ben çok kötüyüm kızlar melegim gideli 2 haziranda 1 sene olacak ve ben kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştim deprosyona girmek üzereyim zor ayakta duruyorum evde bulamadım herşey üstüne geliyor sanki..
allahım sen bana yardım et sabır ver bogazım kilitlendi nefes alamıyorum bugunlerde...
meleğim güzel arkadaşım nasıl alışılırki ağla doyaa doyaaaa
acın büyük çünkü dualar oku içini dualara dök güzel arkadaşım
ona bazen bakıyor dr hep organları güzel şu orgsn iyi elleri kulakları gözleri ama sarı da değil gri olan da söylüyor
melekcim iyi hissetmelisin kendini hem giden ,hem gelecek olan meleğin için herşeyde bir hayır vardır canım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dua oku aklına bunalım falan getirme canım Allaha sığın tabiki kolay değil ama iyi ve güçlü olmalısın arkadaşım
meleğim ne oldu sana gülüm,
hani çok sabırlıydın inat ediyordun bitanem toparlan ne olur tatlım üzülüyoruz ama
ben çok kötüyüm kızlar melegim gideli 2 haziranda 1 sene olacak ve ben kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştim deprosyona girmek üzereyim zor ayakta duruyorum evde bulamadım herşey üstüne geliyor sanki..
allahım sen bana yardım et sabır ver bogazım kilitlendi nefes alamıyorum bugunlerde...
Ölenle ölünmez diye boşa söylemiorlar melekcim,sen kendini üzdüğünde iyi yapmış olmuyorsun ki
ne giden gelior ne de onu orda rahat bırakmış oluyorsun,böyle ne kadar devam edeceksin,çok zor bence dua oku kızına bol bol,ya doğsaydı büyüseydi her şeyini yaşasaydın
demek ki ona hiç dayanamayacakmışsın,dik durmaya çalış ama kendini sakın ben kötüyüm diye şartlandırma,Allah yardımcın olsun tabiki zor ama güçlü olmak zorundasın geride kocan var sen varsın,doğacak çocukların var.
beyazmeleğimm canım arkadaşım seni seviyorum herşey çok güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?