Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Canim insallah kalp atisini da herseyi de goreceksin. Ohh be super valla, masallah. Aha korunmayacakmis, tamam kiz bak not aliyorum sorucam haaa hemen ikinciyi bekliyoruz senden :90:
Çok saol canım benim.Valla bunu bulabilmek için 18 ay uğraştık en sonunda geldi diğerinde tam rahim alışmışken ara vermeyelim belki birde normal yoldan yaparız diorum heheheh
Allah razı olsun canım darısı hepinizin başına inşallah

MAşallah sübhanallah

guzel yuregine masallah, umarım gonlünce olur hersey arkadasım...

bi türlü canlı yazışmak nasip olmadı:)))
nasılsın canım iyisindir inş... hakkında hayılıısı olur inş.. dularımdaısınız Rabbim yardımcınız olsun inş...
evet ya benim zilli kız cadı kız bu ara biraz huysuzlanıyor dişleri kaşınıyor sanırım. normalde en erken 4 ay en geç 12 ay arası çıkuyor. biizmki erken çıkartacak gibi görünüyor..

Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse

merhaba canım
inş duyarsın canım o görüntü süper bişey ya pıt pıt pıt pıt

iyiyim kankicim ne olsun işte bu ara anneme gitmiştim ondan giremedim he bide minik serçe huzursuz biraz
sen nasısın canm çk özledim canım ya

julia iyiyiz canım sende iyisindir inş.. bebişlerin çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun.. bende resim koymak isterim ama tanıdık biri görür diye çekiniyorum

irem merhaba tatlım senide çok iyi gördüm maşallah maşallah tatlım. oğlanın hareketleri nasıl çok hırpalıyor mu seni? benim kız beni çok yorrardı:) ayakları elleri hiç durmazdı şmdide maşallah çok hareketli

Son düzenleme:
tubacim kolay gelsin sekercim, aslında ne guzel olur koysan, merak ediyoruz haliyle, anlıyorum seni bende cekinirdim galiba, ama birkac gün sonra silersin canım yada profilde albume koyabiliyosun galiba... masallah julia'ninkileri gorduk tatlı kızlarını, icim acildi bilyor musun? (41 kere masalllah)

ben artık çekinmiorum napiimm,şuan tek lüksüm internet orda da canımın istediğini yapacam,zaten dediğim gibi sakıncası olmayan fotolar bunlar benim için :)

iki gündür kızlar çok huzursuz,şu gaz olayı bir bitseydi yaaa,çok ağlıorlar,çaresiz kalmak çok zor.

Kızlarr merhabaaaaaa

ya albüme resim koyacaktım ama beceremedim dosyayı kabul etmiyor bilen varsa yardımcı olur muusnuz

ben biraz once deneme yaptım, pike'nin resmini koydum, once buyuk dedi (yanında ünlem vardı) sonra boyutu kuculttum oldu canım...

teşekkrler güzelim aboşvermek olmuyorr malesef mutluka takıyorsun kafaya dedigin gibi saglıklı hamilelik geçirip evladımıza kucagımıza almak hayırlısı inşallah birgün bizde kucagımıza alırız sıpaları...

geçmiş olsun teyzesinin gülüne allahım şifa versin bende çok özledim yaaaa :84: öpüyorum ikinizide bende çok merak ediyorum kızımı yaaa kaç ay oldu göremedim...:84:

julia maşallah allahım nazarlardan saklasın sizi pek tatlılar alllahım ailecek uzun saglıkla yaşamayı nasip etsin ..
welcome iyi olmanıza sevindim inşallah sende hayırlısyla kucagına alırsın paşanı...
umutcum güzel haberlerle gelirsin inş.duam hepinizle kızlar herzaman aklımdasınız
emelcim sende iyisindir umarım daha öncede sordum cevap gelmedi
ronyacım sen nasılsın keyfin nasıl..
iremcim görüşemiyoruz sizde iyisinizdir inş.

canım benım saolasın son bir günüm kaldı işte yarını atlatınca öğrencez hep birlikte hayırlısı artık rabbım ol demişse ne mutlu ama zamanı gelmemeısede denıcez gucumuz yettiğince
sen nasılsın canım

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz gayet iyiyiz...Sizlerden haberler bekliyoruz...JULİA'nın kızların resimlerini gördük diğer bebişlerin fotoğraflarınıda merak ediyorum...

canlarım merhaba benı bugun kanamam başladığı için bugun kan verdim
ama sonuç negatif yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş demekki
..

..

Üzülme canım...Dediğin gibi hayırlısı böyleymiş...Allah'ım dan umut kesilmez...Elbet meleğin konacak göbüşüne...Biz dualarımızı eksik etmeyelim elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim'e kalmış...

Gerkl canim iyiyiz cok sukur. 24. haftanin icindeyiz, haftaya seker testim var. Merak etme sana ve isteyen tum arkadaslara dua ediyorum ben de. Allah'in izniyle bu forum bebek fotolariyla dolacak.

Julia canim cok tatlilar 41 kere masallah. Hic erken dogmus gibi gorunmuyorlar, masallah toparlamislar. Insallah daha da yoluna girecek hersey.

Umut canim ben de Ronya, Melek, Zeynep arkadaslara katiliyorum. Insallah saglikla kucagina alacagin bebeklerin gelir. Sperm yikama kismi cok onemliymis zaten. Insallah gerek kalmaz ama olursa da onda da bir hayir var.

Zeynepcim, esinin sperm testini mi yaptirdiniz? Nasil cikti bilemiyorum ama biz de yaptirmistik. Ta en son, halbuki en basta yaptirmak lazimmis. Esiminkiler sinirda cikti. Urolaga gitmeyi dusunuyorduk, varikosel mi var diye, ama o arada ben preseed kullandim ve vesile oldu, cok sukur hamile kaldim. Yani demem o ki, eslerinin degerleri sinirda olan arkadaslar asilamadan once birkac ay preseed deneyebilirler. Bir de biz gun asiriyla asla basarili olamadik. Ust uste daha iyi oldu.

Taf, canim seni takip ediyorum. Benim de bir dusugum var. Dusuk veya kurtajdan sonra duzene girmesi biraz zaman aliyor. Ama annem demisti, dusugun ayagi icerdedir derlermis, yani arkasina gelir hemen hesabi. Benim doktorum da benzer birsey soyledi. Ilk gebelikte anne vucudu asiri tepki verebiliyormus, yabanci madde ya, ama sonra asilanmis gibi ikinci gebeligi kolay kabulleniyormus.

Tugba, Emel sizinkilerin fotolarini albumden nasil gorecegiz? Cok merak ediyorum yegenleri.

..

Umutcuum uzulme demek kar etmez tahmin ediyorum. Ama insallah bir dahakine tutacak. Embriyo olusmasi bile guzel bence. Ustelik doktor da soylemis nedenini. Bu iste teknoloji cok onemli, insallah bir dahaki sefere en guzel kalitede olacaklar ve bir suru olacaklar. Insallah oyle guclu olsunlar ki, hamileligin boyunca sana hicbir sorun cikarmasinlar, rahat hamilelik gecir.

UMUTCUM canım Rabbim ol demeden olmuyor kısmet değilmiş
bizler elimizden geleni yapıyoruz kendimizce en iyi doktorlara hastanelere gidiyoruz
ama aslında hepimiz çok güçsünüz yeterki Rabbim istesin
canım benim demekki vakti zamanı değilmiş zamanı gelenler nasiplerini alıp gebiş kervanına katılıyor
elbet bizlerinde vakti gelecek sabır güzel arkadaşım sabırr

canlar kızımın resimleri profildeki albümde var.

irem nasılsın canım resimler albümde

meleğim sağol canım benim resimleri artık görebilirsin canımcım, ekledim

kızlar hepiniz iyisinizdir inş... umutcum canım RAbbim en kısa zamnda nasip eyler inş... hepimiz bu yollardan geçtik cnım seni çok iyi anlıyorum....

ronya, welcQme , julia, pikeciğim sizer nasılsını canlar inş unuttuğum kimse yoktur bebekten kafa kalmadı acele acele yazıp çıkıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…