Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

özlemcim doğu illerini gemişsin de birtek Elazığa uğramamışsın uğrarsan haberim olsun seni misafir ederim burda hem senide görmüş olurum süper olur karadenize bende gitmek istiyorum bu yıl kısmet bakalım olursa ramazan bayramında antalyaya annemlerin yanına gidip 10 gün kalıcaz eşimle kafa dağıtmak iyi geliyor bazen

günaydın kızlar nasılsınız hepinizin miraç kandili mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim arkadaşlar

bende kaç gündür giremiyorum eltim doğum yaptı oraya gidip geliyorum

kızlar geçen ayda tüpbebek doktorum aramış gelin diye ama bu ay bekliyorum olmazsa ramazandan önce yaptırmayı düşünüyorum

saolsın emelim yok kararım kesin artık yaptıracam ikizlerim olsun istiyorum artık :) anneleri çok özledi eltim geçenlerde doğum yaptı daha 18 yaşında ona bakarken bile içim cız etti ama ne yapabilirmki

saolsın emelim yok kararım kesin artık yaptıracam ikizlerim olsun istiyorum artık :) anneleri çok özledi eltim geçenlerde doğum yaptı daha 18 yaşında ona bakarken bile içim cız etti ama ne yapabilirmki
üzülme canım...ben içinin yandığı anda yapılan dualar tez kabul olurmuş diye duymuştum...o anlarda bol bol dua et tatlım...Rabbim mükafatını verecektir...

üzülme canım...ben içinin yandığı anda yapılan dualar tez kabul olurmuş diye duymuştum...o anlarda bol bol dua et tatlım...Rabbim mükafatını verecektir...

inş. canım üzülmemeye çalışıyorum ama elimdede değil duadan başka bişey yapmıyorum çok çaresizim

18-19-20.günler akntım vardı..ağrılarımı soracak olursan ben bu ay hep ağrı çektim.şu an bile ağrım var

duruşah bu agrı başka oluyor insan farkediyor yani dün gece bir bastırdıki anlatmam dogumum aklıma geldi öyle bir agrı olamaz ya uzayan akıntımıydı akıntın hadi hayırlısı ...

iyi yapmışsın özlemcim gez boşver ..sagol canım benim ..hepimiz için...

kızlar geçen ayda tüpbebek doktorum aramış gelin diye ama bu ay bekliyorum olmazsa ramazandan önce yaptırmayı düşünüyorum

hayırlısı olsun hilalcım allahım yardımcın olsun seninde kandilin mübarek olsun ..

emelcim seninde kandilin mübarek olsun allahım hepimizin birbirine ettigi dualarıkabuletsin inşallah...
herkezin kandili mübarek olsun arkadaşlarım..

bugun kandil diye sabah çalışma yapmadım eşimde nöbetçi yarın sabah gelicek oyüzden yarın olur kısmetse
kasıklarım akşam bir agrı girdi anlatılacak gibi degil çok kötü oldumzor dayandım şimdide hafif var

yok canım ya nerde bugun eşim arıyacak ne zaman çıkacaklarını sorucak haber bekliyoruz daha öncede söylemiştim ramazan başını bulucak benim taşınmam hayırlı ne diyeyim..

yok canım ya nerde bugun eşim arıyacak ne zaman çıkacaklarını sorucak haber bekliyoruz daha öncede söylemiştim ramazan başını bulucak benim taşınmam hayırlı ne diyeyim..

yumurtlaman olmuş melekcim galiba bende bu ay ilk defa 12. gün yumurtladım şaşrdım bakalım artık hayırlısı canım inş. ramazanı bulmaz bu sıcakta ev taşımak çok zor olur

banada öyle geldi çatladı gibi diz dirsek denedik canım 15 günümdeyim ben gün aşırı oldu buay öyle devam ediyim diyorum artık geçen ay yumurtlamaya yakın hergün sabah akşam çalıştık birde böyle deneyelim bari dimi..
inşallah canım bende sabırsızlanıyorum ama allahım hayırlısı neyse öyle olsun
eşimde sıkıntıya girdi şimdi hamile olursan tam ev taşınacak birşey olmasın diyor bende allahım onu korur yeterki ol desin olur dedim..

geçen ay ben 12 gün yumurtlamıştım hadi hayırlsı bitti çalışmalar ben buay adetime 1 hafta kala bırakmayı düşünüyorum allahım inşallah bebişlerimizi gönderir...

evet yetrki olsun ona bişey olmaz...

dün çalıştıysanız bide diz dirdek pozisyonu olduysa bu ay kesin tutar gibime geliyor hadi inş. mutlu haberi ver artık bizde buay 1 gün arayla çalıştık speremleride yormadık

hamile ol da yardıma gelen olur çok fazla ağır kaldırma yorulma yardımcı tatun ne olur ne olmaz çok esirgeme ama tadbirinide al melekcim

inşallah iyi haberler veririm hilalcım hayırlısı allahım ol desin yeterki olur ...tabikide tedbirimi alıcam çok sagol arkdadaşım..
evet duruşah allahım hayırlısıyla versin saglıkla sıhhatle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…