Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ya aslında 3. boyutlu daha güzel elbette herşeyi daha net ve güzel ayrıntısıyla görebiliyorsun ama çok fiyat farkı var. ayrıca eğer bi problem dolayısıyla ayrıntılıya gönderilmiş olsam hiç düşünmez 300-500 neyse verirdik. ama sadece rutin bi usg olduğu için sanırım hospıtalıum a razı geleceğim..

merak ettiğim bişey var acaba zeynep kamil yada diğer araştırma hastaneleri kaç boyutlu?? dr oraları önerdi ya merak ettim

Biz dün onları da sorduk oralarda 3 boyutlu yokmuş,ümrandaki de 2 boyutlu ama Atlasta 3 boyutlu varmış 135 e bakıolar

Bizimde özel durum olmasa herhangi bir yerde yaptırırdım,doktorum özellikle belirtti anlaşılmaz sana detaylı 3 boyutlu bakılması lazım diye,Cadde de sordum bir yer önermişti doktorum orası da 4 boyutlu bakıormuş 400 lira dedi :)

devlet hastanelerindekini mi sordun?

atlas niye ucuz ki o zaman 150 200 den aşağı çektireni duymmaıştım
acaba uzman değil mi çeken sonra bi arayım orayı

canım 3 boyutluyla 4 boyutlu arasında fark yok biliyorsundur tatlım
sadece 4. boyutluda hareketlerini anında görüyormuşsun o kadar yani daha hızlı

meleğim sesin çıkmıyor

bi arkadaş ateşle ilgili bişeyler sormuş ama gitmiş ya cevap veremedik

ya evet kaçırdım o soruyu bakıp cvplayım ama önce yemek yiycem :))

evet biliyorum canım da işte parası değişiyor ama :)
bakalım ben Hakan beye giderim ya aldım randevuyu zaten

Her gün aynı çıkmaz zaten,her gün sabah yataktana kalkmadan özellikle 6-8 arası dijital ölçerle dil atından ölçüp kayderdersin daha sonra biizmle paylaşırsan sana daha detaylı yardımcı oluruz.

juli sorumu görmedin sanırım ttalım devlete mi sordun kaç boyutlu diye 3 boyutlu değilmiş oralarda dedin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…