Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

inşallah juliacım sagol
teşekkürler emelcim inşallah
ya iremin teli olsaydı kesşke ya merak ettim valla inşallah iyidir...

iremcim ben inanıyorum bebeğin sana tutunacak canım dinlen kalkma perşembe çok güzel haberler alacağız senden inanıyorum
dikkat et duam seninle ve bebeğinle

ben varım canım nasılsın
iremcim bencede bir şey olmayacak canımbenim duam seninle allahım hayırlısı versin...

kızlar gelmiyorsun falan demişsiniz
ne yapayım artık açamıyorum pek neti
açsam burdayım zzaten yada ateş topiğinde

kusuru bakmayın ama ne yaapayım güzeller hiç halim yokki pc başındaa kalayım saatlerce
keşke girebilsem sizi yanlız bırakkmasam ama gerçekten pek giremiyorm kusura bakmayın ne olur
topiğe gelmesemde hep aklımdasınız duamdasınız

selametle canlar

emelcim başta yazmıştıkta hamile olanlar kız erkek kaçıncı haftada
hamile olamak istegenler nekadr zamandır adet tarihleri ..
anladım tubacım kendini iyi hissettiginde gel lütfen özlüyoruz seni çok özelliklede ben...

doktora gittim alttan muayane oldum 4 tane yumoşlarım var şimdilik görülen gonapene ilaç verdi oda piyasadan kalkmış klomen aldım sabah akşam 1 tane alıcam salı günü tekrar gidicem 11de şimdilik böyle durumlar..
evet ya hilal naptın canım merak ettim..

meleğim canım seninde dördüz olmasın:))))))))))))

canım benim bende sizi özlüyorum

bu ara daha iyiyim evde oldukça giriyorum.

Ya Melek'e aciyin ya ikiz olsun, dorduz olmasin bence. Cok zor olur. Ayy hadi insallah.

Canlarim sagolun dualariniz icin insallah size hayirli haber veririm yarin. Benimki 5+5 Melek, cinsiyet tahminim erkek ama sadece avcumun ustune baktim diye opuyorumnanaktan SAT 26 Mart, kilo 58 (sisko olucam, 4 kilo fazlayla hamile kaldim) simdilik o kadar. Bi de hala arada bir ates olcuyorum, aliskanlik olmus sempatiksalakcinni

ırem ben oğlumda elimi farklı göstermiştim :)

Eğer liste yapılıyorsa benim de SAT 16 Mart 7+1 içime doğan da bir erkek bir kız ,hayırlısı bakalım :) kilom da 48,eminim yine 68 i görecem :)

Hilal doktorda noldu yazmmışsın?

tatlım diğer topiğe yazdım okumuşsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…