teşekkürler welcome,inşallah sen de kurtulursun sorunundan ,ben çok çektim böbrekten çok zor normal doğumdan daha fazla acı çekiorsun demişti doktrum bana :) hiç bitmeyen bir acı.
bu da kızlarımın ilk fotoları
Çok şükür iyiyim ben 1 ayı yatakta geçirince bu sefer yatmak istemedim,ağrılarım daha çok gaz sancısıydı,bağırsaklarımın şekli resmen karnımda belirgindi ve bebek var gibi inip çıkıordu :)şimdi düzeldi,arada ağrılarım oluyor ama buna da şükür.
herkes bana nasıl bu iki çocuğu taşıdın doğurdun diye soruyor,genelde çelimsiz zayıf olarak tanınıyorum ya :) çok şaşırıolar.
kızlar saçlılar canım ultrasonda da görmüştü doktor ,oğlum da böyle doğmuştu,biz ailecek çok saçlıyız :)
Teşekkürler tafcım ,darısı senin güzel günlerine inşallah :)
Kara kız elif ,diğer beyaz tenli Ela,hatırlarsan bunu bile rüyamda görmüştüm :) biri baba biri anne işte :)
Hadi hayırlısı welcome , iyi bak bebişine, kendini çok yorma... Öpüyorum canım
welcome canım çok geçmiş olsun
senin idrar yollarındaki problem çok önce kendini gösterdi keşke evvelden ilaçları içseydin
neyse bebiş iyi olsunda anneciği dayancak artık
teşekkürler welcome,inşallah sen de kurtulursun sorunundan ,ben çok çektim böbrekten çok zor normal doğumdan daha fazla acı çekiorsun demişti doktrum bana :) hiç bitmeyen bir acı.
maşallah juliacım allah bagışlasın pek tatlılar biri uyuyor birbirinden farklı kızların
zeynepcim napayım valla dinlenmedeyim işte kasık agrılarım vardı geçti çok şükür ateş basması arada bir devam ediyor 5 günü bitirdim 10 gün kaldı inşallah bekliyoruz sabırsızlıkla hayırlısı allahtan
welcome canım geçmiş olsun dikkat et kendine maşallah sizde baya büyümüşsünüz
emelcim mügecim nerelerdesinz oglanlar rahat vermiyor sanırım ecede gelmiyor iremi çok özledim haber alan yokmu yaaa..
Hadi hayırlısı welcome , iyi bak bebişine, kendini çok yorma... Öpüyorum canım
welcome canım çok geçmiş olsun
senin idrar yollarındaki problem çok önce kendini gösterdi keşke evvelden ilaçları içseydin
neyse bebiş iyi olsunda anneciği dayancak artık
maşallah juliacım allah bagışlasın pek tatlılar biri uyuyor birbirinden farklı kızların
zeynepcim napayım valla dinlenmedeyim işte kasık agrılarım vardı geçti çok şükür ateş basması arada bir devam ediyor 5 günü bitirdim 10 gün kaldı inşallah bekliyoruz sabırsızlıkla hayırlısı allahtan
welcome canım geçmiş olsun dikkat et kendine maşallah sizde baya büyümüşsünüz
emelcim mügecim nerelerdesinz oglanlar rahat vermiyor sanırım ecede gelmiyor iremi çok özledim haber alan yokmu yaaa..
Teşekkürler tafcım ,darısı senin güzel günlerine inşallah :)
Kara kız elif ,diğer beyaz tenli Ela,hatırlarsan bunu bile rüyamda görmüştüm :) biri baba biri anne işte :)
evet hilalcım kızıyorum sana diger topiktede kızacaktım ama buraya nasipmiş sen bukadar karamsar olursan tabikide gelmez inatçı ve gelecegine inanman lazım ozaman gelicek bizim bebişlere ben inanıyorum buay hamileyiz diyecegiz allahın izniyle..
julia cok sevindim guzel haberlerinize.. tekrar gecmis olsun, sevgiler selamlar......
hilal karamsar bir ruh halindesin galiba, ne diyeyim oluyor bazen, çok sıkma kendini bırak aksın gitsin içinden hissettigin olumsuz düşünceler, ne kendine kız nede baska bişeye.. kabul et durumu ve sonra derin derin nefesler al ve aydınlığa çevir yüzünü, duanı eksik etme yüreğinden.. bilki geçici bir ruh hali bu yaşadığın... yanlış anlama beni lütfen amacım sana akıl vermek değil, sadece kendime söylediklerimi paylaştım seninle... öpüyorum seni...
Melek canım yine söyleyeyim inşallah bu sefer senin sırandır canım... iyi bak kendine...
emel, tubaa sevgiler güzellerim, bebislere öpücükler...
Ben klomenle hamile kalmıştım ,bir de önceki ay incir kürü yapmıştım büyük ihtimal o yüzden 3 yumurta gelişti bende,ikizlerim geldi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?