Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ayyy bebekler gaz sancısıyla ağladıklarında içim çok acıyor ya. Rabbim hepimizin bebişlerine şifalar ihsan eylesin inş....

hangi hastaneye gidiyorsun canım ?

evet yeşillik ve sıvı gıdalar özellikle su süt ve hoşaf süt yaparmış ama hoşaf yapacak vakt nerde :))))) cadoloz kızm var benim unuttun mu humana yı ameliyattan sonra doktorum hemşireler önermişti sezeryan sonrası sütün gelmesine yardımcı olur dediler. 2 paket içmiştim gerçekten de içer içmez göğse bi sıcaklık iniyor:))) eskiler bu duruma sütüm kaynıyor göğsüm kaynıyor derler

kızlar hastaneden döndükten sonra anestezinin etkisiyle 2-3 gün şişti her yerim sonra kendiliğinden indi şişlikler. ilk 2-3 haftada 12 kilo gitti birden. çokta terliyordum bunun etkiside var sanırım. o kadar çok tatlı yemek vs. yiyorum ki iştahım çok açık:))))) 56 ile hamile kalmıştım 74 ile doğuma gittim. yani 18 kilo almıştım:) ilk ay kendiliğinden 12 kilom gitti. 2. ay da 1-2 kilo sadece(((( kaldı bana küçük bi göbüş ve şiş bi popo:))) 4-5 kilo kaldı inş zamanla gider hiç dert etmiyorum aslında çünkü emzirdikçe gidermiş kilolar daha 2,5 ay olmadı bile üüzlmeye gerek yok:)))

iyiyim emelcik taze anne:) sen nasılsın oğluşunla nasıl gidiyor

yapan olsa içiyorum:))) severim tatlı şeyleri:) tatlı düşkünüyümdür

şimd saf zytinyağı istedim eşimden 1 çay kaşığı mı veryorduk bebişlere ? günde kaç kere?

Son düzenleme:
niyeki zeytinyağı kaka yapamıyor diye mi günde bir iki ver ya da memene sür yağı yutması zor olabilir poposuna sür karnına masaj yap
sen de kabızlık varsa oluyor bebeklerde kaysı yee sen sütünden geçsin
ben ne zaman kabız olsam oğlan da sancılanıyor zor yapıyor
sen de yağ ye iyi olur

Tubacım benim abimin kızında da aynı prblem vardı,doktoru günde bir çay kaşığı zeytinyağı içeribilirsen içir yoksa yalat kaşığı demişti.Çok faydasını gördüler onlar.
Bize Medicanada fototerapi dyince biz fiyat araştırdık,tanıdık bir hemşirenin tavsiyesiyle Üsküdardaki yunus emre hastanesini bulduk,muayenesi sadece 12 lira ekstra ödemedik hiçbişey çok şükür,doktorumuz da öyle şu testi yapalım falan demior,hatta özelde yaptırmayın dior çoğu şeyi devlete yönlendiriyor ,çok kalabalık bir doktor,çok memnunum cidden,konuşması bile iç rahatlatıor bize çok destek oldu saolsun :)

6 aya kadar tüm kilolar gidior merak etmeyin,ben bu sefer çok sarktığı için endişe ettim ama artık onu da takmıorum ,gidecek hepsi galiba,mekik çekerim bol bol napayım :)

ayy ınsallh canım hayırlıysa olsunn ben tekınede razıyım:)))
ıkızde sadece erken doğumla kaybetmek korkutuo benı yatılı bakıcı alırım dıorum
bekara hanım boşamak kolay mısalı:)))uzaktn konusmak kolaymı oluo ne..
RONYACIM ınsallh canım hayırlısı olsunn hayırlısı hakkımızda ne ıse o olsun artık ben
hiçç olmayacaksa evlatlık alırım dıyebılıorum onceden bu fıkır gelınce aklıma ağlamak gelıodu sımdı daha ıyı karsılıorum

sağosın canım..
bende dün itibariyle günde 2 kere 1 çay kaşığı zeytinyağı vermeye başladım daha tık yok:)
süt emen çocuklarda 1 haftayı geçerse dr a götürün diyorlar . ben 3 günü aşınca kulak çubuğuyla müdahale ediyordum ama bu defa etmek istemiyorum bakalım kendiliğinden yapacak mı. bi yandan da dayanamıyorum yapsam mı acaba diyorum:)
kayısı kompostosu yapayım diyorum belk sütümden geçerde iyi gelir inş..

tubacım bencede bekle içimze dert oluyor yapmadıkları zaman ama beklemek lazım sen uyarınca tembellik olmasın alışır uyarılmaya
sen kaysı hoşafını iç sütünden geçer rahatlatır inşallah

selam yigenlerim güzel anneleri ve diger anne adayı arkadaşlarım maşallah bebekler büyüyorlar sıkıntılarını paylaşıyorsunuz vay be nerden nereye dimi
yeni yılınızı kutluyorum herşey gönlünüzce olsun yeni yıl bir hayat bence inşallah hepimize ugur getirir... bebişlerinizi hepsini kokluyorummmmmmmm
juliacım çok geçmiş olsun allah şifalar versin elifime hiçbirkimse için canını sıkma sen kızlarına ogluna bak boşver gerisini efede alışıcak zamanla kardeşleri bir iyice toparlansın onunla daha vakit geçirirsiniz inş.
kankicim canım sanada geçmiş olsun yigenim inşallah bu sorunuda atlatır ...
emelcim eren nasıl maşallah bir rahatsızlıgı yok galiba nazar degmesin ...
zeynepcim valla bir şey yaptıgım yok kış geldi havalar soguk tv karşısında yatıyorum üzerimde battaniye hiç canım bir şey yapmak istemiyor
vayyyy vayyy umutcum nerelerdeydin sen inşallah güzel haberlerini alırız tatlım..
welcome dikkat et kendine doktorların dediklerine unutma inşallah sorun yaşamaz ogluşuna kavuşursun ..
ronyacım sendennaber bende bildigin gibi miskinlik var işte...
hilal müge özlem irem kendinize iyi bakın özletmeyin kendinizi ya arada ceeee deyip :))) kaçın bari hele mügeeee diyorduki aranızda daha sık olucam nerde

Kızlar nassınız?Melekciiim napıyorsun? Gene kaçtım geldim hehehhehe. Allah izin verirse oğlumuz olucakmış. Cinsiyeti belli oldu. Şimdi 17+6yız. İkili ve üçlümüz iyi çıktı şükür. Pıtpıtlar hissediyorum ama hissedemezsin daha diyorlar, inanmıyorlar bana.

Juliacıım kızın nasıl oldu? Allah şifa versin. İnşallah hemen toparlar. Sütün şifa olsun Elif'e.

Tuba, Emel sizin yazılarınızı okuyunca da aklıma kaydediyorum,gaza şunlar şunlar iyi geliyormuş diye.

Umut canım inşallah ikizlerin gelir hayırlısıyla. Ronya, enfeksiyon durumunuz ne oldu?

Melek canım sizin aşılama mıydı?
Herkese iyi yıllar arkadaşlar.

meleğim benim iyiyiz çok şükür
sen neler yapıyorsun biz buralardayız
evden çıkmıyoruz fazla ama hava güzelse çıkıp hava alıyoruz

maşallahhh iremcim
duyarsın pıtpıtları ben duymuştum günde bir kaç kere olurdu sonra gün geçtikçe artıyor
harika bir duyguuu

iremcim canım arkadaşım hoşgeldin oğluşun sağlıkla huzurla şanslı gelsin inşallah
canım bende 17+5 günde hissetmiştim oğlumun hareketlerini bence hissedilebilir
canım eşimde hala enfeksiyon bitmedi 2 gün evvel kültür baktırdık bugünde sonucu aldık hala var.
sevgili arkadaşlar sizlere ilersi için bir uyarıda bulunmak istiyorum
bir korunma yöntemi kullanacaksanız lütfen eşiniz korunmasın siz korunun.ben evliliğimde 6 yıla girdim ve hep benim eşim korundu.ve sırf bü yüzden adamın sperm kanallarında tıkaç ve enfeksiyon olmuş.bu sorundan dolayı hem sperm değerleri bozuldu hemde bitmek bilmeyen bir lökositi var.
sırf bu yüzden aşılama olamıyorum.çok şükürki sperm değeri normal seviyeye ulaştı ama lökositi biteremiyoz bir türlü.

bebişleri kabızlık çeken arkadaşlarım benim oğlum 3 yaşında hala lanet kabızlıktan kurtulamadık
aylarca çocuk cerrahisine götürdüm ama sanırım biraz genetik benim eşimde dahil bütün kardeşleri hep kabız.kızlar bebişler 6 aya geçtikten sonra sabahları 1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezini mamasına koyarsınız.acayip dengeleyici bir besin ister kabız ister ishal olsun normale döndürme özelliği var.

julia Elifim inşallah iyi olmuştur.Rabbim ona tez zamanda acil şifalar versin
Meleğim seni çok öpüyorum canım umarım hayırlı zamanlarda bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

ronyacım aklımda tutucam pekmeziii
eşim korunacak canım hap kullanamam hormonlarımı kanımın pıhtılaşmasına sebeb oldu
inşallah yeni yıl sana ve arkadaşlarımıza bebek getirsin

ronyacım aklımda tutucam pekmeziii
eşim korunacak canım hap kullanamam hormonlarımı kanımın pıhtılaşmasına sebeb oldu
inşallah yeni yıl sana ve arkadaşlarımıza bebek getirsin

canım o zaman sen spiral taktır
gerçekten aylardır o korunma yönteminin başımıza açtığı durumla uğraşıyoz
biz yaşadık kimse bunu yaşamasın istemiyorum.
canımcım erene bir kardeş yapıcaksın demi
süpermenlerede iyi bakmak gerek
seni ve bebişini öpüyorum sağlıklı mutlu huzurlu yıllara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…