Çok saol canım benim.Valla bunu bulabilmek için 18 ay uğraştık en sonunda geldi diğerinde tam rahim alışmışken ara vermeyelim belki birde normal yoldan yaparız diorum hehehehCanim insallah kalp atisini da herseyi de goreceksin. Ohh be super valla, masallah. Aha korunmayacakmis, tamam kiz bak not aliyorum sorucam haaahemen ikinciyi bekliyoruz senden :90:
Allah razı olsun canım darısı hepinizin başına inşallahöyle kısmet buaya inş.evet canım yaptırdı normel çıktı ne gençi kız 30 dogru gidiyorum az kaldıarkadaşlarımın 2 oldu olacak biz beklemede allahım ne zaman nasip ederse napalım bekliyecegiz hepimizin allah gönlünümüzün muradını versin inş. bende öpüyorum güzelim
maşalah canım inş.kalp atışlarınıda duyarsın canım benim hayırlı olsun ..
geçmiş olsun ikiz bebege göre inş toparlanır gögüslerin canım ...
inş.. allahım bizede nasip eder..çok öpüyorum seni kızlarını oglunu unutmamak lazım dimi
hadi hayırlısı hediyen gelir inş. duam seninle..
welcomecım acı çok çok az oluyor , ağrın olacak dedi hiç olmadı,10 gün dikkat et istirahat dedi ama ben kim istirahat kim:)
valla kızlarım izin verse ben sohbete varım:)
umut hadi pozitif de inşallah:)
beni faceden bilenler görüyor kızlarımı:) biraz daha toparlandlar :)
kızlar diğer bebişleri de görmek isteriz tek benle kalmasın lütfen:)
ınsallah cnm hayırlısı nasılsa allhım buyuk neylerse gusel eyler.)))))
oyle dıorum cnm bende olmamıssada mutlaka bızım bılmediğimiz bı hayır vardır
saglıklı ve hayırlısını dılıorum hep allhım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallh aminn
seker anne, gecen seninle yazismaya calistim canlı canlı ama olmadı bi türlü, baglantım kötüydü, kısmet... Canım bende haberler aynı, adet yeni bitti iste yeni ay yeni umut seklindeyim...
Sen neler yapıyorsun? Dis cikmaya basladı mı? (ne zaman çıkıyodu normalde bilemedim simdi)
sevgiler...
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
nevetna canım arkadaşım sen nasılsın bebegin nasıl tatlım
g erk inşallah sendende güzel haberler alırız
emelcim tubişim kankim sizler nerelerdesiniz öpüyorum yavrularınızı..
welcome senin oglan napıyor tehlike anı geçtimi son durum ne
Kızlarr merhabaaaaaa
ya albüme resim koyacaktım ama beceremedim dosyayı kabul etmiyor bilen varsa yardımcı olur muusnuz
nevetna aksam gordum yazını oglen gormedim canım, bizim burada universite kampusunde evimiz, internet sorun oluyor biraz... ben genelde gunduzleri arda bir bakıyorum kimse var mı diye ama genelde cok ıssız oluyor buralar...
beyazmelekcim canım hatunum 30'a bile gelmemissin daha tabii ki cok gencsin sen daha..
bunu sakın unutma canım, arkadaslarını bosver sen herkesin yolu kendine... sonucta onlara verende Allah bize vermeyende... önemli olan biz morali yuksek tutalım, dua edelim, üstümüze düsen görevleri yapalım... gerisi kısmet.. canım benim insallah yavrunu kucağını alırsın sende hayırlısıyla...
welcome sen nasıl oldun canım ya? sevgiler...
bi türlü canlı yazışmak nasip olmadı:)))
nasılsın canım iyisindir inş... hakkında hayılıısı olur inş.. dularımdaısınız Rabbim yardımcınız olsun inş...
evet ya benim zilli kızcadı kız bu ara biraz huysuzlanıyor dişleri kaşınıyor sanırım. normalde en erken 4 ay en geç 12 ay arası çıkuyor. biizmki erken çıkartacak gibi görünüyor..
merhaba canım
inş duyarsın canım o görüntü süper bişey ya pıt pıt pıt pıt
iyiyim kankicim ne olsun işte bu ara anneme gitmiştim ondan giremedim he bide minik serçe huzursuz biraz
sen nasısın canm çk özledim canım ya
julia iyiyiz canım sende iyisindir inş.. bebişlerin çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun.. bende resim koymak isterim ama tanıdık biri görür diye çekiniyorum
irem merhaba tatlım senide çok iyi gördüm maşallah maşallah tatlım. oğlanın hareketleri nasıl çok hırpalıyor mu seni? benim kız beni çok yorrardı:) ayakları elleri hiç durmazdı şmdide maşallah çok hareketli
teşekkrler güzelim aboşvermek olmuyorr malesef mutluka takıyorsun kafaya dedigin gibi saglıklı hamilelik geçirip evladımıza kucagımıza almak hayırlısı inşallah birgün bizde kucagımıza alırız sıpaları...
geçmiş olsun teyzesinin gülüne allahım şifa versin bende çok özledim yaaaa :84: öpüyorum ikinizide bende çok merak ediyorum kızımı yaaa kaç ay oldu göremedim...:84:
julia maşallah allahım nazarlardan saklasın sizi pek tatlılar alllahım ailecek uzun saglıkla yaşamayı nasip etsin ..
welcome iyi olmanıza sevindim inşallah sende hayırlısyla kucagına alırsın paşanı...
umutcum güzel haberlerle gelirsin inş.duam hepinizle kızlar herzaman aklımdasınız
emelcim sende iyisindir umarım daha öncede sordum cevap gelmedi
ronyacım sen nasılsın keyfin nasıl..
iremcim görüşemiyoruz sizde iyisinizdir inş.
canlarım merhaba benı bugun kanamam başladığı için bugun kan verdim
ama sonuç negatif yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş demekki
..
..
teşekkrler güzelim aboşvermek olmuyorr malesef mutluka takıyorsun kafaya dedigin gibi saglıklı hamilelik geçirip evladımıza kucagımıza almak hayırlısı inşallah birgün bizde kucagımıza alırız sıpaları...
biliyorum canım bosveremiyorsun, bosvermeyelim de zaten... ama kendimizi harap etmeyelim demek istedim ben, yoksa ne nasıl gerekiyorsa öyle canım.. insallah kısmet olurda bizlerde yasarız anne olmayı tabii ki... :)))
..
umutcum Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin, üzülme demeye dilim varmıyor acikcası ama cok inanıyorum ki böylesi hayırlıymıs demek ki..
Gerkl canim iyiyiz cok sukur. 24. haftanin icindeyiz, haftaya seker testim var. Merak etme sana ve isteyen tum arkadaslara dua ediyorum ben de. Allah'in izniyle bu forum bebek fotolariyla dolacak.
Umut canim ben de Ronya, Melek, Zeynep arkadaslara katiliyorum. Insallah saglikla kucagina alacagin bebeklerin gelir. Sperm yikama kismi cok onemliymis zaten. Insallah gerek kalmaz ama olursa da onda da bir hayir var.
Zeynepcim, esinin sperm testini mi yaptirdiniz? Nasil cikti bilemiyorum ama biz de yaptirmistik. Ta en son, halbuki en basta yaptirmak lazimmis. Esiminkiler sinirda cikti. Urolaga gitmeyi dusunuyorduk, varikosel mi var diye, ama o arada ben preseed kullandim ve vesile oldu, cok sukur hamile kaldim. Yani demem o ki, eslerinin degerleri sinirda olan arkadaslar asilamadan once birkac ay preseed deneyebilirler. Bir de biz gun asiriyla asla basarili olamadik. Ust uste daha iyi oldu.
Tugba, Emel sizinkilerin fotolarini albumden nasil gorecegiz? Cok merak ediyorum yegenleri.
iremcim cok sagol guzelim, iste sen biliyorsun ki insan gercekten cesit cesit ruh hallerini giriyor bazen bu surecte, hormonlar dalgalanıp da durulmuyor bazen :) canım esimin sperm sayısı guzel cıktı ama ileri hızlı hareket biraz azdı, ilk basta biraz canımızı sıktı ama gereksiz oldugunu gördüm acikcasi, cünkü kısmette varsa 1 tanesi yetiyor zaten.. canım su preseed olayına giremedim birturlu, burada bulursam bakayım bir sonraki ay icin ..
canlar kızımın resimleri profildeki albümde var.
irem nasılsın canım resimler albümde
meleğim sağol canım benim resimleri artık görebilirsin canımcım,ekledim
kızlar hepiniz iyisinizdir inş... umutcum canım RAbbim en kısa zamnda nasip eyler inş... hepimiz bu yollardan geçtik cnım seni çok iyi anlıyorum....
ronya, welcQme , julia, pikeciğim sizer nasılsını canlarinş unuttuğum kimse yoktur bebekten kafa kalmadı acele acele yazıp çıkıyorum:)))
tuba resimlere baktım canım Allah bagislasin 41 kere masallah
mutluluk verdi, umut verdi icime nur yuzlu kızın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?