Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

er kişi demek meleğim
ümmü şen diye bir kadın var şarkıcı nenni diye bir şarkısı var eşim orda duymuş
benim de çok sevdiğim bir öğrencimin adı
sen nasılsın bebeğim inş bu ay çalışmalar sonuç verecek bekliyoruz güzel haberini senin ve hilalin
tabi tüm arkadaşlarımızında
julia nasıl çko karşılaşamıyoruz bulantıları nasıl oldu aynı mı

anladım canım bende iyiyim çalışmalar devam ateeşim yükseldi ama yırmilik dişim çıkıyor arkada arada sancı yapıyor oyüzdenmi yükseldi diye düşünüyorum hayırlısı inşallah buay haber vericem benim için içinden birşey geçiyormu olacak olmuyacak diye hamileler hisseder ya tubacım sanada diyorum ona göre açık açık söyleyin küsmem ben tamammı
eskilerden hilal ben ve irem kaldıya artık bizde haberimizi veririz inşallah...
ismiyle yaşasın erenimiz canım
irem gel artıkaramıza özledik...

ben biraz daha toparladım kızlar ama halsizlik ,bulantı var tabi.
Bu ara işlerimi toparlamaya çalışıorum biter bitmez bir iki haftaya kapataam iş yerimi
eve geçmeyi dört gözle bekliorum

Canım geÇmıŞ olsun ınŞallah geÇıcek kapatmakla ıyı yapıyorsun dınlen bıraz tabı
kendı ıŞın olması avantaj ıyı haberlerını beklıyoruz gÜzelımm..

merhaba canlar

melekciğim vallahi daha içimden olumlu olumsuz bişey gelmiyor tatlım...:hulya: sen devam et çalışmalara:)))

jjuliacım iyi ol sen canım
hem sıcak hem ikiz hem de sürekli ayakta hem de halsizlik bulantılar zor canım
evet meeleğim sen hilal ve irem
çok özledim iremi hiç gelmiyor ne yapıyor acaba

slm kızlar nasılsınız birileri benimi özlemiş amanda aman ya 2 günüdr msiafirlerim gidip geliyo fazla giremiyorum nete yarında misafirlerim var fırsat buldukça giriyorum sizi hiç yanlız bırakırmıyım ilk gözümü sizde açtım opuyorumnanaktan

eskilerden biz kaldık melekcim ama artık inş. eskimiyecez hep beraber bebişlerimizi görecez fotolarını gösterecez ben inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…