Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hilacim adaşım sakın üzülme bebişimiz gelicek yerlerini dolduracak bende aynı şeyleri yaşayanlardanım 2 düşük geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ne yapalım Rabbim bizi böyle sınıyor sınavdan geçicez ama sabırla başka çaremiz yok

sağol canım teşekkür ederim inşallahhhhhh

üzülmüyorum adaşım şükrediyorum inşallah rabbim bizede nasip edecek sağlıklı bi şekilde alcaz inşallah kucağımızaa

iyi olmanıza sevindim bende iyiyim emelcim bugun ateşimi ölçttüm 36.1 ovulosyon testi yaptım varmı yokmu ikinci çizgi anlıyamadım valla çarşamba tekrar yapıcam şimdi gün aşırı çalışıyorum dizdirsekte denedik bugun

çalış tabi umarım işe yarar
ben onuda çok yapıyodum bide ayaklarımı tutturup sallatıyodum
yani kaldırıyodum o yukarı kaldırıyodu...
bide böyle dene

merhaba canım:):) dız dırsek muhabbetı nedır merak ettım:) nasıl banada tarıf et...
aabeyazmelek cım bana bu ates ölcme olayını anlatırmısın hıc bır bılgım yok bu konudaa

nasılsınız kızlar pek sessizsiniz bu aralar hayırdır:)))

teyzeleri biz cumartesi kontrole gittik maşallah iyiydi yavrum
maşallah haftasına uygundu herşeyi

melekciğim görüşemyoruz ya hiç denk gelemiyoruz sen de zaten sanırım fazla nete girmek istemiyorsun
dinlen bitanem dinlen... inş bebeişin bu ay bi göz kırpar))yerimseniben

sıcakkkkkkkk ondan dolanamıyoruz
maşallah bebişineeeee biz de cumartesi gideceğiz inşallah
şeker yüklemesi yaptırdım bugün umarım iyi çıkar

aferin sana çalış umarım işe yarar

kaydirigubbakcemile3 inşallah emelcim...

çalış tabi umarım işe yarar
ben onuda çok yapıyodum bide ayaklarımı tutturup sallatıyodum
yani kaldırıyodum o yukarı kaldırıyodu...
bide böyle dene

inşallah omman tamam canım ayaklarımı dikiyorum birde popomun altna yastık sabah namazı vaktine kadar ohaoldumsmile

merhaba canım:):) dız dırsek muhabbetı nedır merak ettım:) nasıl banada tarıf et...
aabeyazmelek cım bana bu ates ölcme olayını anlatırmısın hıc bır bılgım yok bu konudaa

hoşgeldin canım aramıza a.s.
secde yapar gibi ilişkiye giriyorsun canım
hergün sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini ölçüyorsun canım yumurtan çatladıktan sonra ateşin yükseliyor adet olacaksan ateş düşüyor hamileysen yüksek seyrediyor
kim bünyede farklı tabi herkezin ateş ısısı farklı artık ben senelerdir ölçeölçe usta oldum kendimi tanıyorum benim ateşim adetime 2 kala düşerve adet olurum...umarım açıklıya bilmişimdir arkadaşım..

ayy çok sevindim kankim gözümüz aydın olsun yer onu teyzesihep böyle devam etsin inşallah
yok giriyorum ama dedigin gibi fazla takılmıyorum sıcaklardan evdede iş var zaten biliyorsun ..
inşallah tubacım :Saruboceq: buay herşey güzel olacak allahım nasip ederse yeni evime taşınıcam göbişimde bebegimle özledim seni öpüyorum ikinizideŞeniz

sıcakkkkkkkk ondan dolanamıyoruz
maşallah bebişineeeee biz de cumartesi gideceğiz inşallah
şeker yüklemesi yaptırdım bugün umarım iyi çıkar

inşallah güzel çıkar sonucun emelcim ayy ne güzel cumarteside senden haber alıcaz desene kaydirigubbakcemile5

iremden haber alan varmı kızlar merak ettim onu ya özledimde gelsin artık...
julia sende ugramaz oldun topige senide bekliyoruz..
erensezen pembe hiç gelmez oldunuz nerdesiniz kızlar haberlerinizi bekliyoruz..

hiç girmiyor iremm
julia çocukla ilgileniyo
eren sezen ve pembeden haberiim yok melekçim

masallah durucum her yerdesındelikafadulden ben senı öbur topıkte ararken burdan cıkıosun canım benım
ben 7 8 gıbı uyanamam kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ben çok hareketli bir kişilğe sahibim...buradad belli ettim kendimi...kaydirigubbakcemile3birde okuldayım iş yok ne yapayım oradan oraya gezip duruyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…