Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

anam kızzz valla mı kız afedersin valla farkında değpilim affet
canım benim arkada sen varsın göreceğiz heyecanı hehehehe
valla insan ne yediğini bile anlamıyor diyim yaniii o derece heyecan oluyor

olsun canım her zamaki halinkaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım. inş sorunsuz bi şeklde bebeğine kavuşursun..
burda seninle dertleştiğimiz günleri hatırlıyorum da hamdolsun Allahımıza bebişlerimiz yakın bi zamanda kucağımızda inş...

Kizlar Kuzey bebisim 3 ekim sabah saat 6:19 da dogdu:) anca girip haber verebildim, uykusuz gunler gecelerden sonra..
Hado bakalim sizlerinde saglikla dogar umarim bebisleriniz..
Cok cok optum

Kizlar Kuzey bebisim 3 ekim sabah saat 6:19 da dogdu:) anca girip haber verebildim, uykusuz gunler gecelerden sonra..
Hado bakalim sizlerinde saglikla dogar umarim bebisleriniz..
Cok cok optum

tatlıııııımmmmmmmmmm gözün aydın kokulu kokulu öpücen demi benim yerime darısı benim de başıma inş.

mügeciğim Allah analı babalı büüyütsün inş
gözün aydın olsun canım
normal doğum mu yaptın canım sonra ayrıntıyı yazarsan seviniriz tatlım tabi bebişten fırsat bulabilirsenkaydirigubbakcemile3

emel de cuma sezeryana gireecekti ama hala haber yok

Mügecim senden haber bekliordum her gün kesin doğum yapmıştır diye :)
Allah analaı bablı büyütsün inşallah,çok şükür kavuştun bebeğine :) darısı sıradakilere :)

Sevgiden de haber yok dimi o da doğurdu sanırım :)

anam kızzz valla mı kız afedersin valla farkında değpilim affet
canım benim arkada sen varsın göreceğiz heyecanı hehehehe
valla insan ne yediğini bile anlamıyor diyim yaniii o derece heyecan oluyor

Emel, Allah anali babali huzurlu mutlu buyutsun bebisini. Ailenize nese getirsin..

mügecim gözün aydın allahım analı babalı büyütsün maşallah dün gibi hamileyim degişin keşke no olsaydı arardım sizleri öpüyorum çokkkseni ve ogluşunu ..
emelcim seninde gözün aydın allahım saglıkla sıhatle birlikte yaşlanmayı nasip etsin dogumda inşallah bizim isimlerimizide geçirmişsinizdir allahım analı babalı büyütsün tatlım..
darısı kankime ve juliaya inşallah sizlerde sagsalim bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...

pembecim sende kavuşmuşsun prensine maşallah allahım analı babalı büyütsün
erkaymak oglunmu olacak allahım sagsalim dogrumayı nasip etsin..

özlem ve ronya beni merak eden 2 arkadaşım kocaman öpüyorum sizi yeni ev beni çok rahatlatıyor internete girecek vakti anca bulabildim ..
hepinizi çok seviyorummm
hialcım hakkında hayırlısı geç olsun güç olmasın bende beklemedeyim bakalım artık..

melekcim seni görmek ne güzel,tabi iyi olduğunu bilmek de:)
İnş ben de bekliorum he rgün böyle güzel haberler yazasınız buraya:) doğum edenler içlerinden geçirmiştir tabiki ben de her gün dua ediyorum tek tek isimlrinize ,inş tez zamanda kavuşacaksınız siz de :)

kimsecikin yok burada ?? hani herkez burada muhabbet ediyodu boshayallersmile

Son düzenleme:
herkez kendi telaşına düşmüş tatlm
kimi doğum yaptı kimi tedavi görüyorr
kimi kafasını dinliyor ve kimi de benim gibi doğurmayı bekliyor:)))

sagol canım benim inşallah allah razı olsun bende sizlere dua ediyorum bizde sizin gibi ogünlere erip görürüz..opuyorumnanaktan

Ayy tubaa sen normal doğum bekliosun sanırım ,allah yardımcın olsun ben artık ağrı çekmekten korkar oldum,normal doğumdan da korkuorum valla ne yalan söliim :) korku demesek bile artık bıktım diyebilrim,sürekli taş düşürmekten zaten 9 doğurdum sanırım :)

canım benim iyi olduğuna çok sevindim
umarım hep güzel haberlerini alırız
birde nevetna gelse valla onuda çok özledik
onada çok dua ediyorum
loveliyide merak ettim buralara pek yazmıyor
profine baktım sürekli yazdığı topicten okudum durumu iyiymiş
mert eren doğmuş Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin

Melekcimmm seni görmek ne kadar güzell iyi olduğuna çok sevindim canım allah daim etsin inşallah bırak evini dön aramıza çok özledim yaa eskilerden kimse kalmadı doğru dürüst tablo yapan bile yok

inşallah hepimiz için eskilerden kalanlar az zaten ..
bende çok özledim özelden bir kere msj attım cevap vermedi
emelinde iyi olmasına sevindim seninde tabi..

Melekcimmm seni görmek ne kadar güzell iyi olduğuna çok sevindim canım allah daim etsin inşallah bırak evini dön aramıza çok özledim yaa eskilerden kimse kalmadı doğru dürüst tablo yapan bile yok

teşekkürler güzelim bende özledim ama inan fırsat oldukça geliyorum sen napıyorsun varmı gelişme sende boşver ya tablo falan burası iyi orda hep bebekten bahsedeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…