Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

merhaba kızlar nasılsınız
hiç görüşemiyoruz kızlar ya

pembeciğim bizde iyiyiz sağolasın.
kendine ve bebişe iyi bak
Allah a emanet ol

amin pembecim maşallah büyümüşsünüz valla allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizde seni özledik öpüyorum kocaman ikinizide...

güzeller nasılsınız
bu aralar yoğunum nalum sene sonu yoğunum işim bitince gelcem
hamişler civilim .com bakın çok uygun ve güzel şeyler var

merhaba kızlar nasılsınız
var mı yeni haberleer

kontrole giden var mı bebeişler nasıl
ben 4 boyutlu usg e girdim çok şükür herşey yolunda

tubacım sen biliyorsun ama ...
evet doktora gittim göbegimden ignemi oldum çalışmalara başladım akşam :hulya: hayırlısı artık buayda olmazsa aşılama dedi kızlar korkuyorum inşallah gerek kalmadan hamileyim yazarım buay..
maşallah prensese görmüşsün yer onu teyzesiçok degişik dimi her tarafını net görüyorsun güzel bir duygu

eee kızlar nerelerdesiniz kaç gündür boşluyorsunuz:)))))

sağlığınız keyfininiz iyidir inş....

meleğim çalışmalara devam değil mi) test kullanıyor muusn

Melekcim son 2 haftasonum kaldi sonra ozgurum:)
bu hafta hic ugrayamadim kusura bakmayin..
Gobegim iyice buyudu artik, tekmelerde hak getire:)
ya benim tez isik bittikten sonra atlayip geleyim diyorum ama 7 aylik olacagim, esim istemiyor tehlikeli diyor( ondan mutsuzuk, ailemi, yigenlerimi ozledim bu gidisle gelecek sene basina kqdar bekleycgi..
Neyse iyi bakin kendinize. Optuk herksi

Evet Emelcimm herkes oyle diyor, ama ne yapayim gonul istiyor. Ama esim bayagi surat yaptiobdan planlari erteleyecegim sanirim.. Sen nasilsin? Bebisin nasil, adini koydunuz my?

Son düzenleme:
ohhh kimler gelmiş kaçırmışım mügecim zaten ucaga binmende yasak degilmi tehlikeli bebegin için sabret canım
bekliyoruz 2 hafta sonra.. demek göbişte büyüdü maşallah prensee..
evet emelcim sıcaklar yine başladı şimdi sana sıkıntıda veriyordur bebiş allahtan daha büyük degil...
hilalcım sende hoşgeldin arkadaşım topigi boşlamayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…