Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

2010 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalsın...2011 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin...Yaşamamızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizlerle olsun...Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim...Mutlu Yıllar!!!

Herkese hayırlı seneler,bol bebişli ve sağlıklı bir sene olsun

Biz dün Elifin öksürüğü geçmeyince kontrol amaçlı hastaneye gittik ama Elifim orda kaldı,yoğun bakımda şimdi,evde bakamazsınız dediler,ciğerleri temizdi ama balgam aşağı inmiş dedi doktor.süt sağıp yolluorum öğlen 2de camdan bakıp görecem sadece pazartesi yarım saat kucağıma verecekler ela da grip oldu,inşallah onunki öksürüğe çevirmez
Benim gibi 3 anne bıraktı oraya bebeğini hepsi de 1 aylık ve aynı şikayet,bizim evde bir girp bulaştıracak hasta vardı onların hep dışardan gelmiş,kimseye öptürmeyin bebklerinizi ,hasta gelenolursa bebeği aynı odaya almayın dikkat edin bebeklerinize.

sütümü şimdi sadece Elife yolluorum zaten ikisini sağdık sadece 75cc çıkıor,tek bebek anca doyar.Ela da bir kere emebildi şimdilik,mama yiyor o da ,çok sabırlıyımdır ama gücüm kalmadı ,isyan etmiorum ama artık dayanamıorum ya,yoğun bakımın kapısında öylece kalakaldık,kıyafetlerini verdiler,çok zor oldu kokladım kızımın kıyafetlerini,orda iyi bakılacak biliorum da özlemek çok zor

İremcim çok sevindim erkenden duyarsın tabiki ,inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun kucağınızı doldursun :)

Herkese tekrar iyi seneler..

ahh canım ya çok üzüldüm ama inşallah elifim Allahın izniyle ve dualarımızla biran evvel sağlığına kavuşacak. canım arkadaşım Rabbim sanada güç kuvvet versin.sen çok güçlüsüsün ve lütfen unutma sen annesinin bebişlerinin oğlunun sana ihtiyacı var dimdik ayakta olmak zorundasın.
dualarımız seninle ve bebişlerle

Canım çok geçmiş olsun...Hiç üzülme tatlım...Herşey yoluna girecek ve Elif bebek en kısa sürede annesinin kucağında olacak...

canım benim çok sevindim inşallah saglıkla kucagınada alırsın ogluşunu hissedersin tatlım bende erken hissetmiştim banada inanmaadılar :)))
evet geçen ay aşıla oldum tutmadı iremcim hayırlısını versin allahım sanada iyi yıllar hediyen geldi bebeginin cinsiyeti ...

bende evdeyim annemler almanyadan gelicek salı günü arabaları bizdeydi 20 gün gezdik iyioldu bizede...ocak ayındayız ama kış gelmedi tam olarak burası günlük güneşlik akşam serin oluyor ama...

aminnn inşallah ronyacım bende seni öpüyorum...

oyyyy canım arkadaşım benim annelik böyle birduygu işte allahım şifasını verir inşallah sende elifine kavuşursun kıyamam ben sana unutma cennet annelerin ayakları altında sabırla güçlülükle herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım biraz sende inan buna

Arkadaslar herkese saglikli ve hayirli isteyenlere bol bebisli yillar diliyorum...

ne guzel irem haberlerine cok sevindim, melek asilama nasıl gidiyor vaktini mi bekliyorsun?
umutbizimolsun senden ne haber kacak hatun? julia gecmis olsun, acil sifalar olsun..
tuba, emel welcome opuyorum sizleride....

ay juliacım çok üzüldüm okurkrn boğazım düğümlendi iyi olup eve gelecek çok şükür ciğerlere inmemiş

Teşekkürler kızlar,ben de hastanedeyim şimdi,doktor Elanın da burnu kapalı olduğu için ikisini de kontrol altına alaım dedi şimdi yoğun bakımdan odaya çıktı elif,sarıldım kokladım,dün akşam çok ağlamış,duyunca çok üzüldüm.Şimdi ikiside iyi çok şükür,bu hafta burda kalacaz,en azından yanımda kızlarım,yoğun bakımın görüş saati şimdi camdan küvözdeki yavrularını görebilmek için bekleyen o kadar çok anne baba var ki,bugün yine birkaç tane bebek aynı şikayetle yattı yoğun bakıma,aslında elifi yer açmak için de çıkarmış olabilir doktor,çünkü bizimkilerden daha ağır durumları.

Koluna serum takılmış kızımın bant zaten eli kadar nasıl buldular nasıl taktılar acaba dedim,biraz önce kan aldılar yine artık tepki de vermior ,ağlamadı bile.Gözleri çok şişmiş ,hemşire sakin bir bebkti,hep uyudu ondan şişmiştir o dedi,annesi sevsin kucaklasın geçer dedi,cidden indi biraz :)

Dünden beri dizlerimin altını hissetmiorum ,çok yorgun gibiyim,hepsi de psikolojik işte.

490 gr doğmuş bir bebek var,bizimkilerden 1 hafta önce doğmuş daha 1.5 kilo öylece yatıor minicik ya,cidden anne olmak çok zor,sabretmek çok zor,Rabbim yardımcımız olsun.

Ben yine söylüorum burda bebeğini teslim ederken ağlayan anneleri görseniz çok daha üzülrsünüz,o yüzden koruyun bebklerinizi gerekirse çıkarmayın kimsenin yanına,almayın hastalarsa eve,söyleyin çekinmein debunun şakası yok ,zatürreye çevirebilir dior doktor

ahh kıyamam yaa julia yüreğim sızlıyor okurken
ben elifime kıyamam meleğim benim yakında iyi olcak prensesim
Alalhım nerde şifa bekleyen kulları varsa şifa göndersin neler var ne sıkıntılar yaşayan insanlar var
elifde ela da yakınd açok iyi olacaklar.sana bu konuda katılıyorum insanlar küserse küssünler
kimseyi yanlarına almamak gerek.sen minik bedenli kocaman yürekli bir kadınsın bebişlerin için çok iyi olcanki onlara faydan olsun diri dur canım kardeşim benim.
Allahım acil şifalar göndersin

julia canım neler yaşamışsınız ya kızımdan fırsat bulup girememiştim. canım benim ya Allah yardımcınız olsun inş... Rabbim sana güç kuvvet versin inş... bebeklerine de şifalar ihsan eylesin inş...
çok üüzldüm vallahi duarımız seninle canım.

benim kızında hafif burun tıkanıklığı ve bazen öksürüğü var çok korkuyorum ilerleyecek diye ama babası inanmıyor bana:) hasta olmasın diye diye hasta edeceksin korkma diyor bişeyi yok diyor

evet kankicim bebşimin gazı azaldı derken uzun zamandır kaka problemi vardı. çok şükür humana kimyonlu rezene çayı iyi geldi.

kızlar hepinizin güzel dilekleri sizinle olsun. yeni yıl bbebişler getirsn inş... sağlık mutluluk huzur ve neşe getirsn inş...

iremciğim Allah oğlunu size bağışlasın inş....
arada gel özletme canım

biz dün hastaneden çıktık güle oynaya,akşam kızlarımı yıkadık,mis gibi oldular derken,bu sefer de Elanın aynı şikayetleri başladı,göğsünde hırıltıları vardı,çok ağladı bebeğim,sabah erkenden doktora gittik yine şimdi de o yoğun bakımda yatıor,ama bu sefer ağlamadan içim rahat bıraktım kızımı,orda iyi oluorlar evde elimizden hiç bişey gelmior,yarın odaya alacak galiba ben de yanında kalacam yine ailecek taşıancaz hastaneye.

elifin antibiotik iğneleri var ,onu da kontrol ettirdik sabah ,o düzelior inşallah,dediğiniz gibi bebeğin hastalığı çok zor,dertlerini anlatamıorlar biz de öylece bakakalıoz elimizden bişey gelmior.

Tuğba Elifi ilk götürdüğümüzde sadece mama yerken öksürüordu hatta hiç huysuzluğu yoktu öylece teslim etmiştik hemşirelere,dikkat edin ilerlemesin burun akıntısını damlayla ve pompayla temizleyin.inmemesi lazım aşağıya

bu şekilde gelen tüm bebkler yoğun bakıma alınmış,Zeynep kamilde bir yatakta 3 bebek yattığı için artık çevre hastanelere yoluorlar,bizim hastanedekilerin çoğu ordan gelme.griple başlayıp bronşite çevirior,Rabbim bizlere kuvvet versin bebeklerimize de sağlık inş

Allah acil şifalar versin minik kızlarına juliacığım çok zordur eminim okurken bile çok üzülüyorum onlar daha minnacık

JULİA canım arkadaşım geçecek inşallah minik kızlarımız yakında süper olacaklar
hem erken doğdular hemde miniklerde ciğerleri çok güçlü değil
dualarımız sizinle yakında elacıkta çıkacak inşallah
Allahım sana ve kızlarına güç kuvvet versin nerde şifa bekleyen kullarına varsa
şifa göndersin

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...

Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

Juliacım acil şifalar diliyorum kızlara dualarım sizinle

İremcim Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

merhabalar

nasılsınız canlar biz kızımla iyiyiz çok şükür
yine sesi geliyor
beni kandırıyor uyuyormuş gibi yapıyor yatağına koyuyorum uyanıyor. gündüz uykusu hiç yok. zaten bu sabah çok erken kalktı mızmız dün kurufasülye yedim ondan mı acep? her tada alışsın zilli. zaten eskisi kadar gaz sancıları etkilemiyor yavrumu maşallah maşallah

öpüyorum hpinizi

bu arada julia bebeklerin son durumları nasıl canım inş eve dönmüşsünüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…