Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Hadi hayirlisiyla gelsin bebegin gerklcim. Bol bol dua edelim. Guzel catlamis yumurtan.

Umutcum Allah yardimcin olsun, kendine dikkat et. Insallah 14 Subatta gelecek sevgilin

şöyle hep beraber bi oynasak ne güzel olur... ama hamileler dikkat etsin ucundan biras oynasınlar yeter...

ınsallah kıslar gusel habelerler donerım bakalım beklıorum az kaldı,
sızlerden nbr neler yapıosunuzz

welcomecım acı çok çok az oluyor , ağrın olacak dedi hiç olmadı,10 gün dikkat et istirahat dedi ama ben kim istirahat kim:)
valla kızlarım izin verse ben sohbete varım:)
umut hadi pozitif de inşallah:)

beni faceden bilenler görüyor kızlarımı:) biraz daha toparlandlar :)

kızlar diğer bebişleri de görmek isteriz tek benle kalmasın lütfen:)

maşallahhhhhhh 41 kere tam kemirmelik albüme koy julia burdan silemiyorsun

Oğlan gayet iyi hatunlar...Sadece 2 gün oldu biraz hareketleri azaldı sanki veyada bana öyle geliyor...Bende çok iyiyim...2 oldu idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırdım enfeksiyon kalmamış sadece akıntım var...Oda benim için sorun değil...Ara ara adet ağrısı gibi ağrı hissettiğimden pazartesi dr. nst bağlattı doğumla ilgili bir ağrı çıkmadı...Yani gayet rahatız artık...Sanki zaman yaklaştıkça ben dahada rahatlaşıyorum...

Sizler nasılsın kızlar...

Sağol canım yanıtın için...
Ayyy bu cadı kızlar çoook tatlı ama...Görünce derinden bir nefes aldım JULİA inan ki burnuma bebek kokusu geldi...Benim için kokla onları...Sanki uyanık olan fotoğraftaki abisine benziyor...Daha önce fotoğrafını görmüştüm abisinin ona benzettim...

kızların çok tatlı olmuşlar julia maşallah onlara ooyy fıstıklar
bu arada ben 1-2 güne kürtajdan sonraki 2. adetimi olacağım bu aydan ümidim yok çünkü doktor geç yumurtladın ve yumurtan çok büyümüştü döllenme kalitesi düşük demişti:97: ay sonunda da eşim şehir dışında olacak iş için 5 günlüğüne ve o günler muhtemelen yumurtlama günlerime denk gelecek ya ben de izin alıp onunla gideceğim ya da bu ayı şansa deneyeceğiz

julıacım maasaallahh kızlarınaa ama bırı daha sarısındı yada ıkı resımde aynı kızınmı anlayamadım:)))))
bana gelınce co kalıtelı embriyolarım olusmadı kalıtelı veolgun yumurtalarım aregmen esımın spermlerıne bagladı dr eğer olmazsa ankarada daha gelışmıs yontenlerın kullnıldığı merkzde denıcez
bızım merkesde hala eskı yontenle secılıodu spermler. hayırlsı artık cnm 14 subatta sevgılımı yollar ınsallh rabbım hayırlı kandıl gununde co optum

umutcum seni yakından izliyomm ve hep dualarımdasın
juliaaaa ya bunlar çok tatlı maşallahh
benim için onları koklaya koklaya öpermisin
welcome canım bebişin artık yeri darlaşıyor hareketleri azalabilir
Loveli canım seni öpüyorum erenimide öpüyorum
kızlar dualarınızda bizleri unutmayın

Zeynepcim ben geldim ama bircümle yazana kadar 10 dak geçior kucağımda biri ayağımda biri :)

julia biliyorum canım benimde bağlantı kötü zaten.. neyse gönüller bir olsun yeter canım yaa..

41 kere maşallah senin o tatlı kızlarına
Allah anneli-babalı büyütsün canım, ne güzel olmuslar öyle...

ayy canım cok saol yanı aallhtan umut kesılmezmıs
drum cok cok umutlu konusmamıstı embrıyolarım hakkında bakalım hayırlısı
bol bol denıcez artık rabbım ol dıyınceye kadar:)
sen napıosun cnm

canım Rabbim ol desin yeterki olur
bizim bir arkadaşın embriyoları orta kalitedeydi ve ilk denemede hamile kaldı
kısmetse olur canım dualarımız seninle

gecen ay benimde öyle olmustu 3 cm de catladı, ihtimal cok düsük diyorlar öyle olunca ama doktorum bu sekilde iki hastasının hamile kaldığını söyledi.. sonucta bana gecen ay tutmadı ama senin için belli olmaz adet gelene kadar ihtimal hala var bence, insallah olur canım

inşallah hayırlısı olur canım, ronyanın da dedegi gibi kısmet birazda, sonucta o kadar büyük bir mucizeki bu hamile olma meselesi, biz üstümüze düseni yaptıktan sonra gerisi Allah'a kalmış...
Birde bana göre hamile kalmak yerine , sağlıkla çocuğumu kucağıma alayım diye dua etmek daha hayırlı gibi geliyor...

benim kızların ikisi de kara :) ela ikinci fotodaki ,daha beyaz elife göre :)biraz beenziorlar belki ilerde daha da artr ama şimdilik çok değil işte:)

bugün yeni bir yöntm buldum :) kanguruya koyuyorum birini diğeri de pusette önce biri uyuyor gezerek sonra diğeri ben de işimi yapıorum bu arada biraz da böle idare edecez bakalım:)

teyzesi yer ikisinide, masallah cok sirinler :) ne guzel iste insan kaşif oluyor sayelerinde, hehe... isimleride cok guzel, elif kardesimin ismi, ela adını da hep cok sevmisimdir zaten...

canım Rabbim ol desin yeterki olur
bizim bir arkadaşın embriyoları orta kalitedeydi ve ilk denemede hamile kaldı
kısmetse olur canım dualarımız seninle
ınsallah cnm hayırlısı nasılsa allhım buyuk neylerse gusel eyler.)))))
ayy evet ıkısıde esmer gibi maaşşalhh allh mutlu bır omur versın hepsıne efeyede tabii:)
oyun zamanı gelırse hiç sıkılmazlar annesı az kaldıı

oyle dıorum cnm bende olmamıssada mutlaka bızım bılmediğimiz bı hayır vardır
saglıklı ve hayırlısını dılıorum hep allhım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallh aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…