Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

İrem ben oğlumda elimi farklı göstermiştim :)

Eğer liste yapılıyorsa benim de SAT 16 Mart 7+1 içime doğan da bir erkek bir kız ,hayırlısı bakalım :) kilom da 48,eminim yine 68 i görecem :)

Allahım ne güzel bende hep ikiz istemişimdir 1 erkek 1 kız ama 1 tane yumurtam göründü sadece

Hilal yine de olur belki, tek yumurta ikizi olurlar ama erkek-erkek veya kiz-kiz.

Amaaan Juliacim ben de inanmiyorum zaten, saglikli olsun da gerisi bos. Seninki de bana bir oglan bir kiz gibi geliyor bakalim.

nne güzellllll ohh bol çalışma olmalı melek bilesn

evet öyle olacak inşallah...
meleğim canım seninde dördüz olmasın:))))))))))))

canım benim bende sizi özlüyorum

bu ara daha iyiyim evde oldukça giriyorum.

hayırlısı olsun tubacım allahım bilir tekini bulalımda biz allahım nasip etsin..

sagol iremcim inşallah...

HAMİLELERİMİZ....

RUMUZ A.T. K.H.OL. CİNSİYET KİLO
tuba363 15
loveli 16+1
julia 16 mart 7+1 (ikiz) bir kız bir oglan 48
nevetna 26 mart 5+5 erkek 58

mügeeeee nerdesin kız özledik beniki erkek teyzesiiiii
yaparız bir liste iyi oldu

Oo kizlar ben acayip merak icindeyim. Cuma ogrenince ilk isim alisverise cikip annemlerle ciciler almak olaak:))
ozledim ben de sizi cok, cok uzak kaldim vallahi sizlere
julia senin ikiz mi oluyor?
Emel senin erkek?
Irem senin icin de bekleyecegiz ama gonlunden ne geciyor:)

Hilal yine de olur belki, tek yumurta ikizi olurlar ama erkek-erkek veya kiz-kiz.

Amaaan Juliacim ben de inanmiyorum zaten, saglikli olsun da gerisi bos. Seninki de bana bir oglan bir kiz gibi geliyor bakalim.

nerde bende o şansikiz hemde tekini bulamıyorum :)

evet mügecim boşladın iyice bizi özledik seni yarın haberlerini bekliyoruz..
ben tahmin etmiyeyim yanılıyorum çünkü...
listeyi beceremedim ben yapmak isteyen yapabilir kızlar

Benim geçenlerde hediye ördüğümü söylediğim yelek ve şapka:) Arkadaşım örnek olarak almıştı yeni getirdi,düğmelerini dikince bitmiş olacak,bebk de dün 6 aylık doğdu ,daha doğrusu mecburen aldılar,annenin suyu gelmeye devam etti,şimdilik ikisi de hastanede ,inş tez zamanda bunları giyecek kadar sağlıklı ve büyümüş olur :)

geçmiş olsun arkadaşına kendim aklıma geldim allah yardımcıları olsun ...
çok güzelmiş canım ellerine saglık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…