kızlar selam, evet tuba ne guzel oluyodu canli yazismak ozledim valla, nasil gidiyor annelik, seninde vaktin olmuyodur..
melek iyiyim canım valla artık bende asılama icin doktora gitsem mi diye dusunmeye basladim, malum zaman geciyor, yasim ilerliyor (en hayırlısını Allah bilir mutlaka) ama iste bazen moralim bozuluyor tabii.. Gelismelerden haberdar et bizi canım (hayırlısı olsun)...
bakalim cuma gunduz girmeye calisicam belki sizi canli yakalarim.. Hilal aslan sensin di mi? welcome nasil gidiyor? emel nasılsın?
Opuyorum herkesi..
Mugeeeee sabirsiz80 nerelerdesin hatun???
Dikkat etmeye çalışıyorum kanki
bebekler böyle işte normal ya şikayetim yok:) böyle böyle büyüyecekler. Ağlamasına üzülüyorum sadece
canlarım nasılsınız bakalım ben yarın saat 12 de aşılama oluyorum duanıza çok ihtiyacım var çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok hayırlısyla inşallah çok canım yanmaz öpüyorum sizleri
Melekcim inşallah hayırlısıyla bir de hamileyim diye yazarsın :) Rabbim yardımcın olsun.
Melike demek bebeğin seninle çok sevindim darısı sıradakilere :)
Şimdilik benim de yanımda kayınvalidem var pek iyileştim sayılmama ama ilerde napacam hiç bilmiorum :) tek kalacam büyük ihtimal bir süre sonra ikisini aynı anda emzirdiğim oluo ve vakit sadece onlarla geçior.geçen gün doğum sonrası kontorlde sarılık çıktı küçük kızımda,1 gün hastanede kaldık çok zor oldu her an ağlamaya hazırım zaten,Doğum yaptığım hastaneyi de hiç beğenmedim,sırf doktorum istedi diye gitmiştik ama hiç memnun klamadık,hastaneye ayak bastı parası bile alacaklar nerdeyse.
Kilo alımları az çıktığı için daha sık mama veriorum,inş tombik göbüşlü olacaklar:) çabalıorum ama insan her an duyduğu her şeye üzülüor.
İnş toparlanınca daha sık birlikte oluruz,herkesi öpüorum.
Melekcim inşallah hayırlısıyla bir de hamileyim diye yazarsın :) Rabbim yardımcın olsun.
Melike demek bebeğin seninle çok sevindim darısı sıradakilere :)
Şimdilik benim de yanımda kayınvalidem var pek iyileştim sayılmama ama ilerde napacam hiç bilmiorum :) tek kalacam büyük ihtimal bir süre sonra ikisini aynı anda emzirdiğim oluo ve vakit sadece onlarla geçior.geçen gün doğum sonrası kontorlde sarılık çıktı küçük kızımda,1 gün hastanede kaldık çok zor oldu her an ağlamaya hazırım zaten,Doğum yaptığım hastaneyi de hiç beğenmedim,sırf doktorum istedi diye gitmiştik ama hiç memnun klamadık,hastaneye ayak bastı parası bile alacaklar nerdeyse.
Kilo alımları az çıktığı için daha sık mama veriorum,inş tombik göbüşlü olacaklar:) çabalıorum ama insan her an duyduğu her şeye üzülüor.
İnş toparlanınca daha sık birlikte oluruz,herkesi öpüorum.
Çok teşekkürler kızlar,sarılığımız hasteneye yatınca geçti zaten,fototerapi gördük,çok şükür şimdi bişeyleri kalmadı,göbekleri de düştü şükür :)
Bizi asıl üzen,hastanedeki doktorun tavrıydı,hastanenin tavrıydı,bizi para olarak görüorlar ve olayları saptırıyorlar,çok şükür başka yerden birini bulduk ve tedavimiz çok basit bir şekilde gerçekleşti.
SArılık olan kızımla kan uyuşmazlığı var,aslında eşim de ben de negatifiz uyuşmazlık olmuyor,fakat benim minik kızım ne benim ne de eşimin grubundan bir de negatif olunca kanını topralyamadı,kilosu da düşük ya mecburen sarılık geldi.
Doktorum sezeryandan önce küvöze girmezler ama sarılık için bişey diyemem demişti öyle de oldu :)
şimdi sıkı bakıma aldım bir meme bir mama :) inş kiloları normale dönecek.
hiç bir kıyafetleri olmuyor görseniz,en küçük aldıkalrım bile çıkıor her bir taraftan :)
Bakım işi cidden zor ,şikayet etmiorum hiç bir zaman,çünkü Rabbim bize bunu layık gördü hiç aklımızda bile yokken kızlarım geldi,ben de onları son güne kadar taşıyabildiysem şükretmekten başka çare yok.o yüzden diorum ki isteyen herkese ikiz versin Rabbim :)şimdilik kayınvalidem burda ama durmayacak,ben tek kalınca asıl zorluk başlayacak.
Melekcim ronyacım,Hilacim valla heyecanla haberleriniz bekliorum inşallah tutmuştur. inanıorum ki siz de hamileyim diye yazacaksınız.Miranda senin de az kalmıştı değil mi transferine? inş bu sefer Rabbim size gönlünüze göre evlatlar verecek :)
Zeynep inşallah sen de daha fazla beklemeden kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?