Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

herşey allaha kalmış yaniii...uzaklaşmak lazım aslında

seni anlıyorum sıkıcı bir durum ama beklemeketen başka bişey yok
ben de 1 yıl bekledim her ay aynı sıkıntı bkle bekle
ateşimi ölçtüm yumurtlamamı buldum bu arada bal polen yedim belimin altına yastık ayaklarımı duvara dayadım
cinsel pozisyon önemli diz dirsek en iyisi bir araştır derim

eee sonuç???hamilemiisin yoksa tatlım...diz dirsek derken???

lovely Allah sağ salim bebişini kollarına almanı nasip etsin.
benim ilk hamileliğim boş gebelikti ateşim onda hiç düşmemişti zaten sabitlenmişti 36.7 . geceleri hep wc ye kalkıyordum göğüsler şişmişti. şimdi öyle belirtiler yok ve ateşim 36.6 dan 36.3 e düştü yarın 30. gün olacak . hayırlısı artık:)ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...

canan sende öğretmensin üstelik konyadasın...benimde ateşim son 3 gündür 36.3te sabitlendi

ehehehee evet canım o yöntemle oldu
inşallah hilalim bu ay senden melekten iremden ronyadan özlemden ve diğer arkadaşlarımdan güzel haber alırız

ben adet oldum kızlar bu ayda olmadı
kızlar adetten hemen sonra röfle yaptıracam ve sonra bebiş çalışmalarına devam edicem hamilelikten önce saç boyatmak sakıncalı mıdır? çünkü çalışmalardan 2-3 gün önce boyatacağım.

boyatabilirsin canım sorun değil hamileliğin ilk 3 ay riskli derler ama ben hamilelik süresince boyatılmasına karşıyım

bilmem ağzımdan çıktı hamile olabilir :) melekcim önce sen sonra ben artıkkk bebişlerimiz gelsin kaydirigubbakcemile3 evlilik yıldönümüzde hediyelerimizi versinler

Hilal.. Allah mı söyletti acaba dicem.. eşim askerde.. hayır ziyaretede gidemiyorum simdi.. belki temmuzda kısmetse.. insallah sen hamile kalırsın.. öpüyorum..

inşallah canım allahım ogünleride göstersin inşallah hilalcım
kız nasıl hamile kalsın kocası askerde ya..kaydirigubbakcemile3

evet seker.. iyi olmana çok sevindim canım..

evet dr pozitifse hasta güç buluyor moral buluyor

nasılsın emel?senle çok muhabbet edemesekte annem öğretmen o yüzden ayrı sevdim seni.. çok kutsal bir işiniz var ..

Melekcim cok sevindim doktorun olumlu konusmasina:) demek tasiniyorsuj, biz de senle qyni gunde tasiniyoruz:) onun disinda herkes iyidir umarim.. Iyi bakin kendinize hatunlar:))

mügecim.. nasılsıınnn? ne güzel denk geliyorduk önceden.. umarım gene rastlaşırız.. çok öpüyorum hayatım.. selamlar..

....

ve insallah eylülden sonra daha sık görüşürüz.. şu sıralar pek girmiyorum.. ama sizleride özlüyorum.. çok iyi bakın kendinize.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…