Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

dayanamadım ve yaptım durucumm ve negatıff ama umıtsızlenmek yokkk daha 4 gun var adetekaydirigubbakcemile2

sanıyorum hayatımda en fazla 3 defa test yaptım bu ateş yöntemi sayesinde yumurtlamayı bulunca üzerine 14 eklerdim ve adetimi beklerdim çok şükür hiç yanıltmadı
ama durunun tablosunu çok merak ediyorum gerçekten

canım günaydın...
2f9770 Ovulation Charts
bir bak istersen
8.gün........... 36.7……14Haz
9.gün......... 36.5……...15Haz
10.gün ......36.3………16Haz
11.gün.......36.2……….17Haz
12.gün......36.2……….18Haz
13.gün......36.4……….19Haz
14.gün......36.8………..20Haz
15.gün......35.8……….21Haz
16.gün.......ölçemedim..22Haz
17.gün......36.2………..23Haz
18.gün.....36.3…………24Haz
19.gün.....36.3…………25Haz
20.gün.....36.3 ………..26Haz
21.gün.....36.3…………27Haz

22.gün….36.0 …………28Haz
23.gün….36.3…………29Haz
24.gün… 36.3 …………30Haz
25.gün… 36.5………….1Tem
26.gün… 36.6…………..2Tem
27.gün…36.7 ………….3Tem
28.gün…36.6………….4Tem
29.gün…36.8………….5 tem
30.gün…36.8………….6Tem
31.gün…36.8…………7 Tem
hala bişey yok...adet olmadım henüz...

çok ilginç bir tablo ya iiki defa yumurtlamışsın sanki ya iki tane görünüyor bak iki farklı renkte olanlar düşüşten sonra yükselişler 3 günden fazla sürmüş valla çok merak ediyorum
5 gün daha bekle bi de 22.güne bakalım göre m, adet olacaksın yanı 36.günde mi

valla canım aslına bakarsan korkmaya başladım..ne adet oluyorum nede testim pozitif...ilk kez başıma böyle bişey geldi...yoksa bir daha adet olamayacakmıyım diyorumeyvahedigeldismile

loveli vücut ısısı adet olacağın gün mü düşüyor yoksa bir kaç gün öncesindemi???haaa bu arada ronya nerelerde bilgin varmı tatlım

Son düzenleme:
bu kişidenkişiye değişir mesela ben de 2 gün öncesinden düşmeye başlar
özlem yüksek ateşle adet olur adet olduktan sonra düşüyor
sen ilk defa ölçtüğün için bilmeyiz
ronya bilmiyorum bu ay ölçmeyecekti o sanırım

olacaksın öyle düşünme sadece yumurtlaman geç oldu bu ay ondan bekle sakın ilaç falan alma sakın söktürücü falan hele 36.gün bir gelsin

tamam canım...bekleyelim bakalım...şakkıdı

Kızlar valla kusura bakmayın ben bu başlığa uzun zamandır girmiyordum.
Geçen hafta kardeşim oğlunu sünnet ettirdi ona güzel süsler hazırlamıştık sizle paylaşacaktım ama bir türlü vakit olmadı,kardeşim bu hafta yanıma gelecek fotolarını getirir ben de paylaşırım sizinle güzel süsler oldu :)
Kendime hamile tshirtü aldım LCW den oğlum bayılıyor :) çok ağırlaştım şimdiden ya,hareketlerim kısıtlı ,oğlumda böyle değildim yatıoz akşama kadar oğlumla oyun oynuoruz yemek yapıoruz babasına bana yardım ediyor :)
Arada gelmeye çalışırım tabiki ama genelde ya iş yapıorum ya da yatıorum :)

canım allah yardımcın olsun...en kötü günün böyle olsun inşallah...siz mutlu olun yeeter...ama yine de arasıra takılda bize yardımcı olursun belki.öpüyorum seni...

slm kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar ya bişi sorucam size
biraz önce bişi duydum doğrumu acaba
hani hamile kalmadan önce kan pıhtılaşması olanlara aspirin veriolarya
yumurtlamayı bozuyomuş doğrumu??
doktor söyledi(((((

hayırrrrr ne alakası var o zaman ben hamile kalmazdım çünkü kan pıhtılaşması belli olduktan aspirin verdi coraspin günde bir tane içtim 6 ay sonra hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…