gene kacirmisim herkesi... saolasın melekcim haber veririm tabii ki..ama daha vakit var, once adet olucamda sonra 2. veya 3. gun gel dedi.. bakalım hayırlısı.. sende haber ver, ne alemdesin? neler yapıyorsun?
julia bence kayınvaliden senin gibi gelin bulmus ... egitimli, super hatun daha ne istiyor anlamadım... su an en onemli sey; senin ve evlatlarının saglikları gerisini bosverrr...
welcome nasılsın canım... emel hatırladın mı beni? selamsız...
tuba nerelerde acaba? birde muge niye gelmiyo (sabırsız80)? hilal yok?
iyi bakın kendinize canlar....
gene kacirmisim herkesi... saolasın melekcim haber veririm tabii ki..ama daha vakit var, once adet olucamda sonra 2. veya 3. gun gel dedi.. bakalım hayırlısı.. sende haber ver, ne alemdesin? neler yapıyorsun?
julia bence kayınvaliden senin gibi gelin bulmus ... egitimli, super hatun daha ne istiyor anlamadım... su an en onemli sey; senin ve evlatlarının saglikları gerisini bosverrr...
welcome nasılsın canım... emel hatırladın mı beni? selamsız...
tuba nerelerde acaba? birde muge niye gelmiyo (sabırsız80)? hilal yok?
iyi bakın kendinize canlar....
Selam hatunlar...
Göğüslerden açılmışken konu sizlere bişey sormak istiyorum...Benim göğüslerimden süt geliyor...Bazen gelmiyor ama geldimide durmuyor...Dr. gelmeden önce gelebilir diye söylemişti doğum yapmadan gelmez diyordum kendi kendime...Yanılmışım...Peki bu süt neden doğum yapmadan geliyor bilen varmı...
Welcomecım benim hastanede sancılanırken gelmişti dediğim gibi,inş sorun yapmaz ama çoğu kişi yaşıordur bunu bence.
kızlar benim de Elifim grip oldu çok halsiz yatıor,burnu tıkandı nefes almakta zorlanıor,prematüre bebekler çok zor oluormuş,ilaç vermiorlar,eğer iyileşmezse yoğun bakıma alacaklar hastanede tedavi olacakmış ,şimdilik evdeyiz inşallah da iyileşecek kızım çabucak.
Mamaları kabız yapıordu,meğer pahalı mama iyi gelmiormuş kızlarıma :) ucuz kullanmamız lazımmış :) değiştirdik :)
Gelemiorum buraya fazla,kızlar tüm vaktimi almaya başladılar,artık uyanık kaldıkları süre de arttığı için vaki tnasıl geçior anlamıorum,arada da olsa yazıorum size :)
canım benim buralardayım:))) bu ara çok misafirim oldu onlarla ilgilendim. bebişle zor oluyor:) 2-3 gün önceden temizlik hazırlık vs yapmam gerekiyor:))) 3 gün üstüstemisafirim oldu canlar
kankicim sende sormuşsun bitanem vallahi çok meşgüldüm:)
biizm zilli prenses ağlıyor yine emzirip geleyim yine:))
merhaba canım
benmde bazen geliyordu ve göğüs uçlarım sarı kabuk oluyordu. ama öyle anlattığın gibi dolu dolu gelmiyordu sadece bazen sütyenim sarı lekeleniyordu önceleri anlamadım ama sonra emzirirken yaklaşık 1 hafta sütten önce gelen bebeğin ilk aşı liteliğini gören o sarı sıvı olduğunun farkına vardım. çok sevinmiştim sütüm olacak demek diye:) ne alakaysa:)
göğüs uçlarını masaj vs yaparak uyarmamak gerekiyormuş canım. eğer uyarırsan erken doğum tehlikesi oluşuyormuş...
benim ne zaman göğüs uçlarım ağrısa sızlasa o zaman kasılmalarım başlıyordu. 23-24 haftalıkken kasılmalarım başlamıştı dr u aramıştım çok korkmuştum...
ne uzun anlatmışım be:))))
neyse canım.Rabbim vaktinde sağ salim yavrun kuccaklamayı öpüp öpüp koklamayı nasip eylesin inş... kolay doğumlar diliyorum bitanem
Welcomecım benim hastanede sancılanırken gelmişti dediğim gibi,inş sorun yapmaz ama çoğu kişi yaşıordur bunu bence.
kızlar benim de Elifim grip oldu çok halsiz yatıor,burnu tıkandı nefes almakta zorlanıor,prematüre bebekler çok zor oluormuş,ilaç vermiorlar,eğer iyileşmezse yoğun bakıma alacaklar hastanede tedavi olacakmış ,şimdilik evdeyiz inşallah da iyileşecek kızım çabucak.
Mamaları kabız yapıordu,meğer pahalı mama iyi gelmiormuş kızlarıma :) ucuz kullanmamız lazımmış :) değiştirdik :)
Gelemiorum buraya fazla,kızlar tüm vaktimi almaya başladılar,artık uyanık kaldıkları süre de arttığı için vaki tnasıl geçior anlamıorum,arada da olsa yazıorum size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?