Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

umarım aynı şeyi bende yaşarım.ümitle yeni bir aya başlayıp sonra hazin son insanın bütün hayallerini yıkıyor...

* welcome kendine dikkat et canim, az calis cok dinlen gerekiyorsa, sevgiler seker...
* beyza beyazmelekcim nerelerdesin sen yahu? benmi okumadim tatile mi gittin yoksa? ama ozledim bak seni... hersey gonlunce olsun...
* julia kizlarin nasil oldu? sen nasilsin canim?

* kizlar hepinizi öpuyorum, bebisleri en cok öpuyorum :))

ben yumurta takibine gidiyorum bu ay 2 tane guzel yumurta olmus fakat bu ay cok buyuduler malesef catlayamadilar bi turlu.. kısmet ...birdahi ki aya kaldi...

merhabaaaa

hakkında hayırlıısı olsun canım..

her konuya cevap vermek ve devamlı gelmek istiyorum ama kızım pek bırakmıyor cadolozluk yapıyor öpüyorum hepnizi

selam anneler anne adayları nasılsınız fındık kurtlarım
juliacım kızların nasıl umarım iyidirler..
welcome geçmiş olsun bolbol dinlen elinden geldigince dinlen
özlemcim naptın tedavini atlattın beklemedemisin ..
zeynepim annemler vardı oyüzden fırsat bulupta giremedim maşallah inşallah çatlar ..
kankicim demek prenses seni rahat bırakmıyor heee olsun bunlar nekadar tatlışeyler allahım bizede yaşatsınnnnn
iremcim bebegine kendine iyi bak
ronyacım inşallah aşılaman buay olur hayırlısysa
hepinizi öpüyorummmmm

merhaba kıslar nasılsınız bakalım
ben yenıden tup bebek tedavısıne basladım dun ılk iğnemı oldum
allahım bu kez yuzumu guldursun ınsallah
melekcim nasılsın canım nasıl gıdıyor
ronyacım bu ay aşılamya start verdınmı
welcome buyumus senın oğlan maaşalahh
julıacım kıslar ugrastırıomu senı çok yoruluomusun
adını sayamadığım butun arkadaslarım pıkepolat ,tuba
hepınız ıyısınızdır ınsallah iremcım senınde oğlusun ıyıdır umarım
banada dua edın olurmu bu kez gelsın annesıne kuzucuklarım

kızlar nasılsınızz umutcum ve melekcim umarım bizlerde güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
arkadaşlar benim bu ay adetin 2.günü yaptırdığım hormon değerlerim normale dönmüş
biz artık aşılamayı rafa kaldırdık kendimiz denicez
olmazsa aşılamayı denicez.yani aslında aşılamada çok başarılı bir işlem değil
onun için doğal olarak uğraşıcaz.

Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin kızlar, ben ara ara burdaki kızların geneli için de dua ediyorum, biliyorum sizlerde yapıyorsunuz..
sonucta hepimiz kendimiz icin istediğimizi, baskalalari icin de istiyoruz, zaten aksi mumkun degil...
ses veren herkese selam olsun...
:93: :80:

Son düzenleme:
welcome bencede arada bir hal hatır sorsan daha güzel olur
belki sen bizimle paylaşımımızı unuttun ama ben senin 17 aylık gebe kalma çabalarını unutmadım
hatta zamanında senin eşinle yaşadığın sıkıntılara yaşadıklarına çok üzülmüştüm
gelip hiç bişey yazmadan gülücük atıp gitmen çok sevimsiz görünüyor

evet bir zamanlar ateş ölçme yöntemi topiğinden ayrılmayan sen ne çabuk unuttun ordaki arkadaşlarını...oradaki herkes senin sıkıntılarını dinledi...ateş tablona yorumlar yaptı...eee insan geçmişte yaşadıklarını unutunca böyle oluyo demekki...bencillik başka hiç bişey değil...bu şekilleri görüp sinirlerimizi bozmak istemiyoruz biz...bişey yazmayacaksan şekilde koyma arkadaşım

hayırlı olsun tatlım umarım tutar güzel haber bekliyoruz

meleğim nasılsın canım neler yapıyorsun

ronyacım umarım bebişin gelir canım bu ay da siz deneyin bakalım inş gelir mutlu haberini alırız

allah aşkına sen bu şekilleri koymaktan ne anlıyorsun...arkadaşım insan bi hal hatır sorar...bu şekilde bencil davranarak kendin kaybedersin...

Ben yaşadıklarımı hiçbirzaman unutmam kızlar...Yeri geldi mi hal hatırda soruyorum bazende böyle şekiller koyuyorum...Bana bu şekilde çıkışmanıza bir anlam veremedim...Bende bu KK birçok sinir bozucu şeyle karşılaştım ama sizin gibi hiç çıkışmadım yorum yapmadım...Üzüldüm yani...

Kızlar başka rahatsız olan varsa böyle yüz ifadeleri koymamdan koymam...Demek ki hiç dikkat çekilmemiş ben Şubat ayından beri K.K. üyeyim giriş biçimim hep bu şekildedir...

sağol canım bizlerde nasip olur inşalah güzel haberleri paylaşmak

evet canım cadaloz cadaloz
burdan yazışmayı özledim:))))

iyiyiz hamdolsun sağolasın canım.. inş bu ay muradına kavuşursun bitanem... Allah yardımcınız olsun...

hadi hayırlısı canım... Rabbim en kısa zamanda çok bekletmeden nasip eyler inş...

kızlar hayırdır ne oluyor böyle niye kızdınız bu kadar birbirinze kırılmayın ne olur..
evet aslında welkom tatlım bu ifadelerden çok bir merhaba bile demen bizim için çok değerli tatlım.. daha anlamlı yani ne olur kırılma canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…