çççooooooooooooooooook şirinnnn bunu alt kısmından model olarak battaniye yapılır vallaBenim geçenlerde hediye ördüğümü söylediğim yelek ve şapka:) Arkadaşım örnek olarak almıştı yeni getirdi,düğmelerini dikince bitmiş olacak,bebk de dün 6 aylık doğdu ,daha doğrusu mecburen aldılar,annenin suyu gelmeye devam etti,şimdilik ikisi de hastanede ,inş tez zamanda bunları giyecek kadar sağlıklı ve büyümüş olur :)
düşünmez mi ne heyecanlı şimdi kızı anne olacakHadi bakalim Tubacim cok merak ediyorum. Kizlar annem lizoz diye biseyden bahsetti logusalar omuzlarina alirlarmis, omuzlar emzirmek icin sicak tutulmaliymis. Ayy kadin neler dusunuyor.
tebrikler benim de oğlum olacak dr pipisini gösterdi heheheheBen geldim:) erkekmis bebisimiz:) artik mavi alisverise baslayabiliriz..
Tubacim sira sen de di mi yakinda ogrenirsin..
ben günde iki tane hap olarak kullanıyordum canım sen kendine bir dr buldun mu irem ne yaptın ,kasık ağrısı normal lelelenme var mı halaEmel canım sen progestanı gunde kac tane kac mılıgram ıcıyorsun? Dun sag kasıgım cok agrıdı, doktorumu aradım istersen progestan iç sabahları sırf dedi. Bir de alttan mı ağızdan mı kullanıyorsun? Bu konuda bi topik var ama kimis günde 6 tane içmiş, bilmiyorum yani.
kızlaaaaaaaar nerdesinizzzzz kızım oluyormuş inş:)))))) tahminleriniz tutmadı:)))
çok mutluyum hamdolsun... farketmezdi ama yine de çok sevindim:)))))
sağol kankiciğim yanıldın:))))) kzım oluyor inş:))))
darısı başına bitanem.. Mevlam tez zamanda kavuşturur yavruna inş...
meleğim diğer tarafada bişeyler yazmışsın okudum canım benim tabiki herdem içimdesin inş en yakın zamanda haberlerini almak için deliriyorum:)))))
canım benim seni çok sevyorum kardeşim...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?