Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ben çok kötüyüm kızlar melegim gideli 2 haziranda 1 sene olacak ve ben kendimi hiç bukadar kötü hissetmemiştim deprosyona girmek üzereyim zor ayakta duruyorum evde bulamadım herşey üstüne geliyor sanki..
allahım sen bana yardım et sabır ver bogazım kilitlendi nefes alamıyorum bugunlerde...

meleğim güzel arkadaşım nasıl alışılırki ağla doyaa doyaaaa
acın büyük çünkü dualar oku içini dualara dök güzel arkadaşım

ona bazen bakıyor dr hep organları güzel şu orgsn iyi elleri kulakları gözleri ama sarı da değil gri olan da söylüyor

melekcim iyi hissetmelisin kendini hem giden ,hem gelecek olan meleğin için herşeyde bir hayır vardır canım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dua oku aklına bunalım falan getirme canım Allaha sığın tabiki kolay değil ama iyi ve güçlü olmalısın arkadaşım

meleğim ne oldu sana gülüm,
hani çok sabırlıydın inat ediyordun bitanem toparlan ne olur tatlım üzülüyoruz ama

meleğim güzel arkadaşım nasıl alışılırki ağla doyaa doyaaaa
acın büyük çünkü dualar oku içini dualara dök güzel arkadaşım

duada okuyamıyorum hastayım ya sıkılıyorum çok ..

ona bazen bakıyor dr hep organları güzel şu orgsn iyi elleri kulakları gözleri ama sarı da değil gri olan da söylüyor

gridede söylüyor görüyor ama 3 boyutluda daha güzel gözüküyor güldügü bile net gözüküyor..

öyle allahım erdi allahım aldı allahtan geleni diyecek sözüm yoktur ama senesi geldi kızımın bende iyi degilim napabilirim... özledim melegimi aynı günleri tekrar yaşıyorum bugun hastanade tyatıp sancı çekiyordum şimdi...mafoldumben

meleğim ne oldu sana gülüm,
hani çok sabırlıydın inat ediyordun bitanem toparlan ne olur tatlım üzülüyoruz ama

sabırlıyım tubacım ama bu farklı bir olay kızımın dogum ölüm yıldönümü oyüzden sıkılıyorum aynı zamanları yaşıyorum bu hiç bir zaman degişmiyecek ben ölene kadar her sene aynı üzüntüyü yaşıyacagım..senağlama

Ölenle ölünmez diye boşa söylemiorlar melekcim,sen kendini üzdüğünde iyi yapmış olmuyorsun ki
ne giden gelior ne de onu orda rahat bırakmış oluyorsun,böyle ne kadar devam edeceksin,çok zor bence dua oku kızına bol bol,ya doğsaydı büyüseydi her şeyini yaşasaydın
demek ki ona hiç dayanamayacakmışsın,dik durmaya çalış ama kendini sakın ben kötüyüm diye şartlandırma,Allah yardımcın olsun tabiki zor ama güçlü olmak zorundasın geride kocan var sen varsın,doğacak çocukların var.

beyazmeleğimm canım arkadaşım seni seviyorum herşey çok güzel olacak...

güzelim çok güzel yazmışsın dogru ölenle ölenmiyor ama napayım acımı yaşamazsan daha çok tıkanıcam okuyorum elinden geldigince allah kabul etsin beterin beteri var derler ama herkezin yaşadıgı acı farklı ateş düştügü yeri yakıyor ... zaten eşim ailem bana destek olmasa onlar için güçlüyüm melegimin kardeşi için inatçıyım allaha inancım için sabırlıyım ..opuyorumnanaktan.

beyazmeleğimm canım arkadaşım seni seviyorum herşey çok güzel olacak...

bende seni çok seviyorum arkdaşım dostum allahım ogünleride gösterecek inşallah...Şeniz

melekcim canim benimmmm, obur tarafa da yazdim. Dualarim hep seninle.
Guzelliklerle gelecek bebisin hic merak etme sen, saglikli olsun, guzelce al kucagina varsin biraz tahmin ettiginden gec gelsin. Canim benim hep olumlu dusun birtanem..

Iyi bak kendine.

ay bulamadın değil mi daha sabah serinliği bi de akşam serinliğinde çık aman dikkat bu sıcaklar mahfediyor adamı valla
ev serindi eşim bi geldi dışarısı yanıyor dedi halbuki güneş yok basık bir hava

abla senınle kose kapmaca oynuyoz
hamılelık yaramadı sanaaaaaaaaaaa
unuttun benıklava:

canlarım nasılsnz

bız hamdolsunkı ıyız

tombalak olduk sımdıden 55.500 olduk (6aylıkken) sukurler olsunkı:)

yuvarlanıyrz ıste...

hepınzı cok ozledım... melegım Rabbım gonlune gore versın..

dualrm sızınle canlar... opuldunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…