Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sen fotoda daha genç gösteriyosu emelcim ya bu arada bende tık yokkahverengi akıntım da yok acaba yerleşme kanamasımıydı yok canım 11. günde olurmu

oynamıyorum zaten yapar mıyım böyle bir salaklık zor buldum kuzumu
ben de son 9 yıldır 23 te kaldım

görmedim valla canım adanan iyi ben merkezde değilim ama dr merkezde cüneyt evrüke biliyor musun
sen hangisine gidiyorsun

canım ben mersindeyim esim burda polisss aslen adanalıyım merkezde oturuyo annemler ben buraya gelin geldim yani burda özel bi poliklinige gidiyorum evim sahile karsı burasıda çok güzel ama adanam daha baskaaaa

hııı mersin de güzel foruma geliyoruz değişiklik için sahilde dolaşıyoruz güzel oluyor valla

hımmm anladım canım çok saol sende bak arada benim tabloyaaaa

hııı mersin de güzel foruma geliyoruz değişiklik için sahilde dolaşıyoruz güzel oluyor valla

bize çok yakın canım evet çok güzel orası bizde yemege ve alışverişe bide bolving oynamaya sinemaya oraya gideriz kocişimleeee

benim annemlerdeki komşunun kızı var aynı ona benziyosun tatlım ya ama gerçekten burda çok tatlısın

Ay hatırladım bu kızı da ,sen sanıordum bu kızı ya :))) Bir de saçımı boyattım gibi bi laf olmuştu fotoda gördüm demişti biri :)

Bakarım bakarım :) henüz sen yumurtlamadın merak etme,çalış bol bol :)

saol canım da benim kociş acayip hasta yani grippp bişi diyemiyom walla bakalım hayırlsı olsun artık bugün gördük birbirimizi yarın degilde diger gün artıkkkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…