umarım öyle olur tatlımcanım 15.gün gibi görünüyor yni daha 2 gün var 30.gün adet günün umarım olmazsın durucum
sağol canım teşekkür ederim inşallahhhhhhhilalbebik geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarında iyi çıkar..
aaa mügecim gelmiş çok özlemiştim valla hayırlı ugurlu olsun sevindim canım ..
evet tubacım ilk kız bebegimiz seninki olacak allahım nasip ederse...
emelcim yigenim nasıl keyfi yerindemi..
duruşah ateşin güzel gidiyor hadi hayırlısı inşallah...
hilacim adaşım sakın üzülme bebişimiz gelicek yerlerini dolduracak bende aynı şeyleri yaşayanlardanım 2 düşük geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ne yapalım Rabbim bizi böyle sınıyor sınavdan geçicez ama sabırla başka çaremiz yok
iyi olmanıza sevindim bende iyiyim emelcim bugun ateşimi ölçttüm 36.1 ovulosyon testi yaptım varmı yokmu ikinci çizgi anlıyamadım valla çarşamba tekrar yapıcam şimdi gün aşırı çalışıyorum dizdirsekte denedik bugun
iyi olmanıza sevindim bende iyiyim emelcim bugun ateşimi ölçttüm 36.1 ovulosyon testi yaptım varmı yokmu ikinci çizgi anlıyamadım valla çarşamba tekrar yapıcam şimdi gün aşırı çalışıyorum dizdirsekte denedik bugun
aferin sana çalış umarım işe yarar
çalış tabi umarım işe yarar
ben onuda çok yapıyodum bide ayaklarımı tutturup sallatıyodum
yani kaldırıyodum o yukarı kaldırıyodu...
bide böyle dene
merhaba canım:):) dız dırsek muhabbetı nedır merak ettım:) nasıl banada tarıf et...
aabeyazmelek cım bana bu ates ölcme olayını anlatırmısın hıc bır bılgım yok bu konudaa
nasılsınız kızlar pek sessizsiniz bu aralar hayırdır:)))
teyzeleri biz cumartesi kontrole gittik maşallah iyiydi yavrum
maşallah haftasına uygundu herşeyi
melekciğim görüşemyoruz ya hiç denk gelemiyoruz sen de zaten sanırım fazla nete girmek istemiyorsun
dinlen bitanem dinlen... inş bebeişin bu ay bi göz kırpar))yerimseniben
sıcakkkkkkkk ondan dolanamıyoruz
maşallah bebişineeeee biz de cumartesi gideceğiz inşallah
şeker yüklemesi yaptırdım bugün umarım iyi çıkar
sabah 7-8 arasında yataktan çıkmadan dil altından ölçeceksin tatlımkoltuk altından ölçuyoruz dımı bugun gectıı artık yarın ölçer sana bıldırırım melekcımm
sabah 7-8 arasında yataktan çıkmadan dil altından ölçeceksin tatlım
evet ben çok hareketli bir kişilğe sahibim...buradad belli ettim kendimi...kaydirigubbakcemile3birde okuldayım iş yok ne yapayım oradan oraya gezip duruyorum tatlımmasallah durucum her yerdesındelikafadulden ben senı öbur topıkte ararken burdan cıkıosuncanım benım
ben 7 8 gıbı uyanamam kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?