evet canım cadaloz cadaloz
burdan yazışmayı özledim:))))
iyiyiz hamdolsun sağolasın canım.. inş bu ay muradına kavuşursun bitanem... Allah yardımcınız olsun...
hadi hayırlısı canım... Rabbim en kısa zamanda çok bekletmeden nasip eyler inş...
kızlar hayırdır ne oluyor böyle niye kızdınız bu kadar birbirinze kırılmayın ne olur..
evet aslında welkom tatlım bu ifadelerden çok bir merhaba bile demen bizim için çok değerli tatlım.. daha anlamlı yani ne olur kırılma canım
umutbizimolsun bak seni sormustum sende online gozukuyorsun.. nasılsın arkadasım?
insallah Allah bize de kısmet eder saglikli bir sekilde evladımızı kucagimiza almayı...
iyiyim canım napayım 2. kez basladım tüp bebek tedavsıne
iğnelerımı oluyorum ilkinde cok talıhsızlık yasadım gelmeyen kalmadı basıma
yumurtalrım kendılığındn çatladı 16 yumurtadan 4-5 tane kalmıstı onları toplayın dedım
olusan embriyoda cok kalıtelı olmadı halıyle dondurmuslardı transfer edıldı
ama tutmadı bakalım bu kez bastan baslıoruz ılk gunden 2.bı iğne daha oluorum erken çatlamsınlar dıye
oyle işte canım sen bı ara pek gırmedın gecen gun gördum ılk defa senden nbr canım
selam anneler anne adayları nasılsınız fındık kurtlarım
juliacım kızların nasıl umarım iyidirler..
welcome geçmiş olsun bolbol dinlen elinden geldigince dinlen
özlemcim naptın tedavini atlattın beklemedemisin ..
zeynepim annemler vardı oyüzden fırsat bulupta giremedim maşallah inşallah çatlar ..
kankicim demek prenses seni rahat bırakmıyor heee olsun bunlar nekadar tatlışeyler allahım bizede yaşatsınnnnn
iremcim bebegine kendine iyi bak
ronyacım inşallah aşılaman buay olur hayırlısysa
hepinizi öpüyorummmmm
tuba kızın cadılık mı yapıyor sana, nazlanıyo annesine bıcır... :82:
melekcim ne guzel, annenler yanındaymıs..
bende cok ozledim annemleri, gurbet zor oluyor bazenistanbul'u da ozluyorum...
welcome canını sıkma arkadasım sen, bebegin uzulmesin dikkat et kendine... iki kelime yaz araya kimse uzulmesin...
julia, emel nasılsınız kızlar? umutbizimolsun nasıl gidiyor tedavi?
öpuyorum sizleri
merhaba kıslar nasılsınız bakalım
yaa bende uzuldum şimdi bende diğer tarafa girmıorum cunku
daha once demıslerdıkı muhabbet ıcın gelenler diğer tarafta konussun
burda tablolar bulunmuo sonra dıye bende gelıp arada burdan haber verıorum
ateş ölçmuorum nasılsa diye yoksa emın olun hepinizi takip edıorum ve burdan soruorum
diğer tarafta tanıdığım pek kımse kalmamaıs baktımda hepsı maaşşalh hamıle
yanı bu taraftalar bende coğunlukla tüp bebek bölunmundeyım
iyiyim canım napayım 2. kez basladım tüp bebek tedavsıne
iğnelerımı oluyorum ilkinde cok talıhsızlık yasadım gelmeyen kalmadı basıma
yumurtalrım kendılığındn çatladı 16 yumurtadan 4-5 tane kalmıstı onları toplayın dedım
olusan embriyoda cok kalıtelı olmadı halıyle dondurmuslardı transfer edıldı
ama tutmadı bakalım bu kez bastan baslıoruz ılk gunden 2.bı iğne daha oluorum erken çatlamsınlar dıye
oyle işte canım sen bı ara pek gırmedın gecen gun gördum ılk defa senden nbr canım
umutcum tedavin tekrar hayırlı olsun arkadaşım
pikepolat canım umarım sende tez vakitte müjdeli haberlerini verirsin
kızlar illaki kimse ateş topiğine girmek zorunda değiliz ama burdanda olsa hal hatır soruldumu
mutlu oluyoruz hepimiz.heleki gebelik yolunda hala mücadelesi devam eden bizler sanırım
biraz daha desteğe ihtiyacımız var benim welcome e sitemim sırf bundandı
yani ard niyet yok ne o ne bebişi üzülmesin
Feyzacım iyiyim şükürler olsun bismillah deyip başladık 2. tedaviye şimdi beklemedeyim cuma test günüm hayırlısı bakalım ne olacak.Sen ne durumdasın canım
canım senin hamileyim dediğin günü hatırlıyorum...hepimiz çok mutlu olmuştuk...herkes seni tek tek tebrik etmişti...ama sen bi daha bize slm bile vermedin...muhakkak benim hamile olduğumu duymuşsundur...bir yerlerden okumuşsundur...tbrk ederim arkadaşım demeni beklerdim...neyse bunu geç...julia kızlarıyla yoğun bakımda uğraştığı gün topiğe girip kendinle ilgili bir kaç cümle yazıp çıktın...dikkat ettimde julia ya geçmiş olsun bile demedin...ya neyse bunlar insanların genel beklentileri...birbirimize destek olmalıyız...bizim isteğimiz bu...ne biz seni tanırız ne de sen bizi...ama şuraya giripte bir günaydın demek hal hatır sormak herkesi çok mutlu eder...insan yalnız olmadığını hissediyor burada...Benim için sorun yok canım...Sizler nasıl isterseniz o şekilde selam veririm...Sabah o şekilde yazı ile karşılaştığımda üzüldüm ama şimdi iyiyim...O şekillerle incilen RONYA ve DURUŞAH arkadaşımdan özür dilerim...Birdaha koymam...
evet julia'yi bende merak ettim, kızlarla ugrasiyodur herhalde, 3 cocuk annesi olmak kolay olmasa gerek.. Allah yardımcısı olsun...
welcome, bak supersin, olgunlugunu cok begendim, sakın uzme kendini uykusuzluk stresten kaynaklı olabilir, hicbiseyi cok kafana takmamaya calis...
sonucta burda cok guzel bir destek birlikteligimiz var, Allah bozmasın...
insallah kalanlarda en hayırlı zamanda (hayırlısı ile) yavrularını kucaklarına alırlar...
Ben, beyazmelek, umutbuzumolsun, ronya, miranda, hilal ve diger isteyen arkadaslar.... Insallah sıra bize de gelecek
canım senin hamileyim dediğin günü hatırlıyorum...hepimiz çok mutlu olmuştuk...herkes seni tek tek tebrik etmişti...ama sen bi daha bize slm bile vermedin...muhakkak benim hamile olduğumu duymuşsundur...bir yerlerden okumuşsundur...tbrk ederim arkadaşım demeni beklerdim...neyse bunu geç...julia kızlarıyla yoğun bakımda uğraştığı gün topiğe girip kendinle ilgili bir kaç cümle yazıp çıktın...dikkat ettimde julia ya geçmiş olsun bile demedin...ya neyse bunlar insanların genel beklentileri...birbirimize destek olmalıyız...bizim isteğimiz bu...ne biz seni tanırız ne de sen bizi...ama şuraya giripte bir günaydın demek hal hatır sormak herkesi çok mutlu eder...insan yalnız olmadığını hissediyor burada...
işte bu yüzden konuşmak çok önemli...bak çözüldü aramızdaki sorun...ben uzunca bir süredir acaba yazsammı yazmasammı yazarsam kırılırmı diye sürekli kendimle mücadele ettim...en sonunda artık yazmaya karar verdim.iykide yazmışım yoksa içimden sürekli sana kızmaya devam edecekmişim bak...hakkını helal et...allah yardımcın olsun inşallah bebişin vaktinde ve sağ salim bi şekilde sorunsuız gelirTabiki gelecek canım...Her Kuran-ı okuyuşumda yine aynı şekilde burda tanıdıklarım için hep dua ediyorum...Aklımda tutamadığımdan hatta kağıtta yazılı isimleriniz...Evet üzerimde sitres var...Burayada yazmıştım nedenlerini...Erken doğum olabilir diyor dr...Erken doğumdan değilde bebeğime erken doğum olursa bişey olmasından korkuyorum...Bu beni çok etkiliyor...
Aşk olsun canım...Diğer topiğe girdim hep...Selam verdim bazende ifadeler bıraktım ama orda muhabbet olmasın diye 2 sefer uyarılma oldu...Bende buraya geçtim...Birara sen zaten girmedin ara vereceğini söyledin...Geri geldin kısa süre içinde imkansız olduğu halde o ay testin pozitif çıktı tebrik ettim...Sonra üzücü haberi aldık...Tekrar hamileymişin şimdi...Onu görmedim canım...Kırıldıysan özür dilerim...Tebrik ederim canım...Rabbim sana sorunsuz bir hamilelik sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin...Bende son zamanlarda çok dalgınım canım...Nedeninide yukarı yazdım...Kusura bakma...
Kızlar benim daha şimdiden uykusuzluk problemleri başladı...Geceleri uyku denen hiçbirşey yok...2 saat anca uyuyorum sabaha kadar cin gibiyim...Önceden yoğurt yedimmi uykum geliyordu şimdi işe yaramıyor...
Buarada JULİA'dan haberi olan var mı...Uzun zamandan beri girmiyor...Kızlarının durumu nasıl acaba...
tuba kızın cadılık mı yapıyor sana, nazlanıyo annesine bıcır... :82:
melekcim ne guzel, annenler yanındaymıs..
bende cok ozledim annemleri, gurbet zor oluyor bazenistanbul'u da ozluyorum...
welcome canını sıkma arkadasım sen, bebegin uzulmesin dikkat et kendine... iki kelime yaz araya kimse uzulmesin...
julia, emel nasılsınız kızlar? umutbizimolsun nasıl gidiyor tedavi?
öpuyorum sizleri
masallah Tuba'cım senin ve diger annelerin ve anne olacak adaylarin Allah bebeklerini nazarlardan, hastalıklardan saklasın canım... iyi, saglikli olsunlar/olalımda diger seyler yolunu bulur...
Ben iyiyim canım yumurta catlamis en sonunda ama buyuktu bayagi bakalım Allah Kerim...
zaten ben illa olsun demiyorum, hayırlısı olsun diyorum...
welcome ve durusah arkadaslarim ne güzel anlastiniz super,
bakın ikinizde hamilesiniz iyi davranın kendinize, takmayin kafaniza biseyleri ya... :82: durusah seni tanımıyorum ama tebrik ederim canım hamileligini heleki ilk donemlerdesin sakın ha stres yapma kendine... welcome iyi dusun iyi olsun canım olur mu?
sevgiler, zeynep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?