Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sagol umutcum çok şükür iyiyim canım inşallah hayırlısıyla gelir bebegin canımbenim ..
özlemcim seninde bebegin gelir inşallah güzelim cuma gününü bekliyoruz bakalım ben buay nezaman çatladım bilmiyorum anlamadım hayırlısı allahım nasip eder inş...
emelcim erenimiz nasıl varmı bir rahatsızlıgı sen nasılsın kocaman kokluyorum keratayı...
cadoloz yigenim annesinimi üzüyormuş ısırır onu teyzesi fındık kurdum benim...sen nasılsın tubacım
welcome allahım ne yazdıysa onu görüyoruz okadar kafana takma kendini ve bebegini üzme bolbol dinlen su iç morel ver herşey olacagı yere varır
zeynepim benimde dualarım sizleerle emin ol tatlım hadi bakalımbuay baya hamiş gelicek inşallah..evet gurbet zor canım ama napalım
juliacım umarım kızların oglun hepiniz iyisinizdir meraktayız...ben eminim boş vaktınde gelip haber vericeksin bize..
duruşah sen nasılsın nasıl gidiyor hamileligin ne zaman kontrolun...
iremcim ogluşunla sende iyisindir umarım arada ugra olurmu
ronyacım iyiyim canım sen nasılsın demekki hayırlısı böyleymiş düzelmesine sevindim inşallah gelir bebegin...
mügeeeeee nerelerde çok özledim yaaaa kuzeyle olunca bize vakit kalmadı herhalde ....
ben hiç girmiyorum ateş ölçmeye girmeyide düşünmüyorum bizim zamanımızdaki gibidegil burdan devam etmek en iyisi tek biryer olsun oda bizim olsunnnn

canım sağol herkesi tek tek sormuşsun..ben payıma düşen kısmını cevaplayayım...evet sanırım hamileyim...sanırım diyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum bununla ilgili...pazartesi kontrol var bakalım bişeyler görebilecekmiyiz...şu ana kadar sadece kese ve yolk sac göründü...doktorum normla dedi ama ben o kadar olumsuz şeyler yaşayınca bişeylerin yolunda gittiğine inanamıyorum artık...

durusah uzuyorsun bizi ama canım, anlamaya calisiyorum seni haklı olabilirsin kolay degil olumsuzluklardan sonra aydınlık bakabilmek ama denemen lazım canım.. welcome'mada aynı seyi soyledim iyi dusun iyi olsun diye... moral en onemli unsurlardan bence.. sen kendine iyi bak; uzme, yorma kendini, iyi beslen zaten gerisi kısmet... yanlıs anlama senle pek konusmuk olmasakda bir abla olarak yazıyorum bunları... okuyunca uzuldum cidden... opuyorum

Bak benim canım melegim gelmis (feyza)... nasılsın hatunum? ne guzel herkesi sormus, ben fena degilim canim, vakit geciyor iste... sen nasilsin esas seker?
emel calismaya basladın mı sen? oglun nasıl taze anne?
tubacim nerelerdesin? fıstık kızın nasıl?
welcome, julia, umutbizimolsun, muge, hilal, ronya, ozlem, durusah sevgiler....

tşk ederim canım benim...birilerinin senin için üzüldüğünü bilmek gerçekten insanı mutlu ediyor...her zaman söylüyorum iyki varsınız arkadaşlarım...iyi düşünmeye çalışıyorum ama çok pimpirikli bir yapım olduğundan bunu başaramıyorum...ama çalışıyorum buna inan

canım benim ya, konusmak istersen burdayim, bazen en iyi gelen sey, hic tanımadıgın insanlarla yaptığın paylasimlar olabiliyor...

yok canım başlamadım başlamakta istemiyorum ama alabiyirsem heyet raporu alıcam bir ay daha alamazsam 14 şubatta iş başı

Sanırımı filan yok canım...Bal gibi hamilesin işte...Keseyi görmüşsün pazarteside minik solucanını göreceksin...Daha öncekiler olumsuz yaşandı diye kendini şartlama...Hamileliğin tadını çıkar canım benim...

herkese merhaba tekrar
benim hayatım resmen kızlar oldu,tek başıma kalmıştım ve tuvalete bile gidemiordum,3 gündür abimler yanımda biraz rahatladım çok şükür,kızlar tekrar grip olmuştu büyük bir telaşla hastaneye gittik ama çok şükür ciğerlerinde bişey yoktu,hava verioruz onlara tıkanmasınlar diye,çok rahatlıorlar.

bizim şu sıralar en büyük sorunumuz gaz,kolik olayı yüzünden her gün aynı saatte ağlıorlar,sonra uyuyup kalıorlar,geceleri biri uyusa diğeri uyanık,çok zorlanıorum ama ufacık bir gülüşleri yetior işte :)
ben çok halsizleştim,kanım düştü galiba ama kızlardan fırsat bulup kendim için doktora gidemedim ki
bugn bile hastanedeydik ,bu sefer aşıları ve kalça usgleri içindi ama yine de hastanedeydik yani :)

hayatım hala hastane ve ev arasında ,kiloları çok şükür iyiye gidior,kendilerini kurtardılar en azından.

Bu arada beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkürler,yeni hamile arkadaşlarım içn çok sevindim onlara tebrikler,bir de haberlerini beklediklerim var onlara da bol bol dualar diyorum :)))

inşallah ikiz isteyenlere de ikiz versin Rabbim diorum :))))
Welcomecım ben yaşadım erken doğumda tek de olsa çoğul da olsa bebekler çok sorun yaşıor,çok çok dikkat et kendine dinlen düşünme , zamanında doğsun ki bebeişin yaşama geride başlamasın.

Duruşah sakın üzülme Rabbime sığın dua et başka hiç bişey gelemz içini ferah tut ki her şey yolunda olsun :)

Umutcum hadi inş bebeişin ya da bebişlerin gelsin.
Mlekecim inşallah seni de merakla bekliorum
Özlem çok az kaldı çok heyecanlandım
Ronya hadi inşallah bu ay hepinizin ayı olsun
Zeynep sen de çok beklemezsin inş
Tubacım,emelcim siz epey kurtardınız bebişlerinizi darısı bana :) şöyle oturup oynadıkları günler gelse belki rahatlarım diorum en azından ikisi arkadaş olup oynatırlar dimi birbirlerini :)
unuttuğum isimler varsa kusura bakmayın valla bugn günlerden ne, ayn kaçı onu bile bilmiorum inanın,
kendimi kuaföre atıp ,şöle bir silkelenip kendime gelmem lazım :)

canım arkadaşım geçecek hepsi bitecek bu zorlu günler
kolay değil hem ikizler hem küçük doğdular bağışıklıkları zayıf ama kilo aldıkça toparlancaklar
sende bu arada koşuşturmacada eski çıtır formunu bulursun
bu cadılar annelerine hasret bıraktılar bizi
canım umarım bizlerde güzel haberler veririz

senden haber aldığıma çok sevindim geçmiş olsun bu aralar herkes hasta valla apartmandaki bebeklerin çoğu hasta valla
az kaldı kuaför günlerine değil mi evde tekim kuaföre gidemiyorum hafta sonları ya mşsafir oluyor ya eşimin işi neyse tatil geliyor anneme gitcem ordan hoppp kuaföre

Atık iyice meraklanmaya başlamıştık sen ve kızların için...rabbim inşallah o günleride gösterecek sana canım...sen iyi kalpli melek annesin...bizleri unutmadığın içinde ayrıca teşekkür ediyorum sana...kızlarını kocaman öpüyorum...

eren iyi teyzesi büyüor maşallah seni de çok öpüyor

maşallah erenime büyüsün bizim sıpalara abi olur inşallah izin alabilirsin ..

hiçbirşey hissetmem normal gidip görünce dahada rahatlarsın inşallah atlatırsın ogünleri morelini yüksek tut sıkılmamaya çalış kendi kendine ben sıkılmazsam bebegim daha rahat olur de aallahıma dua et..

sagol tatlım iyiyim senden naber dünya işleriyle ugraşıp duruyoruz öpüyorum bol bol çalışmalar

juliacım çok çok geçmiş olsun inşallah geçer canım bir iki aya kadar düzelirler inşallah allahım şifa versin benimde dualarımdasın güzelim allahım yanınızda olsun çok kokluyorum elif le elayı....

Tekrardan hem sana hem kızlarına çoook geçmiş olsun canım...Rabbim sana kolaylık versin...Demek biri uyursa biri uyumuyor...Çok zor oluyordur herhalde...Sende kendine çok dikkat et...Bir dr. görün en azından abinler burdayken...Kızlarının sana ihtiyacı var...

Bugün oğluşum korkuttu annesini...Hep yukarı göğsümün altına toplandı...Hareket edemedim sancı oldu...Aşağısı doğum yapmış gibi boşaldı resmen...Yattım dinlendim...Ara ara yokladı...Ebeyi aradım kanaman yoksa ve adet ağrısı gibi ağrı hissetmiyorsan sorun yok arada olur dedi...Devam ederse dr. bir görün istersen dedi...İşte böyle...

allah yardımcın olsun...böyle korkuyla yaşamakta kolay değil...inşallah zamanında alırsın kucağına

o ilk gittiğim haftaya göre daha rahatım canım...şimdi diyorum her şey allahtan..bizim elimizde olan hiç bişey yok...Allah isterse ve izin verirse olacak...

allah yardımcın olsun...böyle korkuyla yaşamakta kolay değil...inşallah zamanında alırsın kucağına

Sağol canım benim...Hiç sorma en ufak bişeyde tedirginleşiyorum...Daha haftamda çok erken...Şöyle 35 haftalara gelsem diyorum ama yinede sanmıyorum...

Sen nasılsın canım...Nezaman gidiyorsun dr...Bence bu gidişinde hem bıdığını hemde kap atışını duyarsın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…