Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kolay gelsin kankim
Allah yardımcın olsun inş...
darısı kendi evimize taşınmaya inş....

hiç girmiyor iremm
julia çocukla ilgileniyo
eren sezen ve pembeden haberiim yok melekçim

benimde haberim yok valla..

koltuk altından ölçuyoruz dımı bugun gectıı artık yarın ölçer sana bıldırırım melekcımm

dil altından ölçüyoruz melegim ilk ölçtügün tam bilemeyiz ama yorum yaparız yine yaz sen bende 5 e kuruyorum saatimi ölçüyorum en az 3 saat uyumak gerekiyor canım
test için erken bekle bakalım..geç yumurtlamış olabilirsin ozaman adetinde bekledigin gün olmayabilir..

tatlışkom ben namaz kılım hepımızeeee duaa edım gelıorumm sekerımmm

allah kabul etsin allah dualarımızı kabul etsin...

iyi günlerde giy canım aman iyi ol yeterki arada ugra merak ettirme bizi allaha emanet ol canım..

kolay gelsin kankim
Allah yardımcın olsun inş...
darısı kendi evimize taşınmaya inş....

amin kankicim ..

yüksek çıktı şekerim 176 bu da iydeğil sanırım 100mglık yapılacak

biraz yüksek çok fazla degil emelcim sıkma canını doktorun ne dedi inşallah bir şey çıkmadan bebegine kavuşacaksın..

dururcum ateşin güzel gidiyor hadi hayırlısı benim ateşimde adet olmama 2 gün kala düşüyor bende çözdüm kendimi..
evet ya ronya göükmüyor bayadır özledik nerdesin güzelim merakta bırakma bizi...

kızlar bugun ov. yaptım ikici çizgi çıktı ama çok koyu degil uzayan akıntım var bugun sol kasıgım hafiften agrımaya başladı bugun çalışayım bari yumurtluyacagım sanırım..

loveli, duruşah canım ben buralar pek giremiyorum işlerim çok yoğun önümüzdeki hafta cuma gününe kadar yoğumun ama arada bir bakıyom güzel haberler varmı diye.
loveli canım ben bu ay ateş ölçmüyorum kafam çok rahat ayrıca korunuyoruz çekilecek dişlerim var onları hallettikten sonra tam gaz devam çalışmalara.gerçi korunuyoz da sanki korunmasak bebek oluyor :)))

canişkom hep aklımdasınız ama çok yoğunum bu aralar ama yakında yine burdayım.beni özledğinize sevindim bende sizleri çok seviyorum.dua edin bana şu işyerindeki işleri halledeyim Rabbim mahçup etmesin kimseyi.öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

özlemezmiyiz hiç alıştık birbirimize güzelim duam hepimizle zaten canım bende seni öptüm
:1hug:

canım sen de tablomu yorumlarmısın...4 temmuzda bekliyordum adetimi henüz gelmedi...testtede negatif çıktı
2f9770 Ovulation Charts

22 gün akıntın agrın falan varmıydı sanki bana ogün gibi geldi ama ogüne göre 5 günün var öteki türlü ff göre 7 günün var daha çıkmaz testte canım

özlemcim hoşgeldin nasıl geçti tatilin anlat ohh birbirimizi yakaladık diger topige bakayım dedim ama açılmadı ben bir daha deneyeyim bakalım..

18-19-20.günler akntım vardı..ağrılarımı soracak olursan ben bu ay hep ağrı çektim.şu an bile ağrım var

kızlarrr hoşbuldum tatil güzeldi valla bende sizi çok özledim yaa hep aklım buradaydı bol bol gezdik biz diyarbakır,batman,van,bitlis ve siirt çok güzel yerler gördüm :) ben bu ay hep tatille geçireceğim öyle görünüyor cuma günü ankaraya gidiyorum salı yada çarşamba döneceğim ayın sonunda tekrar tatil bu sefer karadeniz 10 gün gezeceğiz :)) benden havadis bu adar siz anlatın hele çalışmalarınız ne durumda melek ateş ölçüyormusun?

evet ama sadece yumurtlama gününü kesfetmek için yaniyerimseniben emelcimin sözünü dinliyeyim dedim...
ohhh maşallah sıcakta nasıl gezdin öyle iyi gezmeler birazda kafa dagıtmak lazım bazen iyi geliyor

evet ama sadece yumurtlama gününü kesfetmek için yaniyerimseniben emelcimin sözünü dinliyeyim dedim...
ohhh maşallah sıcakta nasıl gezdin öyle iyi gezmeler birazda kafa dagıtmak lazım bazen iyi geliyor

evet melekcim doktorumuzun tavsiyesiydi bu benimde çok işime geldi mikro öncesi gezip eğlenicez hava sıcaktı ama gördüğüm yerler mükemmeldi canım

sana iyi çalışmalar inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun melekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…