Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

merhaba kızlar

sabırsızım cinsiyetini öğreniyorsun demek ne güzel, bende Allah kısmet ederse yarın dr a giddeceğim inş... cinsiyetini de söyler herelde.. ama benim tek derdim bebeğimin sağlığı hakkında güzel şeyler duymak inş... umarım herşey yolundadır. Rabbime emanet yavrularımız....

Artık burda hazırlıklarımızı da paylaşacaz inşallah,birbirimize fikir vermiş oluruz hem :)

Hadi bakalim Tubacim cok merak ediyorum. Kizlar annem lizoz diye biseyden bahsetti logusalar omuzlarina alirlarmis, omuzlar emzirmek icin sicak tutulmaliymis. Ayy kadin neler dusunuyor.

Julia eline saglik, ayy masallah cok yeteneklisiniz. Insallah arkadasin tez vakitte iyilesir canim. Bebegi de hemen buyur.

ınş ben de çok dua ediyorum.
Lizöz şal gibi bişey ama şalın varsa ona da gerek yok ,yani ben hiç almadım bile,kalın giyindim annem yeleklerini vermişti bir ara,şalım vardı onu örtmüştük öyle yani.

evet juliciğim inş:)

ben sabırsızlanıyorum vallahi bi cinsiyeti belli olsa neler neler alacağım yavruma inş....:))
aslında pek de sabredemiyorum 1-2 şey aldım:))

evet iremciğim yarın inş gideceğim umarım sağlıklıdır yavrum benim bitanem..:ecrin_bebek:

Ben geldim:) erkekmis bebisimiz:) artik mavi alisverise baslayabiliriz..

Tubacim sira sen de di mi yakinda ogrenirsin..

Evet Müge ınş sonuna kadr sağlıkla gideriz,bebkleri mde sağlıkla doğar,tabi hepmizin ki sağlıklı hayırlı gelsin :)
Başından beri içimden geçen erkekti senin için bir kere de yazmıştım daha önce ,Allah hayırlı evlat etsin inşallah,sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun :)

Mugecim tebriklerrrr canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bu bizim ikinci erkegimiz di mi? Pembeninki de mi erkekti? Bakalim kizimiz mi gelecek yarin oglumuz mu?

Saol iremcim evet bu ikinci erkegimiz, sanki kesin olmasa da emelin de erkek olabilirmis:) bakalim Tubisin neyi olacak.. Cok guzel oluyor bu heyecanli beklyis:)

Annemler geleli nerdeyse 1.5 hafta oldu ama bu pazar donuyorlar beraber anneler gununu kutlayip ugurlayacagim onlari. Onlarda bu ay sonu 2. Kez babaanne dede olacaklar:)

Bu arada temmuza aldim tez savunmami, hersey 16 temmuzda bitecek.. Ondan acayip yogun olacagim.2 ay kaldi SIk disini diyorum, sonra daha buyuk bir eve tasinacagiz, baslayacagim bebek alosverisine:))

Bu arada bugunun serefine 15 dk cikip ilk mavi tulumumuzu alacagiz:))
iremcim darisi senin de basina, buyuk ihtimal 2 aya sen de baslarsin alisverise:))))Ben yavastan kacayim, yarin yine girmeye calisirim..Iyi bak kendine ve bebisine:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…