kimsecikler yok hayırdır kızlar nerelerdesiniz
welkQme ben iyiyim tatlım sen nasılsın bebişinde iyidir inş...
başlığı 3. sayfadan çektim kızlar nerelerdesiniz?
biz daha iyiyz çok şükür eve geldik ama gaz sorunu mahvedior kızlarımı,yapmadığım şey kalmadı,mamayı değiştirdim bir de Nurse Harvey içirdim o iyi gelior gibi
Artık hastanelerden nefret ediorum,son iki ayım sadece ev ve hastanede geçti,çok sıkıldım
sizler napıorsunuz bakim?
emelcim bizim kızlar aptamili istemiorlar :) hero baby e döndük şimdilik bakalım,eğer devam ederse bir de onu deneyelim bakalım
İnş Ronyacım dönecem ama kızlarla vakit kalmıor ilk defa uyudular biraz şimdi ben de hemen buraya girdim::)
hamillere sevindim inş daha çok haber alacaz,melek,hilal ,özlem ,umut ,zeynep,sen :)
evet kankicim bebşimin gazı azaldı derken uzun zamandır kaka problemi vardı. çok şükür humana kimyonlu rezene çayı iyi geldi.
kızlar hepinizin güzel dilekleri sizinle olsun. yeni yıl bbebişler getirsn inş... sağlık mutluluk huzur ve neşe getirsn inş...
iremciğim Allah oğlunu size bağışlasın inş....
arada gel özletme canım
biz dün hastaneden çıktık güle oynaya,akşam kızlarımı yıkadık,mis gibi oldular derken,bu sefer de Elanın aynı şikayetleri başladı,göğsünde hırıltıları vardı,çok ağladı bebeğim,sabah erkenden doktora gittik yine şimdi de o yoğun bakımda yatıor,ama bu sefer ağlamadan içim rahat bıraktım kızımı,orda iyi oluorlar evde elimizden hiç bişey gelmior,yarın odaya alacak galiba ben de yanında kalacam yine ailecek taşıancaz hastaneye.
elifin antibiotik iğneleri var ,onu da kontrol ettirdik sabah ,o düzelior inşallah,dediğiniz gibi bebeğin hastalığı çok zor,dertlerini anlatamıorlar biz de öylece bakakalıoz elimizden bişey gelmior.
Tuğba Elifi ilk götürdüğümüzde sadece mama yerken öksürüordu hatta hiç huysuzluğu yoktu öylece teslim etmiştik hemşirelere,dikkat edin ilerlemesin burun akıntısını damlayla ve pompayla temizleyin.inmemesi lazım aşağıya
bu şekilde gelen tüm bebkler yoğun bakıma alınmış,Zeynep kamilde bir yatakta 3 bebek yattığı için artık çevre hastanelere yoluorlar,bizim hastanedekilerin çoğu ordan gelme.griple başlayıp bronşite çevirior,Rabbim bizlere kuvvet versin bebeklerimize de sağlık inş
İremcim Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Selam hatunlar...Selam TUBA373...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?