Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

inşallah özlemcim senden güzel haberler alırız...
juliacım allahım sabırlar versin çok zor gerçekten ... biranda kendim gözümün önüne geldi..

bence meleğin inandığı an gelecek ben buna inanıyorum nedense
hani demiştin ya yıldönümünde gelecek diye ben de inanıyorum buna

Juliacim cok uzuldum, Allah saglikli hamilelik, sagliklu dogum ve saglikli bebisler nasip etsin herkese.

Melekcik, artik yildonumu mujdesi olsun:)

merhabalar kızlar ben bügün tekrar dediğiniz saatte ölçtüm 36.7 çıktı bide bişey daha sormak istiyorum kafam çok karışık dün gece hafif bi kahverengi kırmızı karışık leke gelmiş heh dedim hastalanıyorum galiba diye ama bugün kesildi silerken varla yok arası oluyor her seferinde değill arada hafif leke oluyor çokkk endişeliyimmm bu neyin nesidir acabaa????????

test yaptım bugün çok belirsiz silik çıktı inş bi sorunla karşılaşmam bi kaç gün sonra tekrarlayım

Hemen kan testi yaptır kesinleşince de doktora git kanama için mutlaka müdahale gerek,en azından progestan hap verilir.

ınş hamilesin tebrikler

gözün aydın emelciğim darısı başımıza :))) 1 hafta sonra renki usg çektireceğim inş
sen çektirmedin mi

selam heralde beni unutmadınız dimi
ben hamileyimmmmmmm
5haftalık:)
allah herkese nasip etsin inşallah

emelcim gözün aydın güzelim çok sevindim renkli ultroson sarı renk bebeginin her tarafını görüyorsun daha farklı oluyor..
tubacım inşallah sendende güzel haberler alırız...
hilal bebik tebrik ederim tekrar burdan allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…