Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

iyiyim mügecim sen nasılsın yiğenim nasıl dün seni aklımdan geçirdim inanki bugün sen sordun beni :)

ay canim Hilalcim benim.. hep aklimdasin vallahi. Saglikli guzel haberlerini hep bekliyorum:)
Ben ve yigenin de iyi sen hic merak etme, buyuyoruz ikimizde:)

Son düzenleme:

Melekcim grafigin super, yukselmis, insallah dusmez :):))

ay canim Hilalcim benim.. hep aklimdasin vallahi. Saglikli guzel haberlerini hep bekliyorum:)
Ben ve yigenin de iyi sen hic merak etme, buyuyoruz ikimizde:)

teyzesi yesin onu büyüsünde biran önce annesi abi olsun :) benim adet gelmez oldu bugün biraz sancım oldu dedim kesin adet oluyorum ama nerde ateşim düştü ama hala adetim gelmedi köür renginde lekelenmelerim oldu :sm_confused:

Arkadaslar merhaba, nasılsınız, nasıl gidiyor hayat? Uzun zaman oldu konusamadım kimseyle? güzel hamileler bebisler sağlikla büyoyurdur umarım... Hilal ve melek.. hadi kızlar sıra sizlerde inşallah... umarım eylulden sonrada bende... gerçi su sıralar en buyuk duam eşimin sağsalim eve dönmesi... dua edin kızlar benim içinde.. öpüyorum sizleri.. sevgiler...

ınŞallah dÜŞmez ve kırmızılar gelmez mÜgecım ıyı olmanıza sevındım ınŞallah ıyı geÇer kontrolunuz...
Emelcım sen naptın bakalım..
Zeynepcım hoŞgeldın evet bayadır gÖrÜŞemedık Özledık valla buay ben hamıle haberı verıcem sonrada hılalı sÜrÜklÜyecegım arkamdan sende hılalden sonra gelırsın ınŞallah eylÜle az kalmıŞ duam senınle tatlıŞım allaha emanet ol..

canım benim teşekkur ederim.. melek gibi kızsın valla... inşallah sıra sendedir canım.. öpüyorum çok..

inş. canım dua et bize bebişinle :) bizde seni öpüyoruz yiğenimize iyi bak

tatlım önce sen sonra ben senin mutlu habetini almak istiyorum artıııııık opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
çok şükür kontrolümüz iyiydi maşallah oğluma 3 hafta tekrar gideceğğim
meleğim kaç günün kaldı
hilal o kahverengi lekenemeler olabilir dedi mi
bence bir iki güne adetin gelir
mügecim oğluşun nasıl kontrolden sonra haber ver tamam mı
juliacım ikizlerin ve sen nasılsınız
tuba kızımız nasıl

canım benim teşekkur ederim.. melek gibi kızsın valla... inşallah sıra sendedir canım.. öpüyorum çok..

sende tatlım malesef fos çıkacak bu ayda bende seni öpüyorum...

inş. canım dua et bize bebişinle :) bizde seni öpüyoruz yiğenimize iyi bak

tatlım önce sen sonra ben senin mutlu habetini almak istiyorum artıııııık opuyorumnanaktan

kız hilal zeynep hamile degilki...
inşallah diyecegim ama olmadı buayda...

maşallah yigrenimiz büyüyormuş iyi geçmiş ne güzel...
cuma günü test yaparsın dedi doktorum ama ben adet olucam...

meleğim heyecanla bekliyoruz cumayı :)))
ateşin ne alemde bugün gelmemişsin sanırım

ateşimi şimdi yüklüyorum güzelim buayda yok birşey ..
dün ateşim 36.8 di bugun 36.6 düştü test yaptım negatif yarın 36.5 sonrada 36.2 adet olucam morelim sıfır buay kendimi çok kaptırmışım ben yaaaaa:gitme:

bilmem ağzımdan çıktı hamile olabilir :) melekcim önce sen sonra ben artıkkk bebişlerimiz gelsin kaydirigubbakcemile3 evlilik yıldönümüzde hediyelerimizi versinler

inş. melekcim ama olacak heralde bu kez içime doğdu artık seneye bebişlerimizi şikayet ederiz birbirimize :) gazı var yemek yemiyo kusuyo niye yatmıyo ooooooooooo :)

inşallah canım allahım ogünleride göstersin inşallah hilalcım
kız nasıl hamile kalsın kocası askerde ya..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…