Kızlar geçmişe bakamayacağım ,24 kasım çarşamba sabahı 9.04 ve 09 .05 te kızlarım dünyaya gözlerini açtı,çok şükür iyiyiz ama tabiki uykusuz geçen geeler başladı,ikisine birden yetişmek çok zor,süt pompası gibi ikisi de kucağımda :) bir müddet toparlanana kadar yatmam lazım,karnımda gaz sancısı var tabi birden boşaldığı için karnımın şekli de neye uğradığını şaşırdı :) o yüzden sancılarım var. geçecek tabi bunlar,Allah herkesin gönlüne göre versin,ikiz isteyenlere de diorum ki ,valla iki kere düşünün :)
tabiki şaka ,çok farklı bir duyguymuş :)
eskiden canlı canlı yazışırdık tadı başka olurduama kimse amsam girmiyo galiba?? gunduz mu giriyorsunuz yoksa baska topiklere mi gidiyorsunuz? ben kimseyi bulamiyorum girince... soyle canli canli yazismak istiyorum... mivvv... :84:
inş. melekcim heyecan sardı topiği inş. bayram havasına döner hamile kaldığımızda topik açalım
buralardayım
benim kız bana nefes bile aldırmıyor:))))sürekli onunla ilgileneyim istiyor cadaloz
bak yine sesi geliyorkuş uykusu bununki ya uyumuyor minik prenses:) gaz sancısıyla uyanıyor yavrum uyuyamıyor
Kızlar geçmişe bakamayacağım ,24 kasım çarşamba sabahı 9.04 ve 09 .05 te kızlarım dünyaya gözlerini açtı,çok şükür iyiyiz ama tabiki uykusuz geçen geeler başladı,ikisine birden yetişmek çok zor,süt pompası gibi ikisi de kucağımda :) bir müddet toparlanana kadar yatmam lazım,karnımda gaz sancısı var tabi birden boşaldığı için karnımın şekli de neye uğradığını şaşırdı :) o yüzden sancılarım var. geçecek tabi bunlar,Allah herkesin gönlüne göre versin,ikiz isteyenlere de diorum ki ,valla iki kere düşünün :)
tabiki şaka ,çok farklı bir duyguymuş :)
Julia tebrikler canim. :81:Allah sagliklarini eksik etmesin...
Tuba ne guzel anlatmissin canim, eminim cokta iyi bir anne olursun sen :))
Melek naber hatun? nasilsin?
Hilal, welcome, sabirsiz, emel hatunlar nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?