:))) sen hiç yazmıosun nasılsın iyimisin.olsun kız bulması kolay oluyor n-böyle nasılsın
ekim annelerinde okuyorum hep
rahatlıyorum valla pozitif doktorum emelcim iyi yani..
evet ecrincim stres hep yok ama işte buay heşeyi boşladım dahada rahatım ateş ölçmüyecegim
kızlar ev buldum galiba temmuzun 15 boşalıcak ev sahibinle anlaşırsak tutucam inşallah haber bekliyoruz
damadı evi gezdirdi 3 tane balkonu var süper valla merkezde tam istedigim gibi 3 katlı 2 katı boşalacak ...
oh oh ne güzel melekcim hayırlı olsun eviniz yeni ev yeni bebiş getirir inş. bende bazen bu ev hayırlı gelmedi başka evemi taşınsak diyorum eşime
inşallah anlaşırsınız ben taşındığım zaman hamile kalmıştımrahatlıyorum valla pozitif doktorum emelcim iyi yani..
evet ecrincim stres hep yok ama işte buay heşeyi boşladım dahada rahatım ateş ölçmüyecegim
kızlar ev buldum galiba temmuzun 15 boşalıcak ev sahibinle anlaşırsak tutucam inşallah haber bekliyoruz
damadı evi gezdirdi 3 tane balkonu var süper valla merkezde tam istedigim gibi 3 katlı 2 katı boşalacak ...
yok yazmıyorum ama hep okuyorum kalabalık ya ondan:))) sen hiç yazmıosun nasılsın iyimisin.
oh oh yeni ev şans getirsin cnm güle güle otur.
nerdesin bakim sen
selam arkadaşlar
sizin tecrübenize güvenerek bir soru sormak istiyorum bende ateş ölçüyorum. normalde 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. günüm adet belirtisi yok ama ateşim düştü hamile olma ihtimalim yok değil mi
valla canım ben hiç anlamıyorum...benimde son 3 gündür 36.3 çıkıyor hep...bu vücut ısısıyla hamile kalınabilir mi acaba...bende yardım istiyorum...bugün adetimin 20.günü...8 gün sonra adet olmam lazım...
aaa canan sende konyada eğitimcisin...neredesin sen canım...selam arkadaşlar
sizin tecrübenize güvenerek bir soru sormak istiyorum bende ateş ölçüyorum. normalde 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. günüm adet belirtisi yok ama ateşim düştü hamile olma ihtimalim yok değil mi?
canlarım güzel yağmurlu bir adanadan merhaba size
herşey güzel olsun
evimiz bebeklerimizin sesiyle şenlensin
evimizden bereket eksilmesin
sevdiklerimizle uzuuuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
inşallah bir sonraki ev sizin kendi eviniz olur
ben de 3 yıllık evliğim bu 3 ev valla ben de taşınmada ustalaştım inşallah bir sonraki evler evimiz olur
:))) sen hiç yazmıosun nasılsın iyimisin.
oh oh yeni ev şans getirsin cnm güle güle otur.
nerdesin bakim sen
kızımla geliriz teyzesi:)))))
canım benim kolay gelsin Allah gönlüne göre versin inş...
bilirim taşınmak zordur.. kiracılık daha zor:)))
yaklaşık 4 yıldır evliyim bu bu 4. evim:))))
bu sene 5. ye taşınmamız gündemde:))))))))
artık o kadar tecrübeli olmuşum ki çok kısa zamada paketleme işlemini ve yerleştirme işlemini yapmada en usta nakliyecilere bile taş çıkartıtım yani:)))
he bi de tek başıma yaptım herşeyi
1 ay öncesinden başlayıp yavaş yavaş toplanıyorum..
yerleştirmeyi de yavaş yavaş tek yapıyorum ki 2 iş olmasın
nereye ne koyduğunu biliyor insan
canlarım güzel yağmurlu bir adanadan merhaba size
herşey güzel olsun
evimiz bebeklerimizin sesiyle şenlensin
evimizden bereket eksilmesin
sevdiklerimizle uzuuuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
inşallah bir sonraki ev sizin kendi eviniz olur
ben de 3 yıllık evliğim bu 3 ev valla ben de taşınmada ustalaştım inşallah bir sonraki evler evimiz olur
selam arkadaşlar
sizin tecrübenize güvenerek bir soru sormak istiyorum bende ateş ölçüyorum. normalde 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. günüm adet belirtisi yok ama ateşim düştü hamile olma ihtimalim yok değil mi?
Melekcim cok sevindim doktorun olumlu konusmasina:) demek tasiniyorsuj, biz de senle qyni gunde tasiniyoruz:) onun disinda herkes iyidir umarim.. Iyi bakin kendinize hatunlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?