Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Benim için sorun yok canım...Sizler nasıl isterseniz o şekilde selam veririm...Sabah o şekilde yazı ile karşılaştığımda üzüldüm ama şimdi iyiyim...O şekillerle incilen RONYA ve DURUŞAH arkadaşımdan özür dilerim...Birdaha koymam...

tuba kızın cadılık mı yapıyor sana, nazlanıyo annesine bıcır... :82:
melekcim ne guzel, annenler yanındaymıs..
bende cok ozledim annemleri, gurbet zor oluyor bazen istanbul'u da ozluyorum...
welcome canını sıkma arkadasım sen, bebegin uzulmesin dikkat et kendine... iki kelime yaz araya kimse uzulmesin...
julia, emel nasılsınız kızlar? umutbizimolsun nasıl gidiyor tedavi?
öpuyorum sizleri

umutbizimolsun bak seni sormustum sende online gozukuyorsun.. nasılsın arkadasım?
insallah Allah bize de kısmet eder saglikli bir sekilde evladımızı kucagimiza almayı...

merhaba kıslar nasılsınız bakalım
yaa bende uzuldum şimdi bende diğer tarafa girmıorum cunku
daha once demıslerdıkı muhabbet ıcın gelenler diğer tarafta konussun
burda tablolar bulunmuo sonra dıye bende gelıp arada burdan haber verıorum
ateş ölçmuorum nasılsa diye yoksa emın olun hepinizi takip edıorum ve burdan soruorum
diğer tarafta tanıdığım pek kımse kalmamaıs baktımda hepsı maaşşalh hamıle
yanı bu taraftalar bende coğunlukla tüp bebek bölunmundeyım

umutbizimolsun bak seni sormustum sende online gozukuyorsun.. nasılsın arkadasım?
insallah Allah bize de kısmet eder saglikli bir sekilde evladımızı kucagimiza almayı...

iyiyim canım napayım 2. kez basladım tüp bebek tedavsıne
iğnelerımı oluyorum ilkinde cok talıhsızlık yasadım gelmeyen kalmadı basıma
yumurtalrım kendılığındn çatladı 16 yumurtadan 4-5 tane kalmıstı onları toplayın dedım
olusan embriyoda cok kalıtelı olmadı halıyle dondurmuslardı transfer edıldı
ama tutmadı bakalım bu kez bastan baslıoruz ılk gunden 2.bı iğne daha oluorum erken çatlamsınlar dıye
oyle işte canım sen bı ara pek gırmedın gecen gun gördum ılk defa senden nbr canım

neyse tatlım cıkmıssın heralde
bak bu avatarımdakı rahme yenı yerleşmiş bı embriyonun resmı hep gozumun onune getırıorum
motıve etsın dıye mucize gıbı
ben kaçtım cnm öptumm senı ınsallah allahım hepımız ıcın ol der tanıdığım herks ıcın dua edıorum
zaten coğu hamıle kaldı benımle başlayan julıa,irem,welcome,duruşah,melıkeecesu,emel
bı bızmı kaldık ne melek sen ben ve ronya,hilal özlemınde tutmustur ınsallahh
öptumm cnm

ben yaz doneminde yoktum canım esim askerdi, moralim bozulmasın diye pek girmemistim.. simdi donunce tekrardan girmeye basladım, 2-3 aydır geliyorum hep arada haber vermeye calisiyorum, sizin haberlerinizi dinliyorum, bende seni gormemistim coktandır.. gorunce konusmak istedim..evet eskiler pek yok obur topikte ben ates olcuyorum ama oraya pek girmiyorum sonucta temel bilgileri ogrendik artık, fertlityfriend saolsun o yorum yapıyor, zaten binde doktora gidiyorum yumurta takibine herseyi canli canli izliyorum.. burasi muhabbet yeri ve burdaki kızlarin hepsini cok seviyorum ondan gene muhabbete geliyorum... boyle haberler iste canim...
sanada tekrardan basarilar diliyorum.. hayırlısı olsun...

umutcum tedavin tekrar hayırlı olsun arkadaşım
pikepolat canım umarım sende tez vakitte müjdeli haberlerini verirsin
kızlar illaki kimse ateş topiğine girmek zorunda değiliz ama burdanda olsa hal hatır soruldumu
mutlu oluyoruz hepimiz.heleki gebelik yolunda hala mücadelesi devam eden bizler sanırım
biraz daha desteğe ihtiyacımız var benim welcome e sitemim sırf bundandı
yani ard niyet yok ne o ne bebişi üzülmesin

Feyzacım iyiyim şükürler olsun bismillah deyip başladık 2. tedaviye şimdi beklemedeyim cuma test günüm hayırlısı bakalım ne olacak.Sen ne durumdasın canım

Dün üzüldüm canım...Ne olduğunu anlayamadım birden...Ne yalan söyleyeyim karnım gerildi dua okumaya başladım rahatladım...En ufak bişeyi kafama taksam hemen geriliyor karnım...Sen nasılsın canım peki...

Ben ateş ölçme topiğine uğruyorum bakıyorum çıkıyorum ve bu tarafa geçiyorum...Birkaç defa tablolara yorum yaptım ama pekte anlamadığımdan yanıltmaktan çekindim...

İnşallah bu sefer tedavin güzel bir müjdeyle sonuçlanır canım...Hep birlikte seviniriz...

Tamam canım...Sorun yok...Oldu geçti bitti...Arada olur böyle şeyler...

Feyzacım iyiyim şükürler olsun bismillah deyip başladık 2. tedaviye şimdi beklemedeyim cuma test günüm hayırlısı bakalım ne olacak.Sen ne durumdasın canım

Hadi hayırlısı canım...Haberlerini bekliyoruz...

Kızlar benim daha şimdiden uykusuzluk problemleri başladı...Geceleri uyku denen hiçbirşey yok...2 saat anca uyuyorum sabaha kadar cin gibiyim...Önceden yoğurt yedimmi uykum geliyordu şimdi işe yaramıyor...

Buarada JULİA'dan haberi olan var mı...Uzun zamandan beri girmiyor...Kızlarının durumu nasıl acaba...

evet julia'yi bende merak ettim, kızlarla ugrasiyodur herhalde, 3 cocuk annesi olmak kolay olmasa gerek.. Allah yardımcısı olsun...
welcome, bak supersin, olgunlugunu cok begendim, sakın uzme kendini uykusuzluk stresten kaynaklı olabilir, hicbiseyi cok kafana takmamaya calis...
sonucta burda cok guzel bir destek birlikteligimiz var, Allah bozmasın...
insallah kalanlarda en hayırlı zamanda (hayırlısı ile) yavrularını kucaklarına alırlar...
Ben, beyazmelek, umutbuzumolsun, ronya, miranda, hilal ve diger isteyen arkadaslar.... Insallah sıra bize de gelecek

canım senin hamileyim dediğin günü hatırlıyorum...hepimiz çok mutlu olmuştuk...herkes seni tek tek tebrik etmişti...ama sen bi daha bize slm bile vermedin...muhakkak benim hamile olduğumu duymuşsundur...bir yerlerden okumuşsundur...tbrk ederim arkadaşım demeni beklerdim...neyse bunu geç...julia kızlarıyla yoğun bakımda uğraştığı gün topiğe girip kendinle ilgili bir kaç cümle yazıp çıktın...dikkat ettimde julia ya geçmiş olsun bile demedin...ya neyse bunlar insanların genel beklentileri...birbirimize destek olmalıyız...bizim isteğimiz bu...ne biz seni tanırız ne de sen bizi...ama şuraya giripte bir günaydın demek hal hatır sormak herkesi çok mutlu eder...insan yalnız olmadığını hissediyor burada...

Tabiki gelecek canım...Her Kuran-ı okuyuşumda yine aynı şekilde burda tanıdıklarım için hep dua ediyorum...Aklımda tutamadığımdan hatta kağıtta yazılı isimleriniz...Evet üzerimde sitres var...Burayada yazmıştım nedenlerini...Erken doğum olabilir diyor dr...Erken doğumdan değilde bebeğime erken doğum olursa bişey olmasından korkuyorum...Bu beni çok etkiliyor...

Aşk olsun canım...Diğer topiğe girdim hep...Selam verdim bazende ifadeler bıraktım ama orda muhabbet olmasın diye 2 sefer uyarılma oldu...Bende buraya geçtim...Birara sen zaten girmedin ara vereceğini söyledin...Geri geldin kısa süre içinde imkansız olduğu halde o ay testin pozitif çıktı tebrik ettim...Sonra üzücü haberi aldık...Tekrar hamileymişin şimdi...Onu görmedim canım...Kırıldıysan özür dilerim...Tebrik ederim canım...Rabbim sana sorunsuz bir hamilelik sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin...Bende son zamanlarda çok dalgınım canım...Nedeninide yukarı yazdım...Kusura bakma...

işte bu yüzden konuşmak çok önemli...bak çözüldü aramızdaki sorun...ben uzunca bir süredir acaba yazsammı yazmasammı yazarsam kırılırmı diye sürekli kendimle mücadele ettim...en sonunda artık yazmaya karar verdim.iykide yazmışım yoksa içimden sürekli sana kızmaya devam edecekmişim bak...hakkını helal et...allah yardımcın olsun inşallah bebişin vaktinde ve sağ salim bi şekilde sorunsuız gelir

merhaba canım gece uykusu çok önemli canım.. uyumaya çalış illaki çünkü bebeğide etkiliyor.. bebekler gece gündüz ayrımını annelerinin karnındayken ayırt etmeye başlarmış. bu yüzden hergün aynı saattlerde ışığı kapatıp yatağı gir canım. uyku öncesi banyonun rahatlattığını söylüyor uzmanlar...

velhasıl uyuyabildiğin kadar uyu:))) sonra istesende uyutmuyor bebişler:))) hamileliğimin son 2 - 3 ayında geceleri sağ ve soluma yatmaktan bacaklarım ağrıyordu hep sırtımı yastıklarla destekliyordum. eşim alay ediyordu 1-2 tane yastık daha ister miisn diye

evet ya sanki diş çıkartacak bazen huzursuzlaşıp içli içli ağlıyor ne bulursa ağzında damaklarını kaşıyor yavrum... :18:
kontrole götüreceğim ama hava çok soğuk çıkarmak istemiyorum ya

sen nasılsın canım inş halin keyfin yerindedir

julia ve kızlarını bende çok merak ettim inş en yakın zmanda haberini alırız.. büyük ihtimalle vakit bulamıyordur 3 çocukla çok iyi anlıyorum arkadaşım.. kış bebeği yetiştirmek biraz zor sanırım yaza rahat edeceğiz büyütüp gezmiş olacağız ama soğuklardan, hastalardan ve hastalıklardan korumak biraz gayret gerektiriyor
:18:

TUBA373 bebekler diş çıkartırken çok huzursuz olduklarını hep duyuyordum hele hele ateş yaptığında...Kıyamam ben ona yaaa...Allah yardımcınız olsun...

masallah Tuba'cım senin ve diger annelerin ve anne olacak adaylarin Allah bebeklerini nazarlardan, hastalıklardan saklasın canım... iyi, saglikli olsunlar/olalımda diger seyler yolunu bulur...
Ben iyiyim canım yumurta catlamis en sonunda ama buyuktu bayagi bakalım Allah Kerim...
zaten ben illa olsun demiyorum, hayırlısı olsun diyorum...

welcome ve durusah arkadaslarim ne güzel anlastiniz super,
bakın ikinizde hamilesiniz iyi davranın kendinize, takmayin kafaniza biseyleri ya... :82: durusah seni tanımıyorum ama tebrik ederim canım hamileligini heleki ilk donemlerdesin sakın ha stres yapma kendine... welcome iyi dusun iyi olsun canım olur mu?
sevgiler, zeynep...

Sağol canım benim...Artık beynime işlemiş bu erken doğum meselesi 1-2 saatlik uykum oluyor onda bile rüyalarımda...Hayırlısı ile oğluşum zamanında sağlıklı olarak kucağıma alsam yetecek...
Sen nasılsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…