iyiyim mügecim sen nasılsın yiğenim nasıl dün seni aklımdan geçirdim inanki bugün sen sordun beni :)
selam kızlar iyiyiz mügecim yarın kontrolümüz var inş. iyi geçer
MÜgecİm sagol canı m İyİyİm hamdolsun gÜnÜmÜ beklİyorum
sen nasılsın yİgenİmİz nasıl
ya kızlar bugun 22 gÜnÜm bugun 4 olacak ÇalıŞmayalı sİzce napayım ÇalıŞayımmı yoksa bırakayımmı ..
Kankİ nerdesİn yarın İstanbula gelİcem...
ay canim Hilalcim benim.. hep aklimdasin vallahi. Saglikli guzel haberlerini hep bekliyorum:)
Ben ve yigenin de iyi sen hic merak etme, buyuyoruz ikimizde:)
İnŞallah dÜŞmez ve kırmızılar gelmez mÜgecİm İyİ olmanıza sevİndİm İnŞallah İyİ geÇer kontrolunuz...
Emelcİm sen naptın bakalım..
Zeynepcİm hoŞgeldİn evet bayadır gÖrÜŞemedİk Özledİk valla buay ben hamİle haberİ verİcem sonrada hİlalı sÜrÜklÜyecegİm arkamdan sende hİlalden sonra gelİrsİn İnŞallah eylÜle az kalmıŞ duam senİnle tatlıŞım allaha emanet ol..
Arkadaslar merhaba, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Uzun zaman oldu konusamadım kimseyle? güzel hamileler bebisler sağlikla büyoyurdur umarım... Hilal ve melek.. hadi kızlar sıra sizlerde inşallah... umarım eylulden sonrada bende... gerçi su sıralar en buyuk duam eşimin sağsalim eve dönmesi... dua edin kızlar benim içinde.. öpüyorum sizleri.. sevgiler...
İnŞallah dÜŞmez ve kırmızılar gelmez mÜgecİm İyİ olmanıza sevİndİm İnŞallah İyİ geÇer kontrolunuz...
Emelcİm sen naptın bakalım..
Zeynepcİm hoŞgeldİn evet bayadır gÖrÜŞemedİk Özledİk valla buay ben hamİle haberİ verİcem sonrada hİlalı sÜrÜklÜyecegİm arkamdan sende hİlalden sonra gelİrsİn İnŞallah eylÜle az kalmıŞ duam senİnle tatlıŞım allaha emanet ol..
Tubacim sen nasilsin? Nasil bebisin, buyumus kocaman olmustur o simdi:)
canım benim teşekkur ederim.. melek gibi kızsın valla... inşallah sıra sendedir canım.. öpüyorum çok..
inş. canım dua et bize bebişinle :) bizde seni öpüyoruz yiğenimize iyi bak
tatlım önce sen sonra ben senin mutlu habetini almak istiyorum artıııııık opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
çok şükür kontrolümüz iyiydi maşallah oğluma 3 hafta tekrar gideceğğim
meleğim kaç günün kaldı
hilal o kahverengi lekenemeler olabilir dedi mi
bence bir iki güne adetin gelir
mügecim oğluşun nasıl kontrolden sonra haber ver tamam mı
juliacım ikizlerin ve sen nasılsınız
tuba kızımız nasıl
meleğim heyecanla bekliyoruz cumayı :)))
ateşin ne alemde bugün gelmemişsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?