kızlarrr hoşbuldum tatil güzeldi valla bende sizi çok özledim yaa hep aklım buradaydı bol bol gezdik biz diyarbakır,batman,van,bitlis ve siirt çok güzel yerler gördüm :) ben bu ay hep tatille geçireceğim öyle görünüyor cuma günü ankaraya gidiyorum salı yada çarşamba döneceğim ayın sonunda tekrar tatil bu sefer karadeniz 10 gün gezeceğiz :)) benden havadis bu adar siz anlatın hele çalışmalarınız ne durumda melek ateş ölçüyormusun?
üzülme canım...ben içinin yandığı anda yapılan dualar tez kabul olurmuş diye duymuştum...o anlarda bol bol dua et tatlım...Rabbim mükafatını verecektir...saolsın emelim yok kararım kesin artık yaptıracam ikizlerim olsun istiyorum artık :) anneleri çok özledi eltim geçenlerde doğum yaptı daha 18 yaşında ona bakarken bile içim cız etti ama ne yapabilirmki
üzülme canım...ben içinin yandığı anda yapılan dualar tez kabul olurmuş diye duymuştum...o anlarda bol bol dua et tatlım...Rabbim mükafatını verecektir...
18-19-20.günler akntım vardı..ağrılarımı soracak olursan ben bu ay hep ağrı çektim.şu an bile ağrım var
evet melekcim doktorumuzun tavsiyesiydi bu benimde çok işime geldi mikro öncesi gezip eğlenicez hava sıcaktı ama gördüğüm yerler mükemmeldi canım
sana iyi çalışmalar inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun melekcim
kızlar geçen ayda tüpbebek doktorum aramış gelin diye ama bu ay bekliyorum olmazsa ramazandan önce yaptırmayı düşünüyorum
bugun kandil diye sabah çalışma yapmadım eşimde nöbetçi yarın sabah gelicek oyüzden yarın olur kısmetse
kasıklarım akşam bir agrı girdi anlatılacak gibi degil çok kötü oldumzor dayandım şimdide hafif var
yok canım ya nerde bugun eşim arıyacak ne zaman çıkacaklarını sorucak haber bekliyoruz daha öncede söylemiştim ramazan başını bulucak benim taşınmam hayırlı ne diyeyim..
evet yetrki olsun ona bişey olmaz...banada öyle geldi çatladı gibi diz dirsek denedik canım15 günümdeyim ben gün aşırı oldu buay öyle devam ediyim diyorum artık geçen ay yumurtlamaya yakın hergün sabah akşam çalıştık birde böyle deneyelim bari dimi..
inşallah canım bende sabırsızlanıyorum ama allahım hayırlısı neyse öyle olsun
eşimde sıkıntıya girdi şimdi hamile olursan tam ev taşınacak birşey olmasın diyor bende allahım onu korur yeterki ol desin olur dedim..
banada öyle geldi çatladı gibi diz dirsek denedik canım15 günümdeyim ben gün aşırı oldu buay öyle devam ediyim diyorum artık geçen ay yumurtlamaya yakın hergün sabah akşam çalıştık birde böyle deneyelim bari dimi..
inşallah canım bende sabırsızlanıyorum ama allahım hayırlısı neyse öyle olsun
eşimde sıkıntıya girdi şimdi hamile olursan tam ev taşınacak birşey olmasın diyor bende allahım onu korur yeterki ol desin olur dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?