herşey allaha kalmış yaniii...uzaklaşmak lazım aslındaateş ölçmek yumurtlamayı bulmak için güzel bir yöntem ama hamile kalıp kalmadığınızı ancak bir süre ateşinizi ölçüp bedeninizi tanıyarak bilebilirsiniz
benim ateşim adete 2-3 gün kala düşüşe geçerdi ben adet olacağımı bilirdim
kimi arkdaşlarımın ateşi hiç düşmüyor adet oluyorlar adet olduktan sonra düşüyor belli olmaz yani
ama elde değil inan...her ay öyle yapayım diyorum ama çatlama tarihinin yaklaşmasıyla başlıyo benim stressskesinlikle duruşah
eee sonuç???hamilemiisin yoksa tatlım...diz dirsek derken???seni anlıyorum sıkıcı bir durum ama beklemeketen başka bişey yok
ben de 1 yıl bekledim her ay aynı sıkıntı bkle bekle
ateşimi ölçtüm yumurtlamamı buldum bu arada bal polen yedim belimin altına yastık ayaklarımı duvara dayadım
cinsel pozisyon önemli diz dirsek en iyisi bir araştır derim
maaşallah tatlım...rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...hayırlı evlat olur inşallah...evet canım hamileyim çok şükür 6 aylık maşallah
inşallah canım...dua et bana sen hamilesin duaların kabul olur senin tatlım...bu arada ne öğretmenisin canım..ben okul öncesiinşallah tez zamanda bebeğine sağlıkla hayırlsıyla kavuşursun
aaa canan sende konyada eğitimcisin...neredesin sen canım...
canan sende öğretmensin üstelik konyadasın...benimde ateşim son 3 gündür 36.3te sabitlendilovely allah sağ salim bebişini kollarına almanı nasip etsin.
Benim ilk hamileliğim boş gebelikti ateşim onda hiç düşmemişti zaten sabitlenmişti 36.7 . Geceleri hep wc ye kalkıyordum göğüsler şişmişti. şimdi öyle belirtiler yok ve ateşim 36.6 dan 36.3 e düştü yarın 30. Gün olacak . Hayırlısı artık:)allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
boyatabilirsin canan...ben adet oldum kızlarbu ayda olmadı
kızlar adetten hemen sonra röfle yaptıracam ve sonra bebiş çalışmalarına devam edicem hamilelikten önce saç boyatmak sakıncalı mıdır? çünkü çalışmalardan 2-3 gün önce boyatacağım.
bilmem ağzımdan çıktı hamile olabilir :) melekcim önce sen sonra ben artıkkk bebişlerimiz gelsin kaydirigubbakcemile3 evlilik yıldönümüzde hediyelerimizi versinler
inşallah canım allahım ogünleride göstersin inşallah hilalcım
kız nasıl hamile kalsın kocası askerde ya..kaydirigubbakcemile3
evet dr pozitifse hasta güç buluyor moral buluyor
Melekcim cok sevindim doktorun olumlu konusmasina:) demek tasiniyorsuj, biz de senle qyni gunde tasiniyoruz:) onun disinda herkes iyidir umarim.. Iyi bakin kendinize hatunlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?