Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

oy oy maşallah inş. sorunsuz doğum yaşarsın bebişlerini kucağına alırsın darısı benimde başıma inş.

melekcim hayırlısı olsun canım
bende bu ay adet olunca aşılama yaptırcam
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

sagol ronyacım amin inşallah canım..

melekcim Rabbim yardımcın olsun inş...
inş Rabbim yüzünü güldürsün bitanem...
hayırlı haberlerini bekliyırum kankim

amin tubacım inşallah kankim hayırlısı allahtan ..

hmm anladım ben girmiyorum oraya burası iyi evet orası baya karıştı bana göre muhabbete döndü...

seni gidi seni nerelerdesin kaçak bende öpüyorum seni...

hilalcım neden degiştirdinki ismini :26:nasılsın varmı gelişme ben hastalandım yarın banyomu yaparım artık 8ile 11 arası gelirsin dedi doktorum pazartesi günü için yarın randavu alıcam gidince neler olacagını anlatır hayırlısı olsun hakkmızda

juliacııııııııım doğurmuşsundur şimdiiiii ay ne güzelll fotoğraflarını bekliyoruz kendine iyi bakkk

sıkıldım ismimden değişiklik yaptım gelişme bu ay aşılamayla başlıyacaz sonrada olmazsa direk tüpbebek artık hayırlısı bakalım inş. senin içinde hayırlı olur tatlım topikte bir aşılam tüpbebk heyecenı sarmış Allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

amin hilalcım ben pazartesi kısmetse gidicem doktora bakalım ne diyecek allahım mücizelerimizi gönderir inşallah ilk ben olucam sanırım aşılama ben size anlatırım artık
evet emelcim juliacım ikiz kzları kucagındadır allahım analı babalı büyütsün canım inşallah sende iyisindir allaha emanet ol..

kankicim nerelerdesin bakim sen :92:
welcome fazla kahve içme canım bebişine iyi bak..

buralardayım
benim kız bana nefes bile aldırmıyor:)))) sürekli onunla ilgileneyim istiyor cadaloz
bak yine sesi geliyor kuş uykusu bununki ya uyumuyor minik prenses:) gaz sancısıyla uyanıyor yavrum uyuyamıyor

Son düzenleme:

merhaba canım
evet tatlım aynen öyle herşey doğal olarak gelişiyor ilk hafta başkası yıkarken korkuyordum aman acıtmayın dikkat edin üşümesin vs diye söylene söylene canlarını çıkartıyordum 1 hafta sonraeşimle kendim yıkamaya başladım o kadar rahatımki anlatamam:) sanki yıllardır anneyim

Kızlar geçmişe bakamayacağım ,24 kasım çarşamba sabahı 9.04 ve 09 .05 te kızlarım dünyaya gözlerini açtı,çok şükür iyiyiz ama tabiki uykusuz geçen geeler başladı,ikisine birden yetişmek çok zor,süt pompası gibi ikisi de kucağımda :) bir müddet toparlanana kadar yatmam lazım,karnımda gaz sancısı var tabi birden boşaldığı için karnımın şekli de neye uğradığını şaşırdı :) o yüzden sancılarım var. geçecek tabi bunlar,Allah herkesin gönlüne göre versin,ikiz isteyenlere de diorum ki ,valla iki kere düşünün :)
tabiki şaka ,çok farklı bir duyguymuş :)

canımmm benim hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla huzurlu büyüsün bebişlerin.
canım sen dinlenmene bak iyi olduğun gibi fotoğraflarını bekliyoz kızların
Allaha emanet olun öpüyorum sizleri

hayırlı olsun juiciiğim. Allah bağışlasın..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eyler inş..
güzel kızlarını kokluyoruz...

Julia tebrikler canim. :81: Allah sagliklarini eksik etmesin...

Tuba ne guzel anlatmissin canim, eminim cokta iyi bir anne olursun sen :))

Melek naber hatun? nasilsin?
Hilal, welcome, sabirsiz, emel hatunlar nasil gidiyor?

ama kimse amsam girmiyo galiba?? gunduz mu giriyorsunuz yoksa baska topiklere mi gidiyorsunuz? ben kimseyi bulamiyorum girince... soyle canli canli yazismak istiyorum... mivvv... :84:

Kızlarının fotoğraflarını kendini iyi hissettiğinde koymanı bekliyoruz canım ve bu arada maşallah diyelim zillilerede nazar değmesin...Ben bir tanesine nasıl bakacağımı arada düşünürken Rabbim sana güç kuvvet versin...Bakması zordur canım...Benim teyzem 2 yaşında oğluna ve yeni doğmuş üçüzleri vardı çok zorlanmıştı ama yinede bakıcı istemedi Almanya'da yaşadığı halde ve büyüttü hepsini...

Julia tebrikler canim. :81: Allah sagliklarini eksik etmesin...

Tuba ne guzel anlatmissin canim, eminim cokta iyi bir anne olursun sen :))

Melek naber hatun? nasilsin?
Hilal, welcome, sabirsiz, emel hatunlar nasil gidiyor?

Teşekkür ederim canım benim...Bugün çok mutluyum...Sanırım tosunum annesine kendini hissettirmeye karar verdi...Tekme gibi bişeyler hissetmeye başladım bugün...Çok mutluyum...

Kızlar yarın kpss sınavına giriyorum...Aslında öğlenden sonra benim sınavım ama eşim sabah girecek...Sabah kalkar anca duşumu yapar abdestimi alır Kuran-ı okurum...Akşam girerim artık...Dua edin hatunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…