Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sagol canım benim hayırlısı artık seninde hayırl olsun kararınıverirsin inşallah..

Dikkat etmeye çalışıyorum kanki
bebekler böyle işte normal ya şikayetim yok:) böyle böyle büyüyecekler. Ağlamasına üzülüyorum sadece

yürek dayanmaz ama aglıya aglıya büyüyecekler kankim birde bakmışsın 1 yaşına gelmiş..

melike canım inanamıyorum yaaaa hamilesin demek çokkkkkk sevindim canımbenim hayırlı olsun tebrik ederim
darısı benim hilalın zeynepin ronyanın ve iremin az kalmışız kızlar hadi gayret bizlerde kavuşuruz inşallah..

canlarım nasılsınız bakalım ben yarın saat 12 de aşılama oluyorum duanıza çok ihtiyacım var çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok hayırlısyla inşallah çok canım yanmaz öpüyorum sizleri

Melekcim inşallah hayırlısıyla bir de hamileyim diye yazarsın :) Rabbim yardımcın olsun.

Melike demek bebeğin seninle çok sevindim darısı sıradakilere :)

Şimdilik benim de yanımda kayınvalidem var pek iyileştim sayılmama ama ilerde napacam hiç bilmiorum :) tek kalacam büyük ihtimal bir süre sonra ikisini aynı anda emzirdiğim oluo ve vakit sadece onlarla geçior.geçen gün doğum sonrası kontorlde sarılık çıktı küçük kızımda,1 gün hastanede kaldık çok zor oldu her an ağlamaya hazırım zaten,Doğum yaptığım hastaneyi de hiç beğenmedim,sırf doktorum istedi diye gitmiştik ama hiç memnun klamadık,hastaneye ayak bastı parası bile alacaklar nerdeyse.

Kilo alımları az çıktığı için daha sık mama veriorum,inş tombik göbüşlü olacaklar:) çabalıorum ama insan her an duyduğu her şeye üzülüor.

İnş toparlanınca daha sık birlikte oluruz,herkesi öpüorum.

Juliacım hoşgeldin tatlım inşallah hemen iyileşecek kızımız hiç canını sıkma senin dirayetli olman lazım annesi çok öpüyorum seni ve prenseslerimizi

canım üzülme bak biliyosun hemen hemen her çocukta sarılık çıkıyo
sen onu bol bol besle bişey kalmaz inşallah
şimdi hormonların değişti süt hormonların çalışıyo dengen bozuldu iyice o
ota böceğe ağlarsın bir süre

canım benim ya üzülme tombiş bebişler olucak inş. sarılık her bebkte oluyor zaten korkma sakın annesi sen iyi olki bebişlerde iyi olsun

allah razı olsun juliacım inşallah 15 gün sonra müjdeli haberi bebegimin geldigini sizlerle paylaşşırım
sendeüzülme canım kızların anne sütünden mahrum bırakma allah seninde yarımcın olsun allahım kızına sifa versin çabucak iyileşsin..

julia Allah şifalararı eksik etmesin canım, moralini bozmamaya çalış.. Geçicek bu zorluklarda göreceksin bak, bıcır bıcır koşturacaklar arkandan :))) kolay geelsin canım..
melek dualarım seninle canım...

julia canım Rabbim yardımcın olsun inş...
Rabbim şifasını verir inş... merak etme tatlım artık sarılık çok kolay tedavi ediliyor...

ikiz bebeklerim olsun isterdim hep ama prensesim dünyaya geldikten sonra tek başına 1 bebeğe bakmak bile yeteri kadar yorucuymuş bunu anladım.. ben bu halimle yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum:))) seni düşünemiyorum bile:)))) tabi zorlukları gibi sevgileride iki kattır ama ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Zaten burda zor toplanıyoruz hilalim :) topik mi açtın? Iyice dağılacağız :) hayırlı olsun canım uğrarım inş

sagol pikepolatım
allah razı olsun kankim iyi geçti korkulacak birşey yokmuş hiçbirşey hissetmedim muane oluyormuş gibi sonrasında kasık agrısı var ama okdarda olsun dimi 2 saat yattım popom ve belim agrıdı popom yukardaydı da oyüzden şimdide dinlenmedeyim.. inşallah 15 gün sonra bebegim geldi diye yazarım allahım hepimizin gönlünün muradını versin..

Çok teşekkürler kızlar,sarılığımız hasteneye yatınca geçti zaten,fototerapi gördük,çok şükür şimdi bişeyleri kalmadı,göbekleri de düştü şükür :)

Bizi asıl üzen,hastanedeki doktorun tavrıydı,hastanenin tavrıydı,bizi para olarak görüorlar ve olayları saptırıyorlar,çok şükür başka yerden birini bulduk ve tedavimiz çok basit bir şekilde gerçekleşti.
SArılık olan kızımla kan uyuşmazlığı var,aslında eşim de ben de negatifiz uyuşmazlık olmuyor,fakat benim minik kızım ne benim ne de eşimin grubundan bir de negatif olunca kanını topralyamadı,kilosu da düşük ya mecburen sarılık geldi.
Doktorum sezeryandan önce küvöze girmezler ama sarılık için bişey diyemem demişti öyle de oldu :)
şimdi sıkı bakıma aldım bir meme bir mama :) inş kiloları normale dönecek.
hiç bir kıyafetleri olmuyor görseniz,en küçük aldıkalrım bile çıkıor her bir taraftan :)

Bakım işi cidden zor ,şikayet etmiorum hiç bir zaman,çünkü Rabbim bize bunu layık gördü hiç aklımızda bile yokken kızlarım geldi,ben de onları son güne kadar taşıyabildiysem şükretmekten başka çare yok.o yüzden diorum ki isteyen herkese ikiz versin Rabbim :)şimdilik kayınvalidem burda ama durmayacak,ben tek kalınca asıl zorluk başlayacak.

Melekcim ronyacım,Hilacim valla heyecanla haberleriniz bekliorum inşallah tutmuştur. inanıorum ki siz de hamileyim diye yazacaksınız.Miranda senin de az kalmıştı değil mi transferine? inş bu sefer Rabbim size gönlünüze göre evlatlar verecek :)

Zeynep inşallah sen de daha fazla beklemeden kavuşursun.

ayy maşallah bebişlere çabucak toparlarlar annesi böyle güzel beslerse sen sıkma canını elbiseleri de olmuyormuş yaa miniklere oyy mis gibi kokarlar şimdi onlar Allah kolaylığını verir inşallah uslu bebekler olurlar tek başına da idare edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…