Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

gözünaydın tatlım benim sağlıkla büyüsün bebişlerin inş. ikiz olayına gelince :) valla onlar olsunda ben bakarım yeterki Rabbim versin çok istiyorum

Julia tebrik ederim ya inş.cabuk toparlanırsın allah sağlık sıhhat versin bebişlere ayyy kucakta iki bebek mikemmelllllllllllllllll:92::92:

juliacığım tebrik ediyorum hayırlısıyla sağ sağlim kavuştun yavrularına ne mutlu sana:81:
öpüyorum hepinizi kocaman

inş. melekcim heyecan sardı topiği inş. bayram havasına döner hamile kaldığımızda topik açalım

inşallah hilalcım topigimiz varya cicim başka topige gerek yok bence böyle bile savruluyoruz..

buralardayım
benim kız bana nefes bile aldırmıyor:)))) sürekli onunla ilgileneyim istiyor cadaloz
bak yine sesi geliyor kuş uykusu bununki ya uyumuyor minik prenses:) gaz sancısıyla uyanıyor yavrum uyuyamıyor

oyyyy teyzesi kıyamaz ona gaz yapacak yiyecekler yeme kankim dikkatet öpüyorum minnoşumu...

juliacım sagsalim kurtulmana sevindim bebişlerine ve kendine iyi bak öpüyorum allahım uzun ömürler versin gözün aydın...

Julia tebrikler canim. :81: Allah sagliklarini eksik etmesin...

Tuba ne guzel anlatmissin canim, eminim cokta iyi bir anne olursun sen :))

Melek naber hatun? nasilsin?
Hilal, welcome, sabirsiz, emel hatunlar nasil gidiyor?

iyiyim zeynepim aşılama peşinde koşturup duruyoruz valla yaptıgım bir şey yok başka
sen nasılsın bakim fıstık

kızlar selam, evet tuba ne guzel oluyodu canli yazismak ozledim valla, nasil gidiyor annelik, seninde vaktin olmuyodur..
melek iyiyim canım valla artık bende asılama icin doktora gitsem mi diye dusunmeye basladim, malum zaman geciyor, yasim ilerliyor (en hayırlısını Allah bilir mutlaka) ama iste bazen moralim bozuluyor tabii.. Gelismelerden haberdar et bizi canım (hayırlısı olsun)...
bakalim cuma gunduz girmeye calisicam belki sizi canli yakalarim.. Hilal aslan sensin di mi? welcome nasil gidiyor? emel nasılsın?
Opuyorum herkesi..
Mugeeeee sabirsiz80 nerelerdesin hatun???

Slm kızlar görüşmeyeli naber nasılsınızzz
jüliacı dogum mu yaptın maşallah canım bebişlerine allah bagsılasınnn kuzularını

Dikkat etmeye çalışıyorum kanki
bebekler böyle işte normal ya şikayetim yok:) böyle böyle büyüyecekler. Ağlamasına üzülüyorum sadece

Evet tattlım pek vaktim olmuyor... Inan elimi neye atsam yarım kalıyor diyemiyeceğim çünkü elimi neye atsam başlamadan ağlamaya başlıyor koşturuyorm Iş falan hiç yapamıyorum sadece yemek yapıyorum onu da kırk kere mutfağa gide gele gide gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…