Hadi hayirlisiyla gelsin bebegin gerklcim. Bol bol dua edelim. Guzel catlamis yumurtan.
Umutcum Allah yardimcin olsun, kendine dikkat et. Insallah 14 Subatta gelecek sevgilin
öyle kısmet buaya inş.evet canım yaptırdı normel çıktı ne gençi kız 30 dogru gidiyorum az kaldıarkadaşlarımın 2 oldu olacak biz beklemede allahım ne zaman nasip ederse napalım bekliyecegiz hepimizin allah gönlünümüzün muradını versin inş. bende öpüyorum güzelim
maşalah canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın canım benim hayırlı olsun ..
geçmiş olsun ikiz bebege göre inş toparlanır gögüslerin canım ...
inş.. allahım bizede nasip eder..çok öpüyorum seni kızlarını oglunu unutmamak lazım dimi
hadi hayırlısı hediyen gelir inş. duam seninle..
şöyle hep beraber bi oynasak ne güzel olur... ama hamileler dikkat etsin ucundan biras oynasınlar yeter...
ınsallah kıslar gusel habelerler donerım bakalım beklıorum az kaldı,
sızlerden nbr neler yapıosunuzz
welcomecım acı çok çok az oluyor , ağrın olacak dedi hiç olmadı,10 gün dikkat et istirahat dedi ama ben kim istirahat kim:)
valla kızlarım izin verse ben sohbete varım:)
umut hadi pozitif de inşallah:)
beni faceden bilenler görüyor kızlarımı:) biraz daha toparlandlar :)
kızlar diğer bebişleri de görmek isteriz tek benle kalmasın lütfen:)
nevetna canım arkadaşım sen nasılsın bebegin nasıl tatlım
g erk inşallah sendende güzel haberler alırız
emelcim tubişim kankim sizler nerelerdesiniz öpüyorum yavrularınızı..
welcome senin oglan napıyor tehlike anı geçtimi son durum ne
nevetna aksam gordum yazını oglen gormedim canım, bizim burada universite kampusunde evimiz, internet sorun oluyor biraz... ben genelde gunduzleri arda bir bakıyorum kimse var mı diye ama genelde cok ıssız oluyor buralar...
beyazmelekcim canım hatunum 30'a bile gelmemissin daha tabii ki cok gencsin sen daha..
bunu sakın unutma canım, arkadaslarını bosver sen herkesin yolu kendine... sonucta onlara verende Allah bize vermeyende... önemli olan biz morali yuksek tutalım, dua edelim, üstümüze düsen görevleri yapalım... gerisi kısmet.. canım benim insallah yavrunu kucağını alırsın sende hayırlısıyla...
welcome sen nasıl oldun canım ya? sevgiler...
welcomecım acı çok çok az oluyor , ağrın olacak dedi hiç olmadı,10 gün dikkat et istirahat dedi ama ben kim istirahat kim:)
valla kızlarım izin verse ben sohbete varım:)
umut hadi pozitif de inşallah:)
beni faceden bilenler görüyor kızlarımı:) biraz daha toparlandlar :)
kızlar diğer bebişleri de görmek isteriz tek benle kalmasın lütfen:)
Zeynepcim ben geldim ama bircümle yazana kadar 10 dak geçior kucağımda biri ayağımda biri :)
umutcum seni yakından izliyomm ve hep dualarımdasın
juliaaaa ya bunlar çok tatlı maşallahh
benim için onları koklaya koklaya öpermisin
welcome canım bebişin artık yeri darlaşıyor hareketleri azalabilir
Loveli canım seni öpüyorum erenimide öpüyorum
kızlar dualarınızda bizleri unutmayın
ayy canım cok saol yanı aallhtan umut kesılmezmıs
drum cok cok umutlu konusmamıstı embrıyolarım hakkında bakalım hayırlısı
bol bol denıcez artık rabbım ol dıyınceye kadar:)
sen napıosun cnm
kızların çok tatlı olmuşlar julia maşallah onlara ooyy fıstıklar
bu arada ben 1-2 güne kürtajdan sonraki 2. adetimi olacağım bu aydan ümidim yok çünkü doktor geç yumurtladın ve yumurtan çok büyümüştü döllenme kalitesi düşük demişti:97: ay sonunda da eşim şehir dışında olacak iş için 5 günlüğüne ve o günler muhtemelen yumurtlama günlerime denk gelecek ya ben de izin alıp onunla gideceğim ya da bu ayı şansa deneyeceğiz
ayy canım cok saol yanı aallhtan umut kesılmezmıs
drum cok cok umutlu konusmamıstı embrıyolarım hakkında bakalım hayırlısı
bol bol denıcez artık rabbım ol dıyınceye kadar:)
sen napıosun cnm
benim kızların ikisi de kara :) ela ikinci fotodaki ,daha beyaz elife göre :)biraz beenziorlar belki ilerde daha da artr ama şimdilik çok değil işte:)
bugün yeni bir yöntm buldum :) kanguruya koyuyorum birini diğeri de pusette önce biri uyuyor gezerek sonra diğeri ben de işimi yapıorum bu arada biraz da böle idare edecez bakalım:)
ınsallah cnm hayırlısı nasılsa allhım buyuk neylerse gusel eyler.)))))canım Rabbim ol desin yeterki olur
bizim bir arkadaşın embriyoları orta kalitedeydi ve ilk denemede hamile kaldı
kısmetse olur canım dualarımız seninle
ayy evet ıkısıde esmer gibi maaşşalhh allh mutlu bır omur versın hepsıne efeyede tabii:)benim kızların ikisi de kara :) ela ikinci fotodaki ,daha beyaz elife göre :)biraz beenziorlar belki ilerde daha da artr ama şimdilik çok değil işte:)
bugün yeni bir yöntm buldum :) kanguruya koyuyorum birini diğeri de pusette önce biri uyuyor gezerek sonra diğeri ben de işimi yapıorum bu arada biraz da böle idare edecez bakalım:)
inşallah hayırlısı olur canım, ronyanın da dedegi gibi kısmet birazda, sonucta o kadar büyük bir mucizeki bu hamile olma meselesi, biz üstümüze düseni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış...
Birde bana göre hamile kalmak yerine , sağlıkla çocuğumu kucağıma alayım diye dua etmek daha hayırlı gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?