Slm kızlar ben de doktordan geldim her an her şey olabilirmiş ilaçlara güvenerek biraz daha bekleyecez ama bu hafta doğum olacak galiba ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yazamazsam da kusura bakmayın ben kızlarımın fotolarıyla dönerim artık :)
Sadece kalkmadan yatacam yine iyice aşağı inmişler kızlar ikiside kafalarını sokmuşlar :) haftalarını tamamlasınlar diye beklioruz yoksa hemen alacak doktorum.
Ben sürecimi tamamladım darısı tüm isteyen herkese inşallah.
melekcim hayırlısı olsun canım
bende bu ay adet olunca aşılama yaptırcam
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
melekcim Rabbim yardımcın olsun inş...
inş Rabbim yüzünü güldürsün bitanem...
hayırlı haberlerini bekliyırum kankim
Allah yardımcın olsun canım...Sonunda cadı ve aceleci kızlarını kucağına alacaksın...Belkide şuan almış durumdasın...Rabbim inşallah o günleride hayırlısıyla bizlerede yaşatır...
Hoşbulduk canım...Kız ben hep buralardayım ama ateş ölçme topiğini dolaşıyorum...Ordada yeni yeni arkadaşlar var bişey yazmadan gidiyorum...Vallah burasını unutmuşum...Görünce girdim...
gene istemeden de olsa arayı actim. Galiba sitede bakim yapildi, bizim internet problemi derken giremedim bir türlü.
Nasılsınız? julia doguma girdi galiba.. Hayırlısı ile bebeklerini kucagina alsin insallah.. Yeni hamileler var mı?
ozellikle ilk anne olanlar nasıl gidiyor alısabildiniz mi? dedikleri gibi dogal olarak anne mi oluyor insan? :))
cok opuyorum herkesi...
kankicim nerelerdesin bakim sen :92:
welcome fazla kahve içme canım bebişine iyi bak..
gene istemeden de olsa arayı actim. Galiba sitede bakim yapildi, bizim internet problemi derken giremedim bir türlü.
Nasılsınız? julia doguma girdi galiba.. Hayırlısı ile bebeklerini kucagina alsin insallah.. Yeni hamileler var mı?
ozellikle ilk anne olanlar nasıl gidiyor alısabildiniz mi? dedikleri gibi dogal olarak anne mi oluyor insan? :))
cok opuyorum herkesi...
Kızlar geçmişe bakamayacağım ,24 kasım çarşamba sabahı 9.04 ve 09 .05 te kızlarım dünyaya gözlerini açtı,çok şükür iyiyiz ama tabiki uykusuz geçen geeler başladı,ikisine birden yetişmek çok zor,süt pompası gibi ikisi de kucağımda :) bir müddet toparlanana kadar yatmam lazım,karnımda gaz sancısı var tabi birden boşaldığı için karnımın şekli de neye uğradığını şaşırdı :) o yüzden sancılarım var. geçecek tabi bunlar,Allah herkesin gönlüne göre versin,ikiz isteyenlere de diorum ki ,valla iki kere düşünün :)
tabiki şaka ,çok farklı bir duyguymuş :)
Kızlar geçmişe bakamayacağım ,24 kasım çarşamba sabahı 9.04 ve 09 .05 te kızlarım dünyaya gözlerini açtı,çok şükür iyiyiz ama tabiki uykusuz geçen geeler başladı,ikisine birden yetişmek çok zor,süt pompası gibi ikisi de kucağımda :) bir müddet toparlanana kadar yatmam lazım,karnımda gaz sancısı var tabi birden boşaldığı için karnımın şekli de neye uğradığını şaşırdı :) o yüzden sancılarım var. geçecek tabi bunlar,Allah herkesin gönlüne göre versin,ikiz isteyenlere de diorum ki ,valla iki kere düşünün :)
Julia tebrikler canim. :81:Allah sagliklarini eksik etmesin...
Tuba ne guzel anlatmissin canim, eminim cokta iyi bir anne olursun sen :))
Melek naber hatun? nasilsin?
Hilal, welcome, sabirsiz, emel hatunlar nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?