Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Benim saclariminda golge vardi, acik kumralim, sari golgelerim vardi, sanirim yaptirmayacagim golge vs,, cok cirkin olacaklar ama uzayinca(

Teşekkürler Mügecim,be nde üyeyim yabancı bir siteye çok aktiftm ama son zamanalrda pek vaktim olmuor,orda dah çok fotoğrafım var hatta ben varım hatta ismim var delikafadulden

iyiyim arkadaslar ne olsun.
Evde kalip is yaptigim icin cok mutlu oldum, kendimi taktir ettim:))
Hem boylece mide bulantisini da unuttum.
Hala ama biraz daha var bitirmem gerekn:))

Sizler nasilsiniz?? Var mi haberler

Teşekkürler Mügecim,be nde üyeyim yabancı bir siteye çok aktiftm ama son zamanalrda pek vaktim olmuor,orda dah çok fotoğrafım var hatta ben varım hatta ismim var delikafadulden

o zaman hemen seni aratayim:))
Beni zaten kayinpederim de dis hekimi, o da hasta fotograficiliga, aslinda onunda benim de yabanci sitede account umuz var, ama ben cok girmiyorm, belki o giriyordur, ve belki seni taniyordujr:))

Ben de saçıma gölge yapacam da nolur nolmaz diye bekliorum yoksa üstüne bir boya atrsın dbi de sonu da boyanır gider :)

ya ben de hazır hamile deilken boyatayım demiştim her adet olduğumda boyatıyordum şimdi boyatamam dr ok demeden

Her diş hekimi sanatçıdır dior bizimkiler neden olmasın mutlaka karşılaşırız.Zaten burda bir de diş hekimlerinin forumuna da üyeyim :)

sizde 9 ay boyunca boyatmayıverin canım çirkin anneler olun aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Kızlar şimdilik yükleyim bu siteyi ama yarın silerim.Burda bol bol benim ailemin fotoları var :)

Son düzenleme:
Her diş hekimi sanatçıdır dior bizimkiler neden olmasın mutlaka karşılaşırız.Zaten burda bir de diş hekimlerinin forumuna da üyeyim :)

Inanirim, sonucta bir anlamda guzellestiriyorsunuz disleri, agzi sekillendiriyorsunuz:)

Zaten kayinpederim dis hekimi olmadan once guzel sanatlara basvurmus ama sanirim sinava gec mi kalmis ne, ondan alinmamis:))

oğlumun çok uykusu geldi size değişiklik olsun bugün de bizim fotolarımıza bakın :) kafanız dağılır hem.
Sizlere iyi geceler.Görüşmek üzere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…