Herkese hayırlı seneler,bol bebişli ve sağlıklı bir sene olsun
Biz dün Elifin öksürüğü geçmeyince kontrol amaçlı hastaneye gittik ama Elifim orda kaldı,yoğun bakımda şimdi,evde bakamazsınız dediler,ciğerleri temizdi ama balgam aşağı inmiş dedi doktor.süt sağıp yolluorum öğlen 2de camdan bakıp görecem sadece pazartesi yarım saat kucağıma verecekler ela da grip oldu,inşallah onunki öksürüğe çevirmez
Benim gibi 3 anne bıraktı oraya bebeğini hepsi de 1 aylık ve aynı şikayet,bizim evde bir girp bulaştıracak hasta vardı onların hep dışardan gelmiş,kimseye öptürmeyin bebklerinizi ,hasta gelenolursa bebeği aynı odaya almayın dikkat edin bebeklerinize.
sütümü şimdi sadece Elife yolluorum zaten ikisini sağdık sadece 75cc çıkıor,tek bebek anca doyar.Ela da bir kere emebildi şimdilik,mama yiyor o da ,çok sabırlıyımdır ama gücüm kalmadı ,isyan etmiorum ama artık dayanamıorum ya,yoğun bakımın kapısında öylece kalakaldık,kıyafetlerini verdiler,çok zor oldu kokladım kızımın kıyafetlerini,orda iyi bakılacak biliorum da özlemek çok zor
İremcim çok sevindim erkenden duyarsın tabiki ,inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun kucağınızı doldursun :)
Herkese tekrar iyi seneler..
Biz dün Elifin öksürüğü geçmeyince kontrol amaçlı hastaneye gittik ama Elifim orda kaldı,yoğun bakımda şimdi,evde bakamazsınız dediler,ciğerleri temizdi ama balgam aşağı inmiş dedi doktor.süt sağıp yolluorum öğlen 2de camdan bakıp görecem sadece pazartesi yarım saat kucağıma verecekler ela da grip oldu,inşallah onunki öksürüğe çevirmez
Benim gibi 3 anne bıraktı oraya bebeğini hepsi de 1 aylık ve aynı şikayet,bizim evde bir girp bulaştıracak hasta vardı onların hep dışardan gelmiş,kimseye öptürmeyin bebklerinizi ,hasta gelenolursa bebeği aynı odaya almayın dikkat edin bebeklerinize.
sütümü şimdi sadece Elife yolluorum zaten ikisini sağdık sadece 75cc çıkıor,tek bebek anca doyar.Ela da bir kere emebildi şimdilik,mama yiyor o da ,çok sabırlıyımdır ama gücüm kalmadı ,isyan etmiorum ama artık dayanamıorum ya,yoğun bakımın kapısında öylece kalakaldık,kıyafetlerini verdiler,çok zor oldu kokladım kızımın kıyafetlerini,orda iyi bakılacak biliorum da özlemek çok zor
İremcim çok sevindim erkenden duyarsın tabiki ,inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun kucağınızı doldursun :)
Kızlar nassınız?Melekciiim napıyorsun? Gene kaçtım geldim hehehhehe. Allah izin verirse oğlumuz olucakmış. Cinsiyeti belli oldu. Şimdi 17+6yız.İkili ve üçlümüz iyi çıktı şükür. Pıtpıtlar hissediyorum ama hissedemezsin daha diyorlar, inanmıyorlar bana.
Juliacıım kızın nasıl oldu? Allah şifa versin. İnşallah hemen toparlar. Sütün şifa olsun Elif'e.
Tuba, Emel sizin yazılarınızı okuyunca da aklıma kaydediyorum,gaza şunlar şunlar iyi geliyormuş diye.
Umut canım inşallah ikizlerin gelir hayırlısıyla. Ronya, enfeksiyon durumunuz ne oldu?
Melek canım sizin aşılama mıydı?
Herkese iyi yıllar arkadaşlar.
meleğim benim iyiyiz çok şükür
sen neler yapıyorsun biz buralardayız
evden çıkmıyoruz fazla ama hava güzelse çıkıp hava alıyoruz
maşallahhh iremcim
duyarsın pıtpıtları ben duymuştum günde bir kaç kere olurdu sonra gün geçtikçe artıyor
harika bir duyguuu
iremcim canım arkadaşım hoşgeldin oğluşun sağlıkla huzurla şanslı gelsin inşallah
canım bende 17+5 günde hissetmiştim oğlumun hareketlerini bence hissedilebilir
canım eşimde hala enfeksiyon bitmedi 2 gün evvel kültür baktırdık bugünde sonucu aldık hala var.
sevgili arkadaşlar sizlere ilersi için bir uyarıda bulunmak istiyorum
bir korunma yöntemi kullanacaksanız lütfen eşiniz korunmasın siz korunun.ben evliliğimde 6 yıla girdim ve hep benim eşim korundu.ve sırf bü yüzden adamın sperm kanallarında tıkaç ve enfeksiyon olmuş.bu sorundan dolayı hem sperm değerleri bozuldu hemde bitmek bilmeyen bir lökositi var.
sırf bu yüzden aşılama olamıyorum.çok şükürki sperm değeri normal seviyeye ulaştı ama lökositi biteremiyoz bir türlü.
bebişleri kabızlık çeken arkadaşlarım benim oğlum 3 yaşında hala lanet kabızlıktan kurtulamadık
aylarca çocuk cerrahisine götürdüm ama sanırım biraz genetik benim eşimde dahil bütün kardeşleri hep kabız.kızlar bebişler 6 aya geçtikten sonra sabahları 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezini mamasına koyarsınız.acayip dengeleyici bir besin ister kabız ister ishal olsun normale döndürme özelliği var.
julia Elifim inşallah iyi olmuştur.Rabbim ona tez zamanda acil şifalar versin
Meleğim seni çok öpüyorum canım umarım hayırlı zamanlarda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz
Teşekkürler kızlar,ben de hastanedeyim şimdi,doktor Elanın da burnu kapalı olduğu için ikisini de kontrol altına alaım dedi şimdi yoğun bakımdan odaya çıktı elif,sarıldım kokladım,dün akşam çok ağlamış,duyunca çok üzüldüm.Şimdi ikiside iyi çok şükür,bu hafta burda kalacaz,en azından yanımda kızlarım,yoğun bakımın görüş saati şimdi camdan küvözdeki yavrularını görebilmek için bekleyen o kadar çok anne baba var ki,bugün yine birkaç tane bebek aynı şikayetle yattı yoğun bakıma,aslında elifi yer açmak için de çıkarmış olabilir doktor,çünkü bizimkilerden daha ağır durumları.
Koluna serum takılmış kızımın bant zaten eli kadar nasıl buldular nasıl taktılar acaba dedim,biraz önce kan aldılar yine artık tepki de vermior ,ağlamadı bile.Gözleri çok şişmiş ,hemşire sakin bir bebkti,hep uyudu ondan şişmiştir o dedi,annesi sevsin kucaklasın geçer dedi,cidden indi biraz :)
Dünden beri dizlerimin altını hissetmiorum ,çok yorgun gibiyim,hepsi de psikolojik işte.
490 gr doğmuş bir bebek var,bizimkilerden 1 hafta önce doğmuş daha 1.5 kilo öylece yatıor minicik ya,cidden anne olmak çok zor,sabretmek çok zor,Rabbim yardımcımız olsun.
Ben yine söylüorum burda bebeğini teslim ederken ağlayan anneleri görseniz çok daha üzülrsünüz,o yüzden koruyun bebklerinizi gerekirse çıkarmayın kimsenin yanına,almayın hastalarsa eve,söyleyin çekinmein debunun şakası yok ,zatürreye çevirebilir dior doktor
biz dün hastaneden çıktık güle oynaya,akşam kızlarımı yıkadık,mis gibi oldular derken,bu sefer de Elanın aynı şikayetleri başladı,göğsünde hırıltıları vardı,çok ağladı bebeğim,sabah erkenden doktora gittik yine şimdi de o yoğun bakımda yatıor,ama bu sefer ağlamadan içim rahat bıraktım kızımı,orda iyi oluorlar evde elimizden hiç bişey gelmior,yarın odaya alacak galiba ben de yanında kalacam yine ailecek taşıancaz hastaneye.
elifin antibiotik iğneleri var ,onu da kontrol ettirdik sabah ,o düzelior inşallah,dediğiniz gibi bebeğin hastalığı çok zor,dertlerini anlatamıorlar biz de öylece bakakalıoz elimizden bişey gelmior.
Tuğba Elifi ilk götürdüğümüzde sadece mama yerken öksürüordu hatta hiç huysuzluğu yoktu öylece teslim etmiştik hemşirelere,dikkat edin ilerlemesin burun akıntısını damlayla ve pompayla temizleyin.inmemesi lazım aşağıya
bu şekilde gelen tüm bebkler yoğun bakıma alınmış,Zeynep kamilde bir yatakta 3 bebek yattığı için artık çevre hastanelere yoluorlar,bizim hastanedekilerin çoğu ordan gelme.griple başlayıp bronşite çevirior,Rabbim bizlere kuvvet versin bebeklerimize de sağlık inş
Welcomecım benim hastanede sancılanırken gelmişti dediğim gibi,inş sorun yapmaz ama çoğu kişi yaşıordur bunu bence.
kızlar benim de Elifim grip oldu çok halsiz yatıor,burnu tıkandı nefes almakta zorlanıor,prematüre bebekler çok zor oluormuş,ilaç vermiorlar,eğer iyileşmezse yoğun bakıma alacaklar hastanede tedavi olacakmış ,şimdilik evdeyiz inşallah da iyileşecek kızım çabucak.
Mamaları kabız yapıordu,meğer pahalı mama iyi gelmiormuş kızlarıma :) ucuz kullanmamız lazımmış :) değiştirdik :)
Gelemiorum buraya fazla,kızlar tüm vaktimi almaya başladılar,artık uyanık kaldıkları süre de arttığı için vaki tnasıl geçior anlamıorum,arada da olsa yazıorum size :)
Kızlar nassınız?Melekciiim napıyorsun? Gene kaçtım geldim hehehhehe. Allah izin verirse oğlumuz olucakmış. Cinsiyeti belli oldu. Şimdi 17+6yız.İkili ve üçlümüz iyi çıktı şükür. Pıtpıtlar hissediyorum ama hissedemezsin daha diyorlar, inanmıyorlar bana.
Juliacıım kızın nasıl oldu? Allah şifa versin. İnşallah hemen toparlar. Sütün şifa olsun Elif'e.
Tuba, Emel sizin yazılarınızı okuyunca da aklıma kaydediyorum,gaza şunlar şunlar iyi geliyormuş diye.
Umut canım inşallah ikizlerin gelir hayırlısıyla. Ronya, enfeksiyon durumunuz ne oldu?
Melek canım sizin aşılama mıydı?
Herkese iyi yıllar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?