Nasilsiniz kizlar? Welcome asagida adini goruyorum ama bu topige bakiyor musun su an bilemiyorum. Insallah vaktinde zamaninda gelir bebegin, uzme kendini, aklina getirme fazla. Bende daha baslamadi ama annem de demisti "bazen karninin bir yanina gecer obur taraf bosalir, sonra hop geri doner hepsini disaridan gorursun demisti". Bol bol dua et, bisey olmaz insallah.
Julia canim bilsen ne kadar rahatladim. Insallah daha da rahat edeceksin. Yalniz imkanin varsa haftada bir gun de olsa bir yardimci almayi dusun bence. Ikiz ogullari olan bir arkadasim, keske borc harc yatili birini alsaydim ilk bir yil cok yiprandim demisti. Hani birakmazsin da seninle o da isin ucundan tutar. Ama ikizin cok guzel yanlari da var. Erken konusmaya basliyorlar. Zaten abileri var, o da ogretir. Bicir bicir aralarinda sohbet ediyorlar resmen. Dusunsene bir sabah bir kalkacaksin onlar uyanmislar yataklarindan birbirleriyle konusuyorlar tatli tatli. Insallah o gunler yakin.
Durusah, seninle birebir yazismadik sanirim ama ben seni takip ediyordum. Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Senin de bir kaybin vardi sanirim. Bir kayip olunca insanin kafasi hic rahat etmiyor, oynamaya baslayana kadar oyle gidiyor. Ama tevekkul etmissin ne guzel. Insallah Rabbim sana saglikli, hayirli bir evlat verecek.
Bu ay tedavileri olan arkadaslar, ozellikle Ronya, Ozlem, Melek, Umut belki kacirdigim diger arkadaslar inanin dua ediyorum size. Insallah tez zamanda guzel haberlerinizi alacagiz. Bu arada bir bilgi ogrendim. Amerikada yapilmis bir arastirma. Ingilizce bilenler vitamin D ve fertility diye arayabilirler. D vitamini ama ozellikle gunesten alinan D3 vitamini uremede cok onemliymis. Sorun yasayan ciftlerde yuzde 90 oraninda D3 eksikligi saptanmis. Bu vitaminin hap hali de varmis ve kullananlari guzel etkiliyormus. Hatta tup bebegin ise yaramadigi ciftlerde bile etkili olmus diyorlar. Ben onlarin yalancisiyim.
Tugba, Emel siz de iyisiniz insallah. Muge'yi de merak ediyorum. Biz simdi 22. haftanin icindeyiz. Cok sukur iyiyiz. Yalniz sacimi kestiremiyorum. Hurafelere inanmam ama elim gitmiyor. Iyice cadi oldum
Hepinizi gozlerinizden opuyorum.
Nasilsiniz kizlar? Welcome asagida adini goruyorum ama bu topige bakiyor musun su an bilemiyorum. Insallah vaktinde zamaninda gelir bebegin, uzme kendini, aklina getirme fazla. Bende daha baslamadi ama annem de demisti "bazen karninin bir yanina gecer obur taraf bosalir, sonra hop geri doner hepsini disaridan gorursun demisti". Bol bol dua et, bisey olmaz insallah.
Julia canim bilsen ne kadar rahatladim. Insallah daha da rahat edeceksin. Yalniz imkanin varsa haftada bir gun de olsa bir yardimci almayi dusun bence. Ikiz ogullari olan bir arkadasim, keske borc harc yatili birini alsaydim ilk bir yil cok yiprandim demisti. Hani birakmazsin da seninle o da isin ucundan tutar. Ama ikizin cok guzel yanlari da var. Erken konusmaya basliyorlar. Zaten abileri var, o da ogretir. Bicir bicir aralarinda sohbet ediyorlar resmen. Dusunsene bir sabah bir kalkacaksin onlar uyanmislar yataklarindan birbirleriyle konusuyorlar tatli tatli. Insallah o gunler yakin.
Durusah, seninle birebir yazismadik sanirim ama ben seni takip ediyordum. Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin. Senin de bir kaybin vardi sanirim. Bir kayip olunca insanin kafasi hic rahat etmiyor, oynamaya baslayana kadar oyle gidiyor. Ama tevekkul etmissin ne guzel. Insallah Rabbim sana saglikli, hayirli bir evlat verecek.
Bu ay tedavileri olan arkadaslar, ozellikle Ronya, Ozlem, Melek, Umut belki kacirdigim diger arkadaslar inanin dua ediyorum size. Insallah tez zamanda guzel haberlerinizi alacagiz. Bu arada bir bilgi ogrendim. Amerikada yapilmis bir arastirma. Ingilizce bilenler vitamin D ve fertility diye arayabilirler. D vitamini ama ozellikle gunesten alinan D3 vitamini uremede cok onemliymis. Sorun yasayan ciftlerde yuzde 90 oraninda D3 eksikligi saptanmis. Bu vitaminin hap hali de varmis ve kullananlari guzel etkiliyormus. Hatta tup bebegin ise yaramadigi ciftlerde bile etkili olmus diyorlar. Ben onlarin yalancisiyim.
Tugba, Emel siz de iyisiniz insallah. Muge'yi de merak ediyorum. Biz simdi 22. haftanin icindeyiz. Cok sukur iyiyiz. Yalniz sacimi kestiremiyorum. Hurafelere inanmam ama elim gitmiyor. Iyice cadi oldum
canım bende seni kocaman öpüyorum maşşallah size iyice büyümüşünüz prensimizle
canım d vitaminini bende duydum üreme üzerinde çok faydalıyımış
ben şuan arginmax women adlı bir multivitamin, omega 3 ve hayıt kapsülü kullanıyorum
ama hormonlarım hala istenilen düzeye gelmedi düzelme var ama hala iyi değil
nevetna ve tüm hamile arkadaşlar bizlere bol bol dua edin sizlerin dualarınız kabul olur
gerçekten beklemek çok zor ben artık iyice yorulduğumu hissediyorum
umarım daha fazla zorlamadan gelir bebişler
kendine çok iyi bak fıstık öpüyorum seni
Welcome canım Allaha emanet ol sıkma canını
inşallah vaktinde zamanında gelcek bebişin
Kayınvalidem hep derdi hamile olanın ve yeni doğum yapanın duaları kabul olur diye...Dualarımız sizlerle canım benim...Kendini salmakta yok...
Canım arkadaşım duaların için allahım bin kere razı olsun.Kızları ve seni tabiki efe yi çok öpüyorumherkese merhaba tekrar
benim hayatım resmen kızlar oldu,tek başıma kalmıştım ve tuvalete bile gidemiordum,3 gündür abimler yanımda biraz rahatladım çok şükür,kızlar tekrar grip olmuştu büyük bir telaşla hastaneye gittik ama çok şükür ciğerlerinde bişey yoktu,hava verioruz onlara tıkanmasınlar diye,çok rahatlıorlar.
bizim şu sıralar en büyük sorunumuz gaz,kolik olayı yüzünden her gün aynı saatte ağlıorlar,sonra uyuyup kalıorlar,geceleri biri uyusa diğeri uyanık,çok zorlanıorum ama ufacık bir gülüşleri yetior işte :)
ben çok halsizleştim,kanım düştü galiba ama kızlardan fırsat bulup kendim için doktora gidemedim ki
bugn bile hastanedeydik ,bu sefer aşıları ve kalça usgleri içindi ama yine de hastanedeydik yani :)
hayatım hala hastane ve ev arasında ,kiloları çok şükür iyiye gidior,kendilerini kurtardılar en azından.
Bu arada beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkürler,yeni hamile arkadaşlarım içn çok sevindim onlara tebrikler,bir de haberlerini beklediklerim var onlara da bol bol dualar diyorum :)))
inşallah ikiz isteyenlere de ikiz versin Rabbim diorum :))))
Welcomecım ben yaşadım erken doğumda tek de olsa çoğul da olsa bebekler çok sorun yaşıor,çok çok dikkat et kendine dinlen düşünme , zamanında doğsun ki bebeişin yaşama geride başlamasın.
Duruşah sakın üzülme Rabbime sığın dua et başka hiç bişey gelemz içini ferah tut ki her şey yolunda olsun :)
Umutcum hadi inş bebeişin ya da bebişlerin gelsin.
Mlekecim inşallah seni de merakla bekliorum
Özlem çok az kaldı çok heyecanlandım
Ronya hadi inşallah bu ay hepinizin ayı olsun
Zeynep sen de çok beklemezsin inş
Tubacım,emelcim siz epey kurtardınız bebişlerinizi darısı bana :) şöyle oturup oynadıkları günler gelse belki rahatlarım diorum en azından ikisi arkadaş olup oynatırlar dimi birbirlerini :)
unuttuğum isimler varsa kusura bakmayın valla bugn günlerden ne, ayn kaçı onu bile bilmiorum inanın,
kendimi kuaföre atıp ,şöle bir silkelenip kendime gelmem lazım :)
İremcimm canımm unutmadığın için çok teşekkür ederim.Oğluşuna uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum allahtan rabbim birbirinizden ayırmasın inşallah.Nasilsiniz kizlar? Welcome asagida adini goruyorum ama bu topige bakiyor musun su an bilemiyorum. Insallah vaktinde zamaninda gelir bebegin, uzme kendini, aklina getirme fazla. Bende daha baslamadi ama annem de demisti "bazen karninin bir yanina gecer obur taraf bosalir, sonra hop geri doner hepsini disaridan gorursun demisti". Bol bol dua et, bisey olmaz insallah.
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
iremcimcim senden haber almak ne gusel canımm oğlusunun ıyı olduğuna cok sevındım canım allah uzun uzun saglıklı ömurlar versin amınn
juliacım cok saol canımm ınsallh bu kez gonlume göre olur ıkız tek hiç farketmez hangısı hayırlıysa ı ınasllah
welcomecım 27 hafadan sonra doğan bebekler genlleıkle yasarlar bunu senı rahatlatmak ıcın soyluorum ınsallh gerek bıle klmayacak o kasılmaları durduracak serumlar var artık herseyın caresı var ma bırazcık streslı gordum senii rahatla bıoşver dıyelımkı bı kaç haftaya doğdu yıne asorun yok krıtık donemı atlattınız
durusahcım duydunmu mınığın buk buklarını allahım sağlık sıhhat versın hayıurlı ugurlu olsun
emelcım kıs oğlan kocamöan olmus yaa maşşalahh yaa
ronyacım sendn nbr artık sıra bızemı gelıo ne ınsallh:))))
melekcım senden nbr nerlerdesın pikepolat sen napıosun canımm nasıl gecıo gunler
hilalden haberı olan varmı oda gırmıo bayagıdır
bna gelınce yumoşlar buyumus yarın son kontrolum var çatlatıcaz artık ve p.tesı opu olacak
yanıı bızım evlılık yıldönumumuzde allahım noluurr ugurluu gelsınn amınnn
2. yılımız dolacak bakalım ınsallah cnm yaa bol bol dua edın banada annelerın duası daha cok kabul olurmus rabbımde bebeısı sana bağışlasın canım ınsallahHarikaaa...Sonunda dualarımız duası kabul oldu...Şimdi diğer arkadaşların başına...Rabbim en kısa zamanda onlarada bu duyguyu yaşatsın...ÖZLEM inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı eli ayağı düzgün olarak kucağına alırsın meleğini...Tebrik ederim taze anne...
Sağol canım benim...Şuan 27. haftamdayım ama usg göre bebeğim 30. haftada gidiyor...İyi ki varsınız canlarım yaaa...
Bazen unutuyorum canım...Evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun...Dua ediyorum inşallah yeni bir yılla bebişin gelir...Kaçıncı yılınıza giriyorsunuz canım...
ınsallah ıremcımm cok ıstıyorumm bunu baklaım bu kez severler benı tutununurlar ınsallah:)))Ozleeeem cok sevindim. Bugun giremeyecektim aslinda ama sartlari zorladim sanki bu guzel haberi alacagimi hissetmis gibi. Ohh cok sukur. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bol bol dinlen, su ic ve gulumse canim. Insallah bundan sonrasi cok guzel gececek.
Zeynepciim ya sen kusuruma bakma ne olur. Bende kafa kalmadi sanirim. Gecen gun caydanliga kahve koymusum, sen dusun gerisini. Tabii ki dualarimdasin canim. Bak iste goruyorsun tek tek herkes hamile kalacak bu topikte. Hatta cok gecmeden ikinciler konusulmaya baslanacak soz sana.
Umut canim insallah en guzel yildonumu hediyesi bebisleriniz olur. Sonucta yumoslar var, bebisLER de olabilir yani.
Ronya guzelim bir bezginlik geliyor insana biliyorum. Bu pko icin yurtdisinda akapunkturu da oneriyorlar ama bilmiyorum ulkemizde var mi bunu yapan uzman. Daha gecen gun bi kizin blogunu okuyordum. Cok ileri derecede pkosu varmis, yilda 2-3 defa o da ancak ilacla yumurtluyormus. Ama bu hafta 4 gun akapunktura gitmis ve de kendiliginden yumurtlamis. Esinde de sorun oldugu icin cok umutlanmamis ama cok mutluydu. Insallah hormonlarin en yakin zamanda normale doner. Lutfen moralini bozma.
Juliaaaaa, yerim ben onlarin agu diyen agizlarini. Oh masallah.
evett sen bı anne adayısın artıkk cok sukur canımm:))))Ayyy canlarım allah razı olsun hepinizden çok şükür bende artık anne adayıyımm
pıkepolatcım bızımde zamanımız gelıo ınsallah dua edıorum bol bol bıluıdğım tanıdığım herkes içinmiranda tebrikler canım..insallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, böyle haberler almak çok iyi geliyor...
Özleemmm buraya da yazayım sırf haberin için gelmiştim ,çok çok sevindim mübarek günde yüzün güldü çok şükür darısı diğer arkadaşlarıma inşallah
ay valla ela kaç saattir ağlıo attım kucağına eşimin,açtım hemen buraya baktım :)
bıcırlar çoğalıor ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?