Kizlar Kuzey bebisim 3 ekim sabah saat 6:19 da dogdu:) anca girip haber verebildim, uykusuz gunler gecelerden sonra..
Hado bakalim sizlerinde saglikla dogar umarim bebisleriniz..
Cok cok optum
Kizlar Kuzey bebisim 3 ekim sabah saat 6:19 da dogdu:) anca girip haber verebildim, uykusuz gunler gecelerden sonra..
Hado bakalim sizlerinde saglikla dogar umarim bebisleriniz..
Cok cok optum
anam kızzz valla mı kız afedersin valla farkında değpilim affet
canım benim arkada sen varsın göreceğiz heyecanı hehehehe
valla insan ne yediğini bile anlamıyor diyim yaniii o derece heyecan oluyor
mügecim gözün aydın allahım analı babalı büyütsün maşallah dün gibi hamileyim degişin keşke no olsaydı arardım sizleri öpüyorum çokkkseni ve ogluşunu ..
emelcim seninde gözün aydın allahım saglıkla sıhatle birlikte yaşlanmayı nasip etsin dogumda inşallah bizim isimlerimizide geçirmişsinizdir allahım analı babalı büyütsün tatlım..
darısı kankime ve juliaya inşallah sizlerde sagsalim bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...[/QUOT
Allah razı olsun kankiciğim cancağızımolumunekankayizsmile
darısı başınıza olsun inş canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melekcim seni görmek ne güzel,tabi iyi olduğunu bilmek de:)
İnş ben de bekliorum he rgün böyle güzel haberler yazasınız buraya:) doğum edenler içlerinden geçirmiştir tabiki ben de her gün dua ediyorum tek tek isimlrinize ,inş tez zamanda kavuşacaksınız siz de :)
mügecim gözün aydın allahım analı babalı büyütsün maşallah dün gibi hamileyim degişin keşke no olsaydı arardım sizleri öpüyorum çokkkseni ve ogluşunu ..
emelcim seninde gözün aydın allahım saglıkla sıhatle birlikte yaşlanmayı nasip etsin dogumda inşallah bizim isimlerimizide geçirmişsinizdir allahım analı babalı büyütsün tatlım..
darısı kankime ve juliaya inşallah sizlerde sagsalim bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...[/QUOT
Allah razı olsun kankiciğim cancağızımolumunekankayizsmile
darısı başınıza olsun inş canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnn inşallah kankicim :Saruboceq::1hug:
özlem ve ronya beni merak eden 2 arkadaşım kocaman öpüyorum sizi yeni ev beni çok rahatlatıyor internete girecek vakti anca bulabildim ..
hepinizi çok seviyorummm
hialcım hakkında hayırlısı geç olsun güç olmasın bende beklemedeyim bakalım artık..
özlem ve ronya beni merak eden 2 arkadaşım kocaman öpüyorum sizi yeni ev beni çok rahatlatıyor internete girecek vakti anca bulabildim ..
hepinizi çok seviyorummm
hialcım hakkında hayırlısı geç olsun güç olmasın bende beklemedeyim bakalım artık..
canım benim iyi olduğuna çok sevindim
umarım hep güzel haberlerini alırız
birde nevetna gelse valla onuda çok özledik
onada çok dua ediyorum
loveliyide merak ettim buralara pek yazmıyor
profine baktım sürekli yazdığı topicten okudum durumu iyiymiş
mert eren doğmuş Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin
Melekcimmm seni görmek ne kadar güzell iyi olduğuna çok sevindim canım allah daim etsin inşallah bırak evini dön aramıza çok özledim yaa eskilerden kimse kalmadı doğru dürüst tablo yapan bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?