım ne oldu niye moralin bozuk bitanem miğden hergün bulanacak değil ya 1 günde az bulansın bebek yeterki sağlıklı olsun miğdesi bulanmayan birsürü hamileler var

bencede girme mügecim boşver bende hamile olsam girmem oraya sevgide giriyo onada söyleyeyim girme diye moralinizi bozmayın ALLAHA emanet olun hepiniz

tuba, allala neden taktin ona, bak ben 6 haftalikken basladi mide bulantisi ondan once yoktu..
aaa herkes de olacak diyebir belirti yok ki..
hatta olmasa daha iyi yaa

Tubaaaaacıııııııım canım tebrıklerrrrrrr ohhhhhh Çok ŞÜkÜr tatlım aman bulansın mıdende stres yapma bebıŞımızı germe

mirage canım teşekkür ederinm tatlım. Allah razı olsun...
hep baktım sana ama bir türlü denk gelemedik.
evet şükürler olsun Rabbim muradıma erdirdi şükürler olsun hamdolsun Rabbim tamamına erdirsin inş
darısı başınıza inşşşşşşşşşşş

slm miragecim adetime 2 gün var bugün sabah kahverengi akıntım oldu şimide yok geçen ayda 10 gün gecikti adetim yani düzensiz oldu anlamadım senin kaç gün sarkıyo

kızlar işte ne olsun annelik duygusu hemen ağır basıyor. bebiş iyi mi diye merak içindeyim.. Rabbime emanet ettim ben hepimizi:)) Rabbim korur inş

iyi akşamlar güle güle mügeciğim yine gel özletme:))
pardon ya ne akşamı

Son düzenleme:

valla tatlım çok sevindim allahım tez zamanda kalp atışını hareketlerini hissetmeyi nasip etsin canım çok şükür canım

slm miragecim adetime 2 gün var bugün sabah kahverengi akıntım oldu şimide yok geçen ayda 10 gün gecikti adetim yani düzensiz oldu anlamadım senin kaç gün sarkıyo

tatlım doktora çıktınmı hiç bu ay 8 gün sarktı tatlım doktora gittim kistim varmış 4cmlik geçen ay adetimden 10 gün sonra tekrar kanamam oldu sonrasında 30 gün sonra geldi benim karışık bide yumoş takibi yaptırıyodum bu ay doktor doğ.kontrol hapı verdi kisti yok etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…