Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ben geldim kizlar. Nasilsiniz? Biliyorum bana kizdiniz girmedim diye. Ama moralim ve kocam izin vermedi. Beni tanimayanlar icin: adim Irem. Buradaki bircok arkadasimla beraber yola ciktik. Ben gecen mayista erken bir dusuk yasadim ve gelemedim sonra. 6 ayin sonunda hamile kalmistim ve gidince uzuldum gercekten. Bana ozelden mesajlar atmissiniz yeni gordum. Ronya, Julia, Melek, Zeynep, Tugba, Emel, Welcome, Hilal ayy sayamiyorum o kadar cok can arkadas var ki burada. Bebeklerini kucaklarina alanlari da takip ettim, elim gitmedi yine ama hep dua ettim. Hep sevindim sizinle.

Mayistan sonra iki ay ara verdik. O arada ben isimi biraktim ve Ankaraya kocamin yanina dondum. Temmuzda ates olcmedim. Agustosta olctum ve yeni bir doktora basladim. Kafami rahatlattim, olmazsa olmaz Ocakta asilama yaptiririz dedim. Eylulde yenide ates olcme, ovulasyon cubugu ve preseede geri dondum. Hatta bebek hemen olmayacak diye de spor aletleri aldim, bari kilo vereyim diye. Uzun vadede ovulasyon cubugu pahali diye mikroskop aldim o ay. Kullanmaya firsatim olmadan hamile kaldim. Cok sukur. Su an 15. haftamiz bitti. Hala tedirginim. Ilkini herkese soylemistik. Bu sefer sadece yakin aileye soyledik. Bir de liseden iki arkadasim biliyor. Bir dahaki ultrasonumuz iki hafta sonra belki o zaman cesaretlenip soylerim. Bir kimildadigini hissetsem rahatlayacagim. Ultrason bana sadece iki gun rahatlik veriyor. Ucuncu gun yeniden evham basiyor. Sonucta Allah'in dedigi olur tabii. Ama iste dusunmemeye calisiyorum. Esim de tum gebelik sitelerini yasakladi bana. Historyden kontrol ediyor. Bunu gizlice yaziyorum. Ona da kizamiyorum. Cok agladim, cok uzuldum, o halimi gordu ve fena oldu. Rabbim hicbirimizi cocuklarimizla sinamasin insallah. Arada yine kacar yazarim ben. Ne olur bana darilmayin. Hepinizi opuyorum.

canım çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun
ben böyle bir haberle dönmeni bekliyordum çok mutlu oldum
sakın pimpirik olma herşey güzel olcak inşallah
ayrıca sana kırılmadık sadece çok özledik
kendini fazla özlettirme arada bir uğra
seni çok öpüyorum kocaman

Ayy İreeemmm nasıl sevindim anlatamam kaç gündür aklımda yazsam okur mu acaba diordum,allah tamammına erdirsin inşallah endişelerini anlıoruz tabiki inşallah kıpırdansın bak seni hiç bırakmayacak bebişin :)

Bir de nalimden haber alsak süper olur valla :))

Bak birden moralim düzeldi valla :)

İrem tekrardan hoşgeldin canım...Verdiğin müjdeli haberde harika...Allah'ım hem seni hem meleğini korusun...

İremcim hoşgeldin BEn özlemyalcinkaya nick değiştirdim.Birgün böyle güzel bir haberle dönemeni bekliyordum hep dualarımdaydın rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun.Çok öpüyorum yine bekliyoruz güzel haberlerle

canım hoşgeldin
tebrik ediyorum canım Allah tamamnına erdirsin inş... çoooooook çok sevindim... ben de senin gibiydim kucağıma alana kadar tedirgindim.. hamdolsun prensesim yanımda:))) usg 1-2 gün rahatlatıyordu sonra yinr tedirginlik başlıyordu canım.. seni çok iyi anlıyorum. başımızdan bir olay geçince ister istemez oluyor bu kaygılar normal bitanem.. Allah yardımcın olsun inş.. kıpırdamaları hissedince herşey bambaşka oluyor emin ol
tekrar gel bekliyoruz eski ve eskimeyen dostumuz

Son düzenleme:
Ateş Ölçme topiğinin yeni takipçilerinden olarak ben, sizin yeni başlığınızı okuyorum ara sıra, mutlu haberlerinizle umudum artıyor. nevetnayı daha önce görmemiştim, yeni tanıyorum kendisini ama verdiği haberle o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Sanki eski bir dosttan böyle bir haber almışım gibi sevindim. Allah meleğini sana bağışlasın nevetna, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ben bu ay ateşimi ölçmeye başladım ve şuan herşey güzel gidiyor, Rabbim sonunu hayır etsin. Anne olmayı bekleyen herkesin de bu mübarek aylar hürmetne gönlüne göre versin.

canım benim.. cok mutlu oldum, hep boyle geri donecegini dusunuyordum.. Allah tamamina erdirsin canım.. Duam seninle.. . kendini rahat hissettiginde gene gel yaz, en azindan arada haberlerini aliriz.. cok opuyorum, sevgiler...

Melek ve Hilal son durumunuz nedir ? bir ses verin bakalım :)

Ayrıca neden Hilalin isminde üyelik iptali yazıor,cidden iptal mi ettirdi?

güzel arkadaşım benim yaa seni çok merak ediyordumiyiki girip haber verdim çokkkk sevindim inanki bugun morelimin üstüne iyi geldi allahım korusun sizi saglıkla kucagına almayı nasip etsin dualarımda seni hiç eksik etmedim canım benim çok öpüyorum bebeşinle seni a.e.o.

Melek ve Hilal son durumunuz nedir ? bir ses verin bakalım :)

Ayrıca neden Hilalin isminde üyelik iptali yazıor,cidden iptal mi ettirdi?

Melekciğim
hilalcik son durumlar nedir? Hadi bi haber verin güzeller

son durum ben bugun hastalandım olmadı yani hayırlısı böyleymiş allahım en iyisini bilir
hilal neden öyle bilmiyorum julia aslan oldu ya oyüzden olabilir..
inşallah hilalın olmuştur onun haberiylede mutlu olurum

melekcim hayırlısı olsun kısmet değilmiş demekki
inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız
benimde aşılama kaldı canım eşimde enfeksiyon var
benim doktorum enfeksiyon bitmezse olmaz dedi
Allah muhafaza senin tüplerine yayılır enfeksiyon dedi
bu ay bekleme moduna geçtik yine
hayılır zamanda gelsinler inşallah

kızlar selam, nasıl gidiyor hayat?
melek canım Allah'tan hayırlısı olsun... bugün sizin icinde dua ettim, ..
hilal nasılsın ? sevgiler

öyle herşerde bir hayır var canım benim napalım saglık olsun hakkımızda hayırlısı senin içinde hayırlısı buay degilmiş demekki kendiliginden hamile kalırsan sorun olurmu peki ronya ..

kızlar selam, nasıl gidiyor hayat?
melek canım Allah'tan hayırlısı olsun... bugün sizin icinde dua ettim, ..
hilal nasılsın ? sevgiler

2010 bitiriyoruz 2011 inşallah ugurlu gelir hepimiz için amin zeynepcim allah razı olsun güzelim nasip degilmişbizim sıpalar 2011bekliyor

canım malesef kendiliğinden hamile kalamıyorum
bende pko var doğal olarak yumurtlayamıyorum
eşdede sorun olunca şansımız çok azalıyor
ama yapcak bişey yok beklicez :2:[/QUOTE]

allah verirse herşey olur canım bekle bakalım hakkında hayırlısı hilalden haberin varmı çok merak ediyorum nerde bu kız insan haber vermezmi ...
emelde kayıp bu arada sen nerelerdesin haber versen kendinden merak ediyorum..
kk nolmuş alıntı yapmadan msj nasıl yazılıyor ben çözemedim yaaa

canım malesef kendiliğinden hamile kalamıyorum
bende pko var doğal olarak yumurtlayamıyorum
eşdede sorun olunca şansımız çok azalıyor
ama yapcak bişey yok beklicez :2:

allah verirse herşey olur canım bekle bakalım hakkında hayırlısı hilalden haberin varmı çok merak ediyorum nerde bu kız insan haber vermezmi ...
emelde kayıp bu arada sen nerelerdesin haber versen kendinden merak ediyorum..
kk nolmuş alıntı yapmadan msj nasıl yazılıyor ben çözemedim yaaa [/QUOTE]

canım yazılan mesajın alt tarafında alıntıyla cevapla var orayı yıkla
çoklu alıntı ise alıntıyla cevap neden yerin sağında bir işaret var onu tıkla
canım hilal adet olmuş ondada gebelik yok malesef
emeli epeydir görümüyor sanırım girmiyor
melekcim umarım dediğin gibi Rabbim ister ve olur

Biri beni mi çağırdı :)))))

Canım ya benim kızların kaç gündür acaip gazları var ve kabız oldular ,başlarından ayrılamıorum ya,bu hafta doktor kontrolu ve aşıları var,mamadan oluyor olabilir danışacam,oğlum da cır cır durmadan kaka yapardı,bunlar ıkına ıkına yapıolar,çok ağlıolar.

Melekcim ve Hilalcim hayırlısı olsun inşallah ,en kısa zamanda hayırlı evlatlar gelsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…