Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Melike valla benim bildiğim hastalık sağlık dinlemior erkekler.Tabi dinlenmesi gerek,hayırlısı olduktan sonra tek gecede bile olur :)

resmimin üstünü tıkla orda profilini gösteri tıkla orda sağ altta var bir resim o canım

emelcim bende sarı saçı hiç sevmem kızılı siyahı severim senin bu faotodaki saç renginde güzel sarı değil ama güzel benim saç rengim kızıl

dünkü avatarın çok güzeldi ayaklı olan hani oğlunla senin ayaklar var ya çok güzel

Melike valla benim bildiğim hastalık sağlık dinlemior erkekler.Tabi dinlenmesi gerek,hayırlısı olduktan sonra tek gecede bile olur :)

yok canım yaa ben rahatım o konuda çok anlayıslı bi esim war saolsun hiç yormaz beni malüm görevi polislikte oldugu için çok yoruluyooo:lepi: oyy yerim ben onu yaa çok seviyorum kocişimi bebegem benimm az önce diyomki şimdi ben hamişşş olursam nasıl sevinicenmi diyom sevinmek ne demek az kalır walla diyoooŞeniz:asigim:

saçıma denemediğim renk kalmadı kızılı da kullandım siyah çikolata eşim istedi diye sarı yaptım
şimdi bebeğim için boyatamıyorum
julia sen boyattın mı hamileyken

Ben boyatmadım ama akrablardan boyatanlar var,bitkisel boyalar var,hiç zararı olmuo bebeğe boyatabilirsiniz :)

bayanssulusmile diplerim çıkacak bi de okulum hep böyle şıkır şıkır velilerin olduğu bir yer dipler çıkınca söler müdür bakımlı olun diye

Benim bir arkadaşımın saçları beyazladığı için sürekli boyatıordu,hep bitkisel boya yaptırdı,doktoru da onay vermişti.

ben baktim fotolarina julia,super ya..
ben de 1 sene oncesine kadar baska bir siteye uyeydim, cektigim fotolari koyuyordum, sonra o site kapandi, ben de baska siteye girmedim bir daha.
ama hala duruyor fotograf makinem bakiyor bana oyle bos bos:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…