Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

kimsecikler yok hayırdır kızlar nerelerdesiniz

welkQme ben iyiyim tatlım sen nasılsın bebişinde iyidir inş...

kimsecikler yok hayırdır kızlar nerelerdesiniz

welkQme ben iyiyim tatlım sen nasılsın bebişinde iyidir inş...

Selam hatunlar...Selam TUBA373...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...

maşallah canım Allah hepimizi ve yavrularımızı hastalıklardan korusun inş...

slm kızlar ben bu siteye yeni üye oldum aralık 25 2009 da düşük yaptım 7 haftalıkken kalbi durdu sonra ise 1 yıl boyun ca en az 7 8 ay korunduk sonrada hormon sorunu yasadım prl hormonum yüksekti cok sükür bu sorunuda atlattım yaptım araştırmalarla ateş ölçme yönteminin çok iyi oldugnu gördüm bende 11. günümden itibaren ölçüme başladım tablom şöyle :

son adetim aralık 25 2010 yanında (( !! olanlar ilişki günlerim :) )
2.01.2011......... ateş ölçmeye başlamadım ama !! :)
4.01.2011......... 36.7 !!
5.01.2011......... 36.6
6.01.2011......... 36.7 !!
7.01.2011......... 36.8
8.01.2011......... 36.9 !!
9.01.2011......... 36.8 !!
10.01.2011........ 36.8

şimdi kızlar siz söyleyin bana ben ne zaman yumurtladım yaaaa :):)

başlığı 3. sayfadan çektim kızlar nerelerdesiniz?

biz daha iyiyz çok şükür eve geldik ama gaz sorunu mahvedior kızlarımı,yapmadığım şey kalmadı,mamayı değiştirdim bir de Nurse Harvey içirdim o iyi gelior gibi

Artık hastanelerden nefret ediorum,son iki ayım sadece ev ve hastanede geçti,çok sıkıldım

sizler napıorsunuz bakim?

biz iyiyiz hayatım
nurse harvey düzenli kullanınca süper canım
,mama da gaz yapar comfor mu neydi aptamilin gaz yapmayan onu dene istersen

fıstığım çok geçmiş olsun bir dahada hastanelere uğramayın sağlıkla büyüt prensesleri inşallah
canım bizler yine aynıyız bir değişiklik yok en büyük değişiklik duruşah ve ligtlife gebiş
ben hala beklemedeyim bu ay aşılama için gidicem tekrardan doktora umarım bu ay olur
seni çok özlüyoruz arada uğra

Loveli canım senide çok öpüyorumm

emelcim bizim kızlar aptamili istemiorlar :) hero baby e döndük şimdilik bakalım,eğer devam ederse bir de onu deneyelim bakalım

İnş Ronyacım dönecem ama kızlarla vakit kalmıor ilk defa uyudular biraz şimdi ben de hemen buraya girdim::)

hamillere sevindim inş daha çok haber alacaz,melek,hilal ,özlem ,umut ,zeynep,sen :)

julia cok sevindim eve dondugunuze, insallah sagliklari hep yerinde olur bundan sonra...
guzel dileklerin icin tesekkur ederim...

kızlar sileride cok opuyorum, iyi bakin kendinize..

bebişlerının ıyı olmasına sevındım canımm onlar ıyı olsunda herseye katlanılır sanırım oyy nasıl cennet cennet kokuyolardır şimdi evın ıcıne gırınce elif ve ela kokuyodur heryer..maşşallah onlara barek allah..
allahım sana güç versin oğlusunuda unutma annesı işin zor ama babaya at bazen topu
ben cok merak edıorum mesela benım ıkısıde tutsa ıkız olsa eşim napar dıye dusunuyorum
bazen cok sever yardım eder sabırlı olur dıorum bazende evden kaçar dıorum :)))uykusuna hiç kıymaz dıorum yasayıp görmek lasım..
ınsallah canım valla en eskılerden bız kaldık değilmi demirbaş olduk ben tüp bebek topiğine terfi ettim
arada sizin habelere bakıorum sevınıyorum burda
çok öptumm canım

Sagolasin canimcim. Amin. Allah cumlemizin cocuklarini anne-babalarina bagislasin, kimseyi cocuguyla imtihan etmesin ve her isteyene evlat nasip etsin insallah. Biz de iyiyiz cok sukur. Bakalim gelecek haftasonu ayrintili var, annem gelecek insallah o da gorur torununu usgde.

Julia canim kizlarini cok merak ettim. Allah onlari korusun, daha da yolunuz dusmesin hastaneye insallah. Bu gaz sorunu tum bebeklerde var herhalde. Bununla gelmis gecmis olsun, bir daha boyle korkmayin insallah.

İremcim Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Sagol canim. hepimize insallah.

Masallah masallah. Annem sasiyor. ne cok test oluyorsunuz, bizde bir tek kan ve idrar vardi diyor. Bilmiyorum iyi mi kotu mu? Her ay bisey var :))) Welcome odasini falan aldiniz mi siz? Yani ne zaman alinir onlar bilemiyorum bi sorayim dedim.

Ben yine gelirim kizlar. Herkese cok selam.

iremcim iyi olmana çok sevindim
oda ve kıyafet işine gelince kimi 3 ayda başlıyor kimi doğuma yakın
senin içinden ne geliyorsa ben 7 ayda başladım almaya o da uygunsa kampanya varsa
zaten annen kayınvaliden sana bırakmıyor biz de öyle oldu
biz sadece eksikleri aldık tavsiyem büyük kullanmayacağı şeyi alma ben almadım eşyaları küçülünce gittim topluca aldım küçükleri kaldırdım böylece oğluma alışveriş keyfini çokça yaşadım
biz sana alman gerekenleri söyleriz istersen neyi ne kadar kulllandığımızı yeğenimize iyi bak kendine iyi bakkkk

kızlar iyisiniz inş...

bizi sorucak olursanız:) prensesim daha doğrusu cadoloz kızımla vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz bu hafta hep gezdik ananesine babanesine teyzesine falan gittik çocuk 2 farklı insan yüzü gördü hep evde evde sıkılmıştık yahu:) güzel havaları değerlendirdik

iremciğim ben cinsiyetini öğrenmeden ufak tefek şeyler almıştım :) ama şapka çorap türü şeyler her renk almıştık kız olursa pembe yeşil kulanırım erkek olursa mavi, yeşil:) kullanmadığımı hediye veririm diye düşünmüştüm çok sabırsızdım:) cinsiyetini örenir öğrenmez 3-5 kıyafet aldım hemen. ayrıntılıya girdikten sonra iyicene emin olduk tabi gönül rahatlığıyla aldık istediğimiz rengi
ama anneneler genelde son aya bırakıyor iyi değil almayın falan diyordu. kendi alacaklarını son 2 ayda aldı. gerçi ben hemen hemen herşeyi almıştım ona pek bişey kalmadı

juli canım bebeklerimize Rabbim sağlık sıhhat versin inş... Rabbim bize de güç kuvvet versin inş... gerçekten evlat sahibi olmak büyük sorumluluk hem çok muhteşem bi duygu ve hem de ağır bi sorumluluk.. Rabbim bebişlerimizi korusun inş... öpüyorum kokluyorum gıdılarından

kanki nerelerdesin ya yeter bu kadar dinlenmek sahalara dön artık

emelcik erenim nasıl kokulu öpücükler gönderiyorum ama uzaktan

hepiniizi öpüyorum kızlar fırsat buldukça yazıyorum görüşürüz şekerler

selam kızlar

Juliacığım tekrar tekrar geçmiş olsun çok öpüyorum ela ve elifi inşallah allahım bir daha düşürmesin hastanelere

bende 2. tedaviye başladım hayırlısıyla bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür eğer değer kaybetmeden sorunsuz çözünürse embriyo çarşamba transferim olacak dualarınızı bekliyorum.

selam,
ne guzel herkeslerden haberler gordum arada kacaklar var olsada (melek, hilal, muge)...
Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin...

Bende ilac tedavisine basladim, doktor kontrolune basladik, (umarim hayirlisi olur).. bazi testler yapti degerler iyiymis, gerekirse tüplerimide kontrol edicekmis falan... artik ne derse onlari yapicaz, igne - asilama, gerekiyorsa tüp bebek... haberler böyle...
öpüyorum sizleri...

NEVETNA benimde kayınvalidem şaşırıyor hemde üstüne illa söyleyecek bir lafta buluyor...Bazen daraltıyor beni...Hem bu testi sadece belirli insanlardan istemiyorlar ki her hamile kadından isteniyor ama anlatamıyorum...

Canım ben bebek odası daha yapmayacağım...Yalnız babanne+dedesi büyüyen beşiğini aldılar 1 ay önce ama aldığımız yerin deposunda duruyor şuan doğum yaklaşınca getirmelerini söyleyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…