Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ayy canim ya hayatin bir anda degisecek, sakin ev tasimada yorulma. Jurin de artik sana biraz kolay sorsunlar. Gobeginin rahat gorunecegi bi kiyafet giy bence savunmaya :)))))

Annenler gelecekler ama doguma di mi?

Emel canım sen progestanı gunde kac tane kac mılıgram ıcıyorsun? Dun sag kasıgım cok agrıdı, doktorumu aradım istersen progestan iç sabahları sırf dedi. Bir de alttan mı ağızdan mı kullanıyorsun? Bu konuda bi topik var ama kimis günde 6 tane içmiş, bilmiyorum yani.

kızlaaaaaaaar nerdesinizzzzz kızım oluyormuş inş:)))))) tahminleriniz tutmadı:)))

çok mutluyum hamdolsun... farketmezdi ama yine de çok sevindim:)))))

Tubacim cok cok tebrikler:))) ilk kizimiz da geldi aramiza:)

iremcim annemler bir aksilik cikmazsa gelecek doguma bskalim:)
saol juliacim, insallah guzelce bitirecegim islerkmi

kankicim çok sevindim hayırlısı olsun saglıkla sıhatle inşallah yigenim kız demek ayyymutlu oldum vallaopuyorumnanaktan sositososito
mügecim sende ögrenmişsin prensesin yanına prens geldi desene oy yer onları teyzesi allahım saglıkla sıhatle kucagınıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:

Ayy canım çoook sevindim, Allahım çok şanslısın valla. Kızlar annelerine çok yardımcı oluyorlar, çok başka bir ilişki. Bir de tabii cicili bicili şeyler alabileceksin. Maşallah güzel kızına.

hayırlı pazarlar sekerlera.s.a.s.a.s.
hepinizin anneler günü kutlu olsun canlarım darısıda bize olsun inşallahhha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çççooooooooooooooooook şirinnnn bunu alt kısmından model olarak battaniye yapılır valla
Hadi bakalim Tubacim cok merak ediyorum. Kizlar annem lizoz diye biseyden bahsetti logusalar omuzlarina alirlarmis, omuzlar emzirmek icin sicak tutulmaliymis. Ayy kadin neler dusunuyor.
düşünmez mi ne heyecanlı şimdi kızı anne olacak
Ben geldim:) erkekmis bebisimiz:) artik mavi alisverise baslayabiliriz..

Tubacim sira sen de di mi yakinda ogrenirsin..
tebrikler benim de oğlum olacak dr pipisini gösterdi hehehehe
ben günde iki tane hap olarak kullanıyordum canım sen kendine bir dr buldun mu irem ne yaptın ,kasık ağrısı normal lelelenme var mı hala
kızlaaaaaaaar nerdesinizzzzz kızım oluyormuş inş:)))))) tahminleriniz tutmadı:)))

çok mutluyum hamdolsun... farketmezdi ama yine de çok sevindim:)))))

maşallah tubacım hayırlı olsun

ya kızlar nasıl resim eklenir öğretin bana :kedi:beim dosyadaki örnekleri ekleyeyim

tüm kadınların anneler gününü kutluyorum olumunekankayizsmile

way way way geçmiş anneler gününü zkutlu olsun kızlar listelerde yapılmış cinsiyetlerde öğrenilmiş ne güzel yaa çok sevindim. benimde değişmezse gerçi doktor kesin dedi ama kızım olcak.

hepinize teşekkür ederim canlarım... hamdolsun kızım zor da olsa kendini gösterdi:)) saklıyordu edebli kızım:)))) dr biraz salladı göbeğimi sonra gösterdi:))))

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için... sizinkilerde hayırlı olsun inş oğluşlarınız...

evet iremim en çok ta cicili bicili kıyafet alabileceğime sevindim:)))

sağol kankiciğim yanıldın:))))) kzım oluyor inş:))))

darısı başına bitanem.. Mevlam tez zamanda kavuşturur yavruna inş...

meleğim diğer tarafada bişeyler yazmışsın okudum canım benim tabiki herdem içimdesin inş en yakın zamanda haberlerini almak için deliriyorum:)))))

canım benim seni çok sevyorum kardeşim...opuyorumnanaktan

Emel ben tinypic.com dan yüklüyorum.Default size yazan yeri message boards seçersen bu boyda yükler.

çabuk paylaş Emelcm merak ettim ben de :) benimkilerin cinsiyeti de belli olsun da ben de yaptığım her şeyi koyacam inşallah.

sağol kankiciğim yanıldın:))))) kzım oluyor inş:))))

darısı başına bitanem.. Mevlam tez zamanda kavuşturur yavruna inş...

evet öyle oldu saglıklı olsunda yanılayım ben... tubacım amin inşallah

meleğim diğer tarafada bişeyler yazmışsın okudum canım benim tabiki herdem içimdesin inş en yakın zamanda haberlerini almak için deliriyorum:)))))

canım benim seni çok sevyorum kardeşim...opuyorumnanaktan

inşallah tubacım allahım buay nasip eder yigenin geliyor yazmayı ...delikafadulden
sende benim duamdasın canım :1hug:
bende seni seviyorum tatlışım Şeniz

ece kaçak nerelerdesin valla özledik gelmiyorsun tebrik ederim topigimizin 2 taneprensesi 2 tanede prensi geliyor şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…