Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

rahatlıyorum valla pozitif doktorum emelcim iyi yani..
evet ecrincim stres hep yok ama işte buay heşeyi boşladım dahada rahatım ateş ölçmüyecegim
kızlar ev buldum galiba temmuzun 15 boşalıcak ev sahibinle anlaşırsak tutucam inşallah haber bekliyoruz
damadı evi gezdirdi 3 tane balkonu var süper valla merkezde tam istedigim gibi 3 katlı 2 katı boşalacak ...

oh oh ne güzel melekcim hayırlı olsun eviniz yeni ev yeni bebiş getirir inş. bende bazen bu ev hayırlı gelmedi başka evemi taşınsak diyorum eşime

olsun kız bulması kolay oluyor n-böyle nasılsın
ekim annelerinde okuyorum hep
:))) sen hiç yazmıosun nasılsın iyimisin.

oh oh yeni ev şans getirsin cnm güle güle otur.

oh oh ne güzel melekcim hayırlı olsun eviniz yeni ev yeni bebiş getirir inş. bende bazen bu ev hayırlı gelmedi başka evemi taşınsak diyorum eşime

nerdesin bakim sen

durun kızlar daha tutmadık evi inşallah anlaşırda tutarız eşimin iş yerinede yakın süper olacak ama bakalım hayırlısysa olsun..

inşallah anlaşırsınız ben taşındığım zaman hamile kalmıştım
ateşi yumurtlama için ölç yumurtlama bitince bırakırsın olmaz mı ben öyle yapmıştım
nerdesin bakim sen
yok yazmıyorum ama hep okuyorum kalabalık ya ondan

ev oldu anlaştık ev sahibinle tek sorun kiracı temmuzun sonunda taşınacakmış ramazanda tşınmış olurum kısmetse o zor olacak ama napayım hayırlısyla taşınayımda sagsalim annemler gelicek yardıma zaten...
valla emelcim bilmiyorum ya bayagı stres oldum belki dedigin gibi yumurtlama gününde ölçebilirim şuan için karar vermedim yani..

kızımla geliriz teyzesi:)))))
canım benim kolay gelsin Allah gönlüne göre versin inş...

bilirim taşınmak zordur.. kiracılık daha zor:)))
yaklaşık 4 yıldır evliyim bu bu 4. evim:))))
bu sene 5. ye taşınmamız gündemde:))))))))

artık o kadar tecrübeli olmuşum ki çok kısa zamada paketleme işlemini ve yerleştirme işlemini yapmada en usta nakliyecilere bile taş çıkartıtım yani:)))
he bi de tek başıma yaptım herşeyi
1 ay öncesinden başlayıp yavaş yavaş toplanıyorum..
yerleştirmeyi de yavaş yavaş tek yapıyorum ki 2 iş olmasın
nereye ne koyduğunu biliyor insan

canlarım güzel yağmurlu bir adanadan merhaba size
herşey güzel olsun
evimiz bebeklerimizin sesiyle şenlensin
evimizden bereket eksilmesin
sevdiklerimizle uzuuuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum

hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
inşallah bir sonraki ev sizin kendi eviniz olur

ben de 3 yıllık evliğim bu 3 ev valla ben de taşınmada ustalaştım inşallah bir sonraki evler evimiz olur

selam arkadaşlar
sizin tecrübenize güvenerek bir soru sormak istiyorum bende ateş ölçüyorum. normalde 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. günüm adet belirtisi yok ama ateşim düştü hamile olma ihtimalim yok değil mi?

valla canım ben hiç anlamıyorum...benimde son 3 gündür 36.3 çıkıyor hep...bu vücut ısısıyla hamile kalınabilir mi acaba...bende yardım istiyorum...bugün adetimin 20.günü...8 gün sonra adet olmam lazım... :uhm::uhm:

aaa canan sende konyada eğitimcisin...neredesin sen canım...

Melekcim cok sevindim doktorun olumlu konusmasina:) demek tasiniyorsuj, biz de senle qyni gunde tasiniyoruz:) onun disinda herkes iyidir umarim.. Iyi bakin kendinize hatunlar:))

ateş ölçmek yumurtlamayı bulmak için güzel bir yöntem ama hamile kalıp kalmadığınızı ancak bir süre ateşinizi ölçüp bedeninizi tanıyarak bilebilirsiniz
benim ateşim adete 2-3 gün kala düşüşe geçerdi ben adet olacağımı bilirdim
kimi arkdaşlarımın ateşi hiç düşmüyor adet oluyorlar adet olduktan sonra düşüyor belli olmaz yani

amiiin ne güzel dua etmişsin emelim ya opuyorumnanaktan

nerdesin bakim sen

ben hep burdayım tatlım sen nerelerdesin

tamam bekliyorum tatlım kaydirigubbakcemile3 amin inşallah ohhh maşallah sen artık dedigin gibi ustalara taş çıkartırsın alkisalkisalkis
ama bu sene otur artık yigenim gelicek lmaz:
bende başladım toplanmaya üstlerinede yazıyorum nereye konulucagını bayanssulusmile
nasıl kızımız bakalım keyfi yerindemi tubacım

amin emelcim ne güzel dua inşallah arkadaşım
sende taşınmışsın bayagı maşallah bir ben sabitmişim

loveli arkadaşımız cevap vermiş bende kendimi tanıdım çözdüm yani ne zaman çatlayıp ne zaman adet günüm oldugunu biliyorum herkezin ateşi farklıdır kimseyle kıyaslama ateşini ölçerek ögrenirsin sende canım...allah gönlüne göre versin...

Melekcim cok sevindim doktorun olumlu konusmasina:) demek tasiniyorsuj, biz de senle qyni gunde tasiniyoruz:) onun disinda herkes iyidir umarim.. Iyi bakin kendinize hatunlar:))

evet mügecim taşınıcaz kısmetse hayırdır sen nereye taşınıyoruz canım sende kendine ve prensese iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…