bi de kızmayın ama şunları yapasın var :))
Iyi diyelim iyi olalım babında :))) moral olsun
iyiyim hamdolsun senden naber cadıloz yigenim napıyor kaka problemimiz düzeldimi sallıncaklara binipte zaman geçirmeye eglenmeye başlamış ısırırım onu öpücüklerimi bende ikinize gönderiyorum kelebek ve motivasyon güzelim ..
bi de kızmayın ama şunları yapasın var :))
iyi diyelim iyi olalım babında :))) moral olsun
aman canım iyi ol hepimiz iyi olalım
biz welcome a kırılmıştık oda konunu muhattabı olarak gönlümüzü aldı sağolsun
artık konuyu uzatmaya gerek yok herkes özgür istediğini koyar
pikepolat cnm merak etmıssın benıı
bugun yumurtalarım toplandı ağrım var bıraz yatıorum
canımm saol
hadi hayırlısı canım dinlen bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...
kelebegim diyeceksin kelebek yazdım sen benim motivasyonumsun kankicim anladımmı şimdi :80:
aynı şeyler ne olsun tatlım bende özledim valla muhabbetimizi saat ve zamanmı versek acaba napsak
ohhh hadi maşallah koçişinle bol bol zaman geçir bol eglenceler pikepolatım
hilalde gelsin özledim bende emelde eren diş falan çıkartıyordur belki huysuzdur
pikepolat cnm merak etmıssın benıı
bugun yumurtalarım toplandı ağrım var bıraz yatıorum
canımm saol
umutbzmolsn canım hadi hakkında hayırlısı insallah hamile kalıp sağlıkla doğurursun canım benim, umarım bu ayda senin haberlerini alırız gulum ya... bak dinlen bol bol ve moralini yüksek tut ve guzel haberler ver bize.........
beyazmelek hatunum benim sen neler yaptın tedavi varmıydı, varsa senin nasıl gidiyor canım?
Beni yazmıstım simdi adet donemi zaten gecen ay yumurta 3 cmde catlamıstı yani sans pek yoktu, insallah bu ay hepimizin ayı olur canım... guzel guzel burda birlikte geciririz bu donemleri...
ayyy... bak çok hoşuma gitti simdi hehehe...
buraları yıkılıyor sessizlikten yıkılıyor:)))))))))
erdesiniz kızlar nasılsınız
bi haber verin kendnizden daaa
merhaba arkadaşlar.nasılsınız.birçoğunuzu tanıyorum eskiden.belki sizlerden de beni hatırlayanlar vardır.
bu topiği yeni gördüm.bende sizleri merak etmiştim.gittiniz sandım
hamile olanları tebrik ediyorum.bende hala bişey yok.bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım.beklemedeyim.10 günüm var.dua edin bana .hamilelerin duası kabul olurmuş.
hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar.nasılsınız.birçoğunuzu tanıyorum eskiden.belki sizlerden de beni hatırlayanlar vardır.
bu topiği yeni gördüm.bende sizleri merak etmiştim.gittiniz sandım
hamile olanları tebrik ediyorum.bende hala bişey yok.bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım.beklemedeyim.10 günüm var.dua edin bana .hamilelerin duası kabul olurmuş.
hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere
sagol canım iyiyim sen nasılsın inşallah tedavin bebeginle sonuçlanır canım hatırlamazmıyız hiç biz buralardayız bekleriz bendede bir gelişme yok aynıyım seninle ..
kızlar benim top patladı :84::84: sizden bekliyorum güzel haberleri zaten buay nezaman çatladıgımı anlamadım demekki adetten hemen sonra çatlamış benim yumoşlar
ama sizden müjdeleri bekliyorum hadi hayırlaısı
buraları yıkılıyor sessizlikten yıkılıyor:)))))))))
erdesiniz kızlar nasılsınız
bi haber verin kendnizden daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?