Tubacım cidden yazmak bile yetior,yalnız olmadığını biliorsun bu çok iyi gelior.
Ben oğluma farklı mama verdiğimde olmuştu ama 3 gün ağlamıştı durmadan,en sonunda fitil vermiştim ve yapar yapmaz çocuk uyuyakalmıştı,nasıl gevşemişti görsen.Bunlar yapıorlar şimdi ama çok katı kakaları ve ağlayarak yapıorlar.Dün doktorumuz dediki 2-3. aylarda da artar gaz şikayeti ama sonralarda azalır.Gaz ilacımız var,şimdi rezene de içiorum.
Zeytinyağını çay kaşığıyla vermek ya da yalatmak da faydalıymış bu da doktor önerisi.Çocukları götürdüğüm hastaneden de doktordan da çok memnunum şimdi,allaha şükür o konuda içimiz rahatladı.Evin yakınına da yeni sağlık ocağı açıldı orda da aşıları oluor,hiç değilse onlar kolay oldu.
Bu arada bende sütü artıran şeyler komposto,humana,ısırgan çayı ve marul oldu,akşamları yemeğin yanında dal dal marul ,göbek yiyorum çok süt yapıor.tabi bana çok olan sizde aşırı olabilir :) benim sütü artırmak için yapmadığım kalmadı çünkü göğüsler hala aynı valla :)
Umutcum hadi hayırlısı inşallah gelsin ikizlerimiz,ronyaya sana Hilale melek'e Özleme isteyen herkese gelsin valla :)
Elif küçük olan evet ronyacım,o yüzden çok çabuk hastlanadı işte,kilo aldı ama diğeri onun yanında daha iri duruyor,bu zavallım mazlum mazlum uyuyor,aynı odada bile yatırmıorum geçmesin diye ama aynı anneden emiorlar :)Elif her emdiğinde eşim bir sevinior ,aman emsin şifa olsun kızıma dior.
Oğlum beklediğimizden bile fazla kıskanıor,napacağını şaşaırdı iyice,çok sakin akıllı bir çocuktu ,bu aralar çok yaramaz ve ne dersek tersini yapıor
Efe de haklı napsın çocuk ,babada bir kardeş annede bir kardeş,hiç kimse benimle oynamıor diyor :)
İnşallah sizlerde tadın bu duyguyu ya,ikizin tadı başka,tabiki çoookk zor ama Rabbim layık görmüş bize de şükretmek düşer :)prematüre olmaları zor olan tarafı , çok daha fazla özen ,bakım istiyor.
Tafcım minicik burundan bir salgı gelior görsen ,neresinden akıor ,gelior bu kadar balgam dioruz.Çocuğum çok zorlanıor,bugün daha iyi,hala öksürüyor ama biraz nefesi rahatladı çok şükür.
Tubacım benim abimin kızında da aynı prblem vardı,doktoru günde bir çay kaşığı zeytinyağı içeribilirsen içir yoksa yalat kaşığı demişti.Çok faydasını gördüler onlar.
Bize Medicanada fototerapi dyince biz fiyat araştırdık,tanıdık bir hemşirenin tavsiyesiyle Üsküdardaki yunus emre hastanesini bulduk,muayenesi sadece 12 lira ekstra ödemedik hiçbişey çok şükür,doktorumuz da öyle şu testi yapalım falan demior,hatta özelde yaptırmayın dior çoğu şeyi devlete yönlendiriyor ,çok kalabalık bir doktor,çok memnunum cidden,konuşması bile iç rahatlatıor bize çok destek oldu saolsun :)
6 aya kadar tüm kilolar gidior merak etmeyin,ben bu sefer çok sarktığı için endişe ettim ama artık onu da takmıorum ,gidecek hepsi galiba,mekik çekerim bol bol napayım :)
meleğim benim iyiyiz çok şükürselam yigenlerim güzel anneleri ve diger anne adayı arkadaşlarım maşallah bebekler büyüyorlar sıkıntılarını paylaşıyorsunuz vay be nerden nereye dimi
yeni yılınızı kutluyorum herşey gönlünüzce olsun yeni yıl bir hayat bence inşallah hepimize ugur getirir... bebişlerinizi hepsini kokluyorummmmmmmm
juliacım çok geçmiş olsun allah şifalar versin elifime hiçbirkimse için canını sıkma sen kızlarına ogluna bak boşver gerisini efede alışıcak zamanla kardeşleri bir iyice toparlansın onunla daha vakit geçirirsiniz inş.
kankicim canım sanada geçmiş olsun yigenim inşallah bu sorunuda atlatır ...
emelcim eren nasıl maşallah bir rahatsızlıgı yok galiba nazar degmesin ...
zeynepcim valla bir şey yaptıgım yok kış geldi havalar soguk tv karşısında yatıyorum üzerimde battaniye hiç canım bir şey yapmak istemiyor
vayyyy vayyy umutcum nerelerdeydin sen inşallah güzel haberlerini alırız tatlım..
welcome dikkat et kendine doktorların dediklerine unutma inşallah sorun yaşamaz ogluşuna kavuşursun ..
ronyacım sendennaber bende bildigin gibi miskinlik var işte...
hilal müge özlem irem kendinize iyi bakın özletmeyin kendinizi ya arada ceeee deyip :))) kaçın bari hele mügeeee diyorduki aranızda daha sık olucam nerde
Kızlar nassınız?Melekciiim napıyorsun? Gene kaçtım geldim hehehhehe. Allah izin verirse oğlumuz olucakmış. Cinsiyeti belli oldu. Şimdi 17+6yız.İkili ve üçlümüz iyi çıktı şükür. Pıtpıtlar hissediyorum ama hissedemezsin daha diyorlar, inanmıyorlar bana.
Juliacıım kızın nasıl oldu? Allah şifa versin. İnşallah hemen toparlar. Sütün şifa olsun Elif'e.
Tuba, Emel sizin yazılarınızı okuyunca da aklıma kaydediyorum,gaza şunlar şunlar iyi geliyormuş diye.
Umut canım inşallah ikizlerin gelir hayırlısıyla. Ronya, enfeksiyon durumunuz ne oldu?
Melek canım sizin aşılama mıydı?
Herkese iyi yıllar arkadaşlar.
Kızlar nassınız?Melekciiim napıyorsun? Gene kaçtım geldim hehehhehe. Allah izin verirse oğlumuz olucakmış. Cinsiyeti belli oldu. Şimdi 17+6yız.İkili ve üçlümüz iyi çıktı şükür. Pıtpıtlar hissediyorum ama hissedemezsin daha diyorlar, inanmıyorlar bana.
Juliacıım kızın nasıl oldu? Allah şifa versin. İnşallah hemen toparlar. Sütün şifa olsun Elif'e.
Tuba, Emel sizin yazılarınızı okuyunca da aklıma kaydediyorum,gaza şunlar şunlar iyi geliyormuş diye.
Umut canım inşallah ikizlerin gelir hayırlısıyla. Ronya, enfeksiyon durumunuz ne oldu?
Melek canım sizin aşılama mıydı?
Herkese iyi yıllar arkadaşlar.
ronyacım aklımda tutucam pekmeziii
eşim korunacak canım hap kullanamam hormonlarımı kanımın pıhtılaşmasına sebeb oldu
inşallah yeni yıl sana ve arkadaşlarımıza bebek getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?