ben buralardayım canımnereye kayboldunuz kızlar..
loveli öğretmen misin canımyok meleğim göstermedim c.tesi gideceğiz kontrole o zaman gösterecem
sağol serpilcim üzüldüm ama ne yapalım dikkat edeceğiz
merhaba canım...öncelikle kendine bir dijital ateş ölçer edineceksin.sonra her sabah sabah 7 ile 8 arası atesini ölçeceksin...kağıda not edeceksin...yumurtan çatlamadan 1 gün önce ateşin hafif düşüyor...çatladıktan sonra ise arka arkaya 3 gün ateşin yükseliyor...adet olacağın gün yada öncesinde ateşin düşüyo tekrar...bilmem anlatabildim mi canım...gerçi bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar var...onlarda yardımcı olurlar sana...sen ateşini ölç buraya yaz...arkadaşlar yorum yaparlar sana:teytey::teytey:BANA SU ATES OLCME YONTEMini nasil uyguladiginizi anlatir misiniz arkadaslar. Nisan ayindan beri deniyoruz yok yok yok gelmiyor bebisimm :a015:
merhaba canım...öncelikle kendine bir dijital ateş ölçer edineceksin.sonra her sabah sabah 7 ile 8 arası atesini ölçeceksin...kağıda not edeceksin...yumurtan çatlamadan 1 gün önce ateşin hafif düşüyor...çatladıktan sonra ise arka arkaya 3 gün ateşin yükseliyor...adet olacağın gün yada öncesinde ateşin düşüyo tekrar...bilmem anlatabildim mi canım...gerçi bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar var...onlarda yardımcı olurlar sana...sen ateşini ölç buraya yaz...arkadaşlar yorum yaparlar sana:teytey::teytey:
liste yapacaksın ve hergün güncelleyip buraya koyacaksın...bizim listeleri görmüşsündür...onun gibi yap...yarın başla canımAy cok cok tesekkuurr ederim canim benim, ates olcer aletim var digital, ben hemen bir defter edineyim madem oyle. hic bir fikrim yoktu, simdi yarindan itibaren baslarim. ben bu aydan da umutlu degilim. bir kac gun icinde en gec cumartesi adet olmam lazim. ne siklikla buraya yaziyorsunuz atesinizi bir de onu soylersen cok iyi olacak, tekrar teskkurler olumunekankayizsmile
liste yapacaksın ve hergün güncelleyip buraya koyacaksın...bizim listeleri görmüşsündür...onun gibi yap...yarın başla canım
ben yorumdan anlamıyorum canım anlayan arkadaşlar yorumlarlar sen hiç meraklanmaVallahi cok heyecanlandim. Hadi bakalim yarin basliyorum, aramizda yedi saat fark var ama Insallah benimkini de okur yorumlarsiniz. Tesekkurrrleer opuyorum.
kolay gelsin tatlım..öpüyorum seniiitamamdir ortmenim, hemen uyguluyorum sabah:)) hadi bakalim
adetli olduğun günleri belirt...çalışma olduysa belirt...tamammı şekerrr
aynen öyle şekerim...burada herşey mübahopuyorumnanaktanhehehee neyin var neyin yok dok diyorsun :). Tamam bebege giden her yol mubah bana opuyorum cici :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?