Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

canım benim hoşgeldin evet iyiyim çok şükür sende iyisin mşallah inşallah eşin gelmesini bende bekliyorum özledim çünkü seni eşin gelince sende burda olacaksın zaten bu gidişle biz seni bekliyor olucaz hamilelik için..

ehehehee evet canım o yöntemle oldu
inşallah hilalim bu ay senden melekten iremden ronyadan özlemden ve diğer arkadaşlarımdan güzel haber alırız

deniyeceğim emelim :))) az kaldı. inş.tatlım bebişlerimize kavuşuruz

hiç bişey olmaz canım bende hemen boyatıcam hamile kalmadan

tatlım melek söyledi eşinin askerde olduğunu Allah kavuştursun askerden dönüşte sende müjdeli haberi bize verirsin bende seni öpüyorummmopuyorumnanaktan

evet kankicim ustalaştım:))guclubacismile
bende üzerine yazıyordum herşey yerli yerinde oluyor hiçbişey karışmıyor tatlım
Allah kolaylık versin canım

hafta sonu bol bol gezdik yürüdük eşimle kızımda da bende de hal kalmadı dinleniyoruz:)))))
iyiyiz çok şükür
Allahıma hamdolsun
sen nasılsın gülüm nasıl gidiyor

kızlar cevaplar için teşekkürler .şuanda röfle var saçımda. yine röfle istiyordum ama o biraz daha sakıncalı sanırım oyüzden gölge yaptırabilirim. sanırım daha mantıklı ...
bir de bu tür kimyasalların etkisi nezaman geçer acaba? bilgisi olan var mı :)) çok sorunluyum demi:) ama daha önce boş gebelik yaşayınca ondan tedirginim sanırımmm

ben de boş gebelik geçirdim hamile kalmadan 1 ay önce boyattım hamile olmadığın sürece sorun yok
rahat ol herşeyi evham yapma
ama hamile kalınca boyatma yeter boyatan var ama ben ne boyatıyorum ne kestiriyorum
saçımın yarısı siyah yarısı sarı beyazlarda var aralarda doğumdan sonra yaptırırım
sen de şimdi yaptır bence

allah razı olsun tubacım maşallah iyi yapmışsınız bol bol gez sonra bir sene gezemeyeceksin tadını çıkar
bende napayım valla bildigin gibi evi toparlıyorum yavaştan haber gelmedi daha nezaman çıkacagından hastalıgım bitmek üzere işte çalışmalar var önümde ..
hilalcım ve ya emelcim bana özelden şu diz dirsek pozisyonun açıkca yazıp gönderirmisiniz ya ben çözemedim açıklayında bende deneyeyim dimi ama kaydirigubbakcemile3

teşekkürler lovely
hemen boyatayım :) haftasonu eşimin memeleketine gideceğiz kayınvalide güzel görsün:)))

kaynanan beğenmese de eşin beğenir
sağolsun benim kaynanam hep beğenir özellikle kızılı çok seviyor

teşekkür ederim hilalciğim biz iyiyiz hamdolsun
sen nasılsın canım keyfin nasıl

öyle mi:)) yoksa tatliş kızım topiğin ilk kızı mı?:))))

selam kızlar nasılsınız???
maalesef bebeğimi kaybettim kalbi atmadı bebeğimin bir hafta önce kürtaj oldum ((
ama şimdi iyiyim allaha şükür
haftaya patoloji sonucunuı alamya gitcem inşallah bişi çıkmaz dua edin kızlar bana nolur çok ihtiyacım var...
benimgi olan varmı aranıozda lütfen cevap yazın

hilalbebiğim ben de yaşadım bunları geçen sene hamle kaldım ama kalbi atmadı malesef boş gebelik yaşadım kürtaj oldum ben de acını anlıyrum
ben de kan pıhtılaşması çıktı sen de bu tahlili yaptır 6 ay sonra hamile kaldım Rabbime binlerce şükür oğluma hamile kaldım
ben her gün göbekten iğne oldum ve coraspin kullanıyorum çok şükür iyiyiz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…