Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kankim ne o ya hemen salıvermişsinmirmirmirmir çok uykum vardı uyuyordum canım ben kapattım sen gelmişsin

canım benim ya grafiğin 2 gün önce de düşmüş ama tekrar dün çıkmış gülüm

dur hele yarına da bakalım inş
daha 3 günün var gülüm

kendimi çözdüm ya kankim oyüzden ne bileyim kendi kendimi hazırladım işte yarın doktora gidip konuşucam bakalım ne diyecek hayırlısı olsun ne diyeyim valla..
maşallah yigenim çok uyutuyor desene seni yer onu teyzesiii...
ececim sende geç vakitte geliyorsun tatlım gündüz gel.. öpüyorum nasılsın keyfin nasıl bebiş nasıl anlat..

tatlım bebiş iyi hareketli maşallah. temmuzun ortasında kontrolumuz var.
sen gül hep meleğim hiç üzülme emi ateşte bu ay ölçme lütfen birtek bu ay bak bende ölçmüyorum artık

ececim bir görüşemedik seninle zaten msnde görüşüyoruz olumunekankayizsmile

hee msnde görüşüyik

sagol hilalcım evet bende ölçmüyecegim ateşimi doktorla konuşmaya gidicem birazdan arkadaşla..
ateşim 36.4 düştü tuvalet kagıdına silincede pemmbe leke geldi hayırlısı artık..
maşallah birceye ececim inşallah kontrolunuzde iyi geçer öpüyorum ikinizide..

kankim kusura bakma bekletmişim seni ama doktordan sonra pazara geçtim eve gel yemek hazırla ye derken busaat oldu neyse ..
doktorumla konuştum 2 ay daha verdi bana normel yolla devam edelim olmazsa sonra aşılama yaparız dedi ama inşallah buay olucak dedi geçen sene kızımada öyle kalmıştım aşılamanın fiyatı 1 milyarı bulmaz dedi inşallah gerek kalmadan hamile kalırım içim çok rahatladı ohhhh beeee....

melekcim gittinmi görüşmeye ne oldu sonuç?

çok sevindim canım
demek ki normal yola olabiliyormuş dr un bunu söylemesi ve buna inanması çok güzel bi gelişme bence

morelinde düzelmiş maşallah
Allah daha iyi etsin inş...

evet tubacım emelcim normal yolla daha öncede kaldıgım için buseferde olur diyor inşallah allahım benimde yavrumu gönderir.. doktorumla konuşmak nasıl iyi geldi anlatamam ..
hilalcım iyi olucam inşallah adetim bitsin dahada pozitif olucam inşallah..

ne kadancık yazmışınız yaw. melekçim sevindim cnm inşllh gerek kalmaz cnm normal yolla kalırsın stres yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…