yüksek çıktı şekerim 176 bu da iydeğil sanırım 100mglık yapılacak
hiç girmiyor iremm
julia çocukla ilgileniyo
eren sezen ve pembeden haberiim yok melekçim
koltuk altından ölçuyoruz dımı bugun gectıı artık yarın ölçer sana bıldırırım melekcımm
tatlışkom ben namaz kılım hepımızeeee duaa edım gelıorumm sekerımmm
Kızlar valla kusura bakmayın ben bu başlığa uzun zamandır girmiyordum.
Geçen hafta kardeşim oğlunu sünnet ettirdi ona güzel süsler hazırlamıştık sizle paylaşacaktım ama bir türlü vakit olmadı,kardeşim bu hafta yanıma gelecek fotolarını getirir ben de paylaşırım sizinle güzel süsler oldu :)
Kendime hamile tshirtü aldım LCW den oğlum bayılıyor :) çok ağırlaştım şimdiden ya,hareketlerim kısıtlı ,oğlumda böyle değildim yatıoz akşama kadar oğlumla oyun oynuoruz yemek yapıoruz babasına bana yardım ediyor :)
Arada gelmeye çalışırım tabiki ama genelde ya iş yapıorum ya da yatıorum :)
kolay gelsin kankim
Allah yardımcın olsun inş...
darısı kendi evimize taşınmaya inş....
yüksek çıktı şekerim 176 bu da iydeğil sanırım 100mglık yapılacak
dururcum ateşin güzel gidiyor hadi hayırlısı benim ateşimde adet olmama 2 gün kala düşüyor bende çözdüm kendimi..
evet ya ronya göükmüyor bayadır özledik nerdesin güzelim merakta bırakma bizi...
canım sen de tablomu yorumlarmısın...4 temmuzda bekliyordum adetimi henüz gelmedi...testtede negatif çıktıdururcum ateşin güzel gidiyor hadi hayırlısı benim ateşimde adet olmama 2 gün kala düşüyor bende çözdüm kendimi..
evet ya ronya göükmüyor bayadır özledik nerdesin güzelim merakta bırakma bizi...
canişkom hep aklımdasınız ama çok yoğunum bu aralar ama yakında yine burdayım.beni özledğinize sevindim bende sizleri çok seviyorum.dua edin bana şu işyerindeki işleri halledeyim Rabbim mahçup etmesin kimseyi.öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
canım sen de tablomu yorumlarmısın...4 temmuzda bekliyordum adetimi henüz gelmedi...testtede negatif çıktı
2f9770 Ovulation Charts
18-19-20.günler akntım vardı..ağrılarımı soracak olursan ben bu ay hep ağrı çektim.şu an bile ağrım varözlemezmiyiz hiç alıştık birbirimize güzelim duam hepimizle zaten canım bende seni öptüm
:1hug:
22 gün akıntın agrın falan varmıydı sanki bana ogün gibi geldi ama ogüne göre 5 günün var öteki türlü ff göre 7 günün var daha çıkmaz testte canım
evet ama sadece yumurtlama gününü kesfetmek için yaniyerimseniben emelcimin sözünü dinliyeyim dedim...
ohhh maşallah sıcakta nasıl gezdin öyle iyi gezmeler birazda kafa dagıtmak lazım bazen iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?